Fideszesek! Barátkoznátok ellenzékiekkel? Ellenzékiek! Barátkoznátok Fideszessel? 🤗🙅♂️
Nem szavazok! És úgy gondolom értelmes ember nem jár szavazni. Ennyi erővel lóversenyre is mehetnének, csak itt az országot játsszák el a szavazataikkal!
Ellenben elítel azt a rendszert is, miszerint ha nem szavazol, a szavazatként értékelik, pedig nem is kívánsz részt venni benne!
Ezért utálják, mocskolódnak azokra, akik nem mennek szavazni, pedig nem az ő hibájuk, hogy ilyen a rendszer.
Ismerősök között nem téma a repertoáromban a szavazás, ha felmerül röviden, lényegretörően elmagyarázom az álláspontom és nem erőltetjük a dolgot, értelmes emberek, megértik.
Személy szerint még politikussal is tudnék jóban lenni, mindegy milyen színben van, szeretek vitázni, ha van értelme, és nem vitatkozni, gúnyolódni, ami a politikai életben nálunk megszokott.
Annyi mindent lehet kis országunkon javítani, hogy itt semmi párthovatartozás nem kellene szóbakerüljön, annyi munka van!
Szóval aki odavan ezért, annak a keze járjon inkább ha nem tud idecsődíteni milliárdos cégeket a szájával. ;)
Persze, hogy barátkoznék ellentétes politikai véleményen lévővel. Nincs jelentősége a barátság szempontjából épeszü emberek között a politikai havatartozásnak.
Kulturáltan is - tehát nem Jakab Péter módon - meg lehet beszélni a politikával kapcsolatos ügyeket. Bár megjegyzem baráti társaságban NEM politizálok, ⛔⬆️ sokkal értelmesebb témáink vannak 🙂 🔆 🙂
#13 "annyi pénzből élek amennyit megkeresek"
Akkor te nem is lehetsz ellenzéki vagy baloldali, mert ismered a mondást: "A baloldallal az a baj, hogy előbb utóbb mindíg kifogynak mások pénzéből"
Jobbkonzervatív vagyok, de vannak balliberális barátaim. Soha sem veszekedünk a politikán, elfogadjuk egymás álláspontját.
Itt, a szavazás eredményét látva, elszomorít, hogy az ellenzékiek ennyire kevésbé nyitottak. Egyébként, én azt hittem, hogy pont az ellenzékiek lesznek nyitottabbak egy picivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!