Fideszesek! Barátkoznátok ellenzékiekkel? Ellenzékiek! Barátkoznátok Fideszessel? 🤗🙅♂️
Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 21:48
A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok és barátkoznék ellenzékivel. 🤗✔️
Fideszes vagyok és nem barátkoznék ellenzékivel. 🙅♂️❌
Ellenzéki vagyok és barátkoznék fideszessel. 🤗✔️
Ellenzéki vagyok és nem barátkoznék fideszessel. 🙅♂️❌
67 szavazat
1/19 anonim válasza:
Anyukáddal barátkoznék! Megadod a számát?
2/19 A kérdező kommentje:
1: Bocsika nem tudom, épp fodrásznál van. 💇♀️💇♀️💇♀️ Hajnálom.... ☹️☹️☹️
2022. márc. 13. 21:57
3/19 anonim válasza:
Kommunikálni és gondolkozni képtelen, aggresszív gyilkos hajlamú, műveletlen és kultúrálatlan emberekkel nem lehet barátkozni. Így én ellenzékiként nem tudok egy fideszessel barátkozni, főleg, ezt a főnökük úgy sem engedi, a médiájuk nem ezt propagálja. Már előre látom a potenciális válaszokat a fidesz oldaláról 😉
4/19 anonim válasza:
Én emberekkel szoktam barátkozni.Ellenzéki vagyok de több barátom is fideszes.Nem térítjük egymást.
5/19 Isti22 válasza:
Persze, semmi akadálya, csak kerülni kell a politikát.
6/19 anonim válasza:
Nem ezen múlik, hogy kivel barátkozom, amíg elfogadjuk egymás nézeteit és véleményét. Szélsőségesekkel nem barátkozom, oldaltól függetlenül.
7/19 anonim válasza:
Van barátom, aki Fideszes volt. Rengeteget vitáztunk, de élőben nem szokott annyira eldurvulni a dolog, mint az interneten. Inkább cukkoltuk egymást. El tudtunk vitatkozni, de nyilván nem ő lett a legkedvesebb haverom.
8/19 anonim válasza:
Úgy látom, hogy a fideszesek jóval nyitottabbak és barátságosabbak az ellenzékiek felé, mint fordítva.
9/19 anonim válasza:
Ellenzéki vagyok, több Fideszes ismerőssel, akik rokonok, tehát nem a választott barátaim. Akik a barátaim azok közül egyik sem Fideszes. Ez szerintem sok dolgot elárul arról, hogyan alakítjuk ki az emberi kapcsolatainkat.
Nem tudnék fideszessel barátkozni, de nem azért mert Fideszes, hanem amiatt az alap értékrendbeli különbség miatt, ami miatt ő az.
Nálunk a családban nyíltan lehet politizálni, de már annyira ráuntam a Fideszes tömény propagandaérvelésre, amit kB 3 mondattal simán tudok cáfolni, hogy kijelentettem: az én házamban nincs Fidesz propaganda. Szavazz akire akarsz, de ha nálunk megemlíted hogy dejó a Fidesz akkor kiraklak. A múltkor apósom haza is lett küldve.
10/19 anonim válasza:
Legjobb barátnőm Fideszes. Hát nem szívesen témázok vele politikai kérdésekről, de ő mindig erőlteti. Vannak szürke területek, amiket ő fekete-fehéren kezel és én ezt nem igazán tolerálom. És nagyon-nagyon radikális. Engem semmi sem mozgat meg, ami radikális, elhatárolódom az ilyen dolgoktól. De ő tudja. Megvan a maga kis köre, élje ki magát velük. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!