Van olyan fideszes ismerősötök, aki megbánta, hogy a fideszre szavazott?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor arra lennék kíváncsi, hogy hány év körüli és mennyi gyermeke van, márha van.2022. júl. 21. 22:22
1/10 anonim válasza:
Sose fogják bevallani!! Ma azt mondta egy Fideszes kolléganőm, hogy örüljünk hogy csak ennyi a rezsi emelés, az ellenzék az egészet ránk tolta volna... Uuurristeeeen. Ezek nem látnak, hiába néznek...
2/10 anonim válasza:
Igen én, 3 gyerek, 36 éves vagyok
3/10 anonim válasza:
Jaja tuti nem vallja be. Szerintük Gyurcsány miatt van minden. 😂
4/10 anonim válasza:
Pedig igaza van. Az ellenzék már a legelső nap elvette volna mindenkitől és ennél jóval magasabb áron lenne a rezsi
5/10 anonim válasza:
Mi is..Csak villanyt hasznàló 2 gyerekes,3 diplomàs jobboldaliak vagyunk .Budapestrôl..Màr a jegyeket nézzûk az USA-ba..Végleg emigràlunk...
6/10 anonim válasza:
Nincs, vagy szégyenli, hogy vakon elhitte, vagyis nem fogják elárulni :P ...
7/10 anonim válasza:
Én nem tudok ilyenről, pedig nagyon sok fideszes ismerősöm van....
8/10 anonim válasza:
Ide mindenki azt kamuzik, amit akar, de az április utáni közvéleménykutatások és választási eredmények elég meggyőzőek.
9/10 anonim válasza:
Nincs. Manapság rengeteg az olyan fideszes, aki visszakérdez, hogy Gyurcsány jobb?! Gyurcsányfóbiás az ország, és a kisebb rosszat választják, nem szerelemből fideszesek. Ezeknek az embereknek kéne választási alternatíva, és nem nyerne a fidesz.
10/10 anonim válasza:
Tegyük tisztàba,az hogy a Fidesznek korlàtlan hatalma lett nem csak a 3 millió ember hibàja hanem azé a 3 millioe is akik 12 éve b.sznak egy normàlis ellenzéket alkotni,s nem képesek Gyurcsànyt meg Jakabékat elkergetni a g.cibe..Nem vmb.szki ràjuk szavaznak..Ugyanannyira agyhalottak mint azok akik ezek utàn meg Fidesz fanok..Mi 20 éve jobboldaliak vagyunk..Legutobb a Fideszre szavaztunk,de a pofam leszakadt attól a hazugsàgtól amit elôadnak..Kôzgazdàsz vagyok..Tudom mennyiért termelünk àramot..s a 8 àltalànost végzett Mari néni oktat ki belôle aki meg Viktor képét tartja otthon a falon..S nem azért mert a Fideszre haragszom soha a büdös életbe nem fogok erre a szedett vedett sz.r ellenzékre szavazni...Akkor inkàbb fogjuk magunkat s 2 gyerekkel lelépûnk végleg az orszàgból..Piacképes tudàsunk van .S meghagyjuk az orszàgot az agyhalott DK és Fidesz hívôknek..Meg a sok megvezethetô iskolàzatlan b.romnak..Sok sikert..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!