A fideszesek miért szégyellik a fideszességüket?
Egyre több olyan kérdést, választ látok amiben az írója úgy kezdi, hogy
"Nem vagyok fideszes, de ...."
És leírja a fidesz propagandát.
Ennyire ciki már fideszesnek lenni, hogy még a hívek se merik felvállalni? Értelmiségi körökben a fideszes az ostoba szinonímája.
Nem tudom, de ez valamiért tényleg létező jelenség.
18-as választások előtt is akkor munkahelyemen talán két ember volt aki büszkén kijelentette, hogy ők bizony kő fideszesek és biztos oda szavaznak, több tucat ember, meg nagy ellenzéki kormányváltásra vágyó hangulatban, aztán valahogy még is orbánisztánra szavaztak az emberek 2/3-dal. Érdekes.
Nem szégyenlik a Fideszesek, hogy Fideszre szavaznak. Csak pl. a hozzád hasonlók miatt nem hangoztatják sokan, mert egyből habzószájjal ugrik a DK-s nyugdíjas meg a magadfajta ha valakit Fideszesnek vél.
Egyébként meg ha valaki leírja, hogy nem Fideszes, de mondjuk egyetért a Fidesz valamelyik intézkedésével az miért is gond?
Persze tudom azért gond mert nektek ha azt mondja a Fidesz, hogy az ég kék akkor ti azt mondjátok, hogy nem az rózsaszín.
Aha kettes, aki nem tudná, bemutattad, milyen is a habzó száj.
Nem kérdező, értelmiségi körök egy része maga a Fidesz. Amelynek tagjai mindenkit ostobának, sőt nemzetellenesnek és más balga jelzőkkel illethetőnek tekintenek. Azért kezdik így (nem vagyok fideszes), mert ezt már szégyellik. A nyilvánosság előtt. A saját belső mércéjük tekinti így.
Ma is ugyanez megy. Én nem szimpatizálok Gyurcsánnyal, de...
A kérdező logikája szerint mindenki, aki az Összefogásra szavaz kamázza Gyurcsányt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!