Jobboldaliak, Fidesz szavazók: nektek is van olyan balos ismerősötök, aki már konkrétan mentális beteg lett "Orbán miatt"?
Mit lehet értük tenni?
Van több olyan ismerősöm, akik 2010 óta írogatják, hogy "Orbán hamarosan bukni fog!", meg a többi hasonló dumát.
Látom rajtuk, hogy szellemileg egyre jobban leépülnek, ketten konkrétan alkoholisták lettek.
Hogyan lehetne rajtuk segíteni valahogyan? Valahogy hiába élnek egyre jobban 2010 óta, mégis rájuk omlik ez az állapot. Már minden poszt alatt Orbán ellenes kommentet hagynak. Olyannál is, ami mondjuk csak azt írja, hogy holnap esni fog, vagy mondjuk, hogy kidőlt egy fa az egyik úton.
Mit tegyek értük, hogy ne a diliházban végezzék? 😕
Igen, volt osztálytárs. Én annyira nem kedvelem, mert mindig bántott, így max röhögök miket rak ki facebookra.
Esetleg próbálj velük vitázni, ha lehet? Hátha rájönnek mégse olyan szar hogy eret kell vágni.
Az én környezetemben egy valaki öngyilkos is lett az "orbáni rezsim" miatt, ketten idegösszeroppanást kaptak, amikor kijöttek az első részeredmények.
Ötletem sincs, hogyan lehetne kezelni ezt a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!