Orbán új terve, hogy kínaiakkal fogja Fideszessé tenni Budapestet?
Egyszerű: Ha a magyar nem hajlandó rá szavazni, majd rá fog a kínai!
Kínának egyébként is van egy ilyen világot elfoglalni vágyó, terjeszkedési fétise. Orbán pedig tálcán kínálja nekik Budapestet, mint az első komoly bázisukat Európában.
Természetesen ki fogják szorítani a magyarokat a belvárosból és környékéről, ahogy eddig is tették, csak Orbán most ad nekik egy kis kakaót, hogy ez a folyamat gyorsuljon fel sokszorosára.
Ez lesz Budapest büntetése az ellenzékisége miatt? Hogy félig kínaiak fogják lakni?
Röviden megválaszolva: nem.
Hosszan megválaszolva: dehogy.
ezen már én is gondolkodtam.
főleg hogy a fidesz évi 8-10 ezer kínai migrást enged letelepedni, ami felfoghatatlan.
annyi hogy a kínai szavazók aktivitásában már nem vagyok biztos.
ők elutasítanak szinte mindent ami a bevándorló országukkal kapcsolatos.
még a nyelvet sem hajlandóak megtanulni annyira jól elvannak egymás közt.
külön szórakozóhelyeik vannak, külön kocsmájuk/diszkóik, külön piros lámpás házuk.
les zarják a magyarságot és a magyar közéletet szerintem és szavazni se mennek.
"Ha a magyar nem hajlandó rá szavazni, majd rá fog a kínai!"
Valahogy mégis miniszterelnök. Szóval sokan szavaznak fideszre.
Valami baj van, az biztos. Az utóbbi időben NYÍLT Kalergi terv reklám folyik a köztévében. Az M5-ön néger színészekkel játszatott szerepekkel mennek klasszikusok, vagy filmek. A Pesti tévében félnégereket reklámoznak magyarként, még a Mi vagyunk a magyarok műsorba se találnak érdemesebbet a beszélgetésre.
Egy önálló kínai egyetem is csak arra lesz jó, hogy a genetikumukat idetelepítsék.
Érdemes lenne kimutatást készíteni arról, hogy a Mo-on tanuló egyetemisták közül hány % hagyja Mo-on a genetikai lábnyomát.
"kínaiak eddig is éltek Mo-on"? Mióta is? Hát az a baj, amióta a nyugati szemét ideért.
És mi baj a "szovjetekkel"? Akik mellesleg oroszok, ugye. Európaiak, mint mi. Mint a Darvas Iván volt.
Ugye, azt tudja mindenki, hogy ha ez a "békés vegyítés" folytatódik, akkor a magyaroknak, akik nem akarnak részt venni a Kalergi tervben, ideje lesz a rezervátumokat kijelölni, hogy a saját életüket élhessék. Hol lesz a mi rezervátumunk, ahová megtehetjük, hogy CSAK a saját fajtánkat engedjük be?
Nem tudom, mi történt, de ez nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!