Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet, hogy elvétve...

Hogy lehet, hogy elvétve találkozok fideszessel, mégis mindig ezek nyernek?

Figyelt kérdés
Itt is kb 20 százalék az arányuk. Kb ezt az arányt tudom a környezetemben is. Persze sok olyan buta ember van, akik benyelték a mzpbezáratjaakorházakat meg kiküldkatonának meg stb. De ezek a fél bites agyúak két MTV reklám után a kutyaxart is jóízűen majszolnák, és én lennék a hülye meg a lázadó, hogy kilógok a sorból. De tényleg ennyi hülye van?
2022. nov. 24. 23:42
1 2
 11/20 Dzsonszi ***** válasza:

#10 pl. mikor bement az m1-be és azon rugózott, hogy a magyar-ukrán határon keresztül Magyarország fegyvert szállít Ukrajnának. És ezt nem csak ebben a műsorban pedzegette (itt mondta ki legnyíltabban) hanem sok felszólalásában utalt erre, ami persze konkrét hazugság.

Csak nem értem ti miért nem tudtok ezekről?

2022. nov. 25. 06:51
 12/20 anonim ***** válasza:
#11 Utánanézek ennek, jöhet még több.
2022. nov. 25. 07:01
 13/20 Dzsonszi ***** válasza:
100%

De ezt nem csak a Fideszesek mondják, hanem már a nagy összefogás fele (Jobbik, DK). Hát Dobrev már a 2. előválasztási vitán megmondta MZP-nek, hogy hazudik. Ugye MZP valami olyasmivel jött, hogy a DK megfenyegetett politikusokat, hogy ne támogassák őt és erről bizonyítékokat fog közölni. Na ezekből a bizonyítékokból semmi nem került elő.

Meg ez a csávó idegbeteg. Ilyen kijelentésekkel, hogy Orbán egyszemélyben felelős a háborúért? Hogy a vidékiek összegyűlve nem tudnak megoldani egy rejtvényt, 10kor már részegek? A kalendáberekkel poénkodott, hogy plakátok helyett kiket lehetne felakasztani rájuk? Bár már ez a csávó annyira nem téma, ő örökre elásta magát, csak mikor ezt a választások előtt mondtuk hülyének voltunk nézve.

2022. nov. 25. 07:10
 14/20 anonim ***** válasza:
#13 Ezekkel így még mindig az a gond, hogy forrásmegjelelölés nélküli, kiragadott mondatok. De egyelőre nem gáz, szánok majd időt arra, hogy megkeressem a teljes beszélgetéseket, videókat, amikben ezek elhangzottak (ha elhangzottak). De segíthetsz azzal, hogy te magad küldesz ezekhez linket.
2022. nov. 25. 07:28
 15/20 anonim ***** válasza:
43%

Szimplán azért, amit itt a politika topikban is látsz nap mint nap. Aki nem gyűlöli a Fideszt vagy az ellenzékről kérdez, az már biztos fidesztroll, fidesznyik, fidpatkány.

Nyilván ilyen sértő, durva, erőszakos, támadó hangnemmel szemben csendben maradnak, akik máshogy gondolják.

Az ellenzéki kommentelőknek (nem csak itt, a fb-on is és máshol is) a legnagyobb hibája, hogy elképesztő hangnemet ütnek meg másokkal szemben.

Akinek volt gyerekszobája, nem megy bele , nem áll bele ilyen fröcsöégsekbe.

2022. nov. 25. 08:04
 16/20 anonim ***** válasza:
70%

Egyébként ha már a balliberálisoknál tartunk, ugye nekik nagyon fontos a sajtó- és véleményszabadság (ami Petőfiék idejében még egész mást jelentett és forognának a sirjukban, ha látnák, mi lett belőle a 21. században) , ebben a kérdésben valójában már túlment a normalitás határán az emberiség (és a magyar kommentelők is). Mocskos dolgokat vágnak mások fejéhez, amit egy szebb jövőben én nem tovább tágitanék, haenm visszafognék. Szabályoznám ,hogy pocskondiázhatják - e ennyire egymást az emberek a neten, az újságirók a sajtóban-...stb.

Túl sok már a véleménynyilvánitás szabadságából. Vissza kellene térni egy olyan konszolidált szintre, ami pár évtizede még megvolt.

2022. nov. 25. 08:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem beszélsz elég hülye emberrel.
2022. nov. 25. 09:30
 18/20 anonim ***** válasza:

Én vidéki faluban élek, település kétharmada fideszes. (igaz közel fele nyugdíjas is)

50+ korosztályban elég uralkodó, illetve a 25 alatti pár, ebbe nőttek fel, és ők még mamahotelből élvezik az SZJA mentességet, vagy CSOK-Babavárót...

2022. nov. 25. 10:11
 19/20 anonim ***** válasza:
17%

Nekem már felnőttek a gyerekeim de örülök neki hogy támogatják a családokat a gyerekek utáni adókkedvezménnyel csókkal babaváró hitellel. Kit támogasson az állam ha nem a jövő nemzedéket ? Tudom a prideot meg a szingilket.

Én gyurcsány kormányzása alatt neveltem a gyerekeket. A családi pótlékon kivül nem kaptam semmi támogatást csak a kemény többkulcsos szja-t amit ezek a mocskok vissza akarnak hozni.

2022. nov. 25. 13:52
 20/20 A kérdező kommentje:
Legfrissebb közvélemény kutatás alapján teljesen értem már, hogy miért van. Vidéki városban élek, ahol jelenleg a legjobban esett vissza a fidesz támogatottsága, de a valódi ellenzék hiánya miatt még itt is simán nyerne a fidesz.
2022. nov. 25. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!