Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi történik egy "fideszessé"...

Mi történik egy "fideszessé" radikálódott emberrel?

Figyelt kérdés
Még egy évvel ezelött egy régi barátom tök jó indulatú volt. Mondogatta a magáét hogy a fidesz stb,mondom kit érdekel. Mostanra olyan rossz indulatú és gonosz lett azzal aki független netán baloldali meggyözödésű hogy mondtam neki lassan orvosi eset leszel. Mitől romolhat igy meg valaki? Pedig egy talpig jó ember volt ezelött. Most már az ukrajnai vérontást is támogatja azt mondja hadd hulljanak el mind. Tapasztalt valaki hasonlóan szellemileg leépült embert?
2022. márc. 3. 16:32
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
Nincs itt semmi leépülés, választási kampány van. Egy hónap múlva vége, te is meg ő is lenyugodhattok.
2022. márc. 3. 16:33
 2/9 anonim ***** válasza:
12%
Napi kamukérdés
2022. márc. 3. 16:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Én nyugodt vagyok. Ő egy éve beteg de sokan mondják is.
2022. márc. 3. 16:36
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

Ne kamu!

Én is olvastam, hogy “mélymagyarok” Putin pártiak, elég agresszív stílusban. És ezek mernek kommunistázni, akik pont őket smizhetik. pfújj 🤢🤮(Közben ezeknek nagyrészüknek is volt párttagságuk)

Bár szokták mondani, összenő ami összetartozik. [link]

2022. márc. 3. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
ez egy nagyon osszetett kerdes, gyakorlatilag egy hosszu agymosasi folyamat eredmenye
2022. márc. 3. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem létezik ilyen szó. Radikalizálódott, vagy redukálódott. De a kontextusba ezek sem illenek bele.
2022. márc. 3. 17:01
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Igazából a pro-putyunista Fideszesek is nagyon kezdenek szellemileg a laposföldhívőkkel egy színvonalat megütni.
2022. márc. 3. 17:04
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Mivel a kormány folyamatosan gyűlöletet kelt,megtanulják,átveszik a stílust.
2022. márc. 3. 17:08
 9/9 anonim ***** válasza:
72%
Sokuk nincs képben a világ eseményeivel, várják, hogy mit mond Traktorta, és a mentén (nem)gondolkodnak tovább.
2022. márc. 3. 17:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!