Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Barátkoznátok...

Fideszesek! Barátkoznátok ellenzékiekkel? Ellenzékiek! Barátkoznátok Fideszessel? 🤗🙅‍♂️

Figyelt kérdés

2022. márc. 13. 21:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
12%

Nem szavazok! És úgy gondolom értelmes ember nem jár szavazni. Ennyi erővel lóversenyre is mehetnének, csak itt az országot játsszák el a szavazataikkal!

Ellenben elítel azt a rendszert is, miszerint ha nem szavazol, a szavazatként értékelik, pedig nem is kívánsz részt venni benne!

Ezért utálják, mocskolódnak azokra, akik nem mennek szavazni, pedig nem az ő hibájuk, hogy ilyen a rendszer.

Ismerősök között nem téma a repertoáromban a szavazás, ha felmerül röviden, lényegretörően elmagyarázom az álláspontom és nem erőltetjük a dolgot, értelmes emberek, megértik.

Személy szerint még politikussal is tudnék jóban lenni, mindegy milyen színben van, szeretek vitázni, ha van értelme, és nem vitatkozni, gúnyolódni, ami a politikai életben nálunk megszokott.

Annyi mindent lehet kis országunkon javítani, hogy itt semmi párthovatartozás nem kellene szóbakerüljön, annyi munka van!

Szóval aki odavan ezért, annak a keze járjon inkább ha nem tud idecsődíteni milliárdos cégeket a szájával. ;)

2022. márc. 14. 20:09
 12/19 KomradeKat válasza:
100%
Van egy fideszes barátom. Meglepő módon nem politikáról szoktunk dumálni. Ha csak a politika téma valakivel, az nagyobb baj annál, hogy melyik oldalon állnak.
2022. márc. 15. 01:16
 13/19 anonim ***** válasza:
58%
Az a baj, hogy mindkét félnek vannak bizonyos allűrjei. Én ellenzékiként politikától függetlenül magas igazságérzettel rendelkezem és sosem hódoltam be senkinek. Sosem kérek segítséget senkitől, annyi pénzből élek amit megkeresek. Ezek nem egyeztethetőek össze egy fideszes gondolkodásmóddal, így csak idegesítene az ő seggnyaló pofátlan életmódja, a sötét agymosott birka gondolkodásmódja. Akinek nem inge nem veszi magára, de nekem ez a véleményem
2022. márc. 15. 08:27
 14/19 anonim ***** válasza:
64%

Persze, hogy barátkoznék ellentétes politikai véleményen lévővel. Nincs jelentősége a barátság szempontjából épeszü emberek között a politikai havatartozásnak.

Kulturáltan is - tehát nem Jakab Péter módon - meg lehet beszélni a politikával kapcsolatos ügyeket. Bár megjegyzem baráti társaságban NEM politizálok, ⛔⬆️ sokkal értelmesebb témáink vannak 🙂 🔆 🙂

2022. márc. 15. 22:33
 15/19 anonim ***** válasza:
47%

#13 "annyi pénzből élek amennyit megkeresek"

Akkor te nem is lehetsz ellenzéki vagy baloldali, mert ismered a mondást: "A baloldallal az a baj, hogy előbb utóbb mindíg kifogynak mások pénzéből"

2022. márc. 15. 22:38
 16/19 anonim ***** válasza:
16%
#15 A 2008-as gazdasági válságot sem a baloldal okozta, hanem a féktelen kapzsiság és a jobboldali deregularizáció.
2022. márc. 15. 22:55
 17/19 anonim ***** válasza:
92%

Jobbkonzervatív vagyok, de vannak balliberális barátaim. Soha sem veszekedünk a politikán, elfogadjuk egymás álláspontját.

Itt, a szavazás eredményét látva, elszomorít, hogy az ellenzékiek ennyire kevésbé nyitottak. Egyébként, én azt hittem, hogy pont az ellenzékiek lesznek nyitottabbak egy picivel.

2022. ápr. 22. 21:45
 18/19 anonim ***** válasza:
15-ös, ha már baloldal meg mások pénze.... Hallottad, hogy JOBBER FIDESZ mekkora államháztartási hiánnyal indítja az évet? Gondolom ez van, amikor kifogytok mások pénzéből😆😁 (lásd EU, adófizetők pénze, mindez elszórva kampánytámogatásokra....🤔🙄)
2022. ápr. 23. 16:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Holvagy?
2023. jan. 20. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!