Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán új terve, hogy kínaiakka...

Orbán új terve, hogy kínaiakkal fogja Fideszessé tenni Budapestet?

Figyelt kérdés

Egyszerű: Ha a magyar nem hajlandó rá szavazni, majd rá fog a kínai!

Kínának egyébként is van egy ilyen világot elfoglalni vágyó, terjeszkedési fétise. Orbán pedig tálcán kínálja nekik Budapestet, mint az első komoly bázisukat Európában.

Természetesen ki fogják szorítani a magyarokat a belvárosból és környékéről, ahogy eddig is tették, csak Orbán most ad nekik egy kis kakaót, hogy ez a folyamat gyorsuljon fel sokszorosára.

Ez lesz Budapest büntetése az ellenzékisége miatt? Hogy félig kínaiak fogják lakni?

2021. máj. 12. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Jézusom, ez most hogy jutott eszedbe? Kínaiak eddig is éltek Magyarországon, nyilván semmi komoly szerepük nincs a politikában. Attól hogy mondjuk idejön egy kínai professzor oktatni, még nem lesz állampolgársága, és nem is szavazhat.
2021. máj. 12. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Ki mondta ezt neked?
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

Röviden megválaszolva: nem.

Hosszan megválaszolva: dehogy.

4/9 anonim ***** válasza:
És a szovjetekkel. Mindkettő nagyon durván elszaporodott budapesten az utóbbi pár évben.
2021. máj. 12. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Már most tele van Budapest kici ferdeszemű fideszesekkel.De vidéken sem különb a helyzet.
2021. máj. 12. 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Kínaiak,már a spájzban vannak .
2021. máj. 12. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

ezen már én is gondolkodtam.

főleg hogy a fidesz évi 8-10 ezer kínai migrást enged letelepedni, ami felfoghatatlan.

annyi hogy a kínai szavazók aktivitásában már nem vagyok biztos.

ők elutasítanak szinte mindent ami a bevándorló országukkal kapcsolatos.

még a nyelvet sem hajlandóak megtanulni annyira jól elvannak egymás közt.

külön szórakozóhelyeik vannak, külön kocsmájuk/diszkóik, külön piros lámpás házuk.

les zarják a magyarságot és a magyar közéletet szerintem és szavazni se mennek.

2021. máj. 12. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:

"Ha a magyar nem hajlandó rá szavazni, majd rá fog a kínai!"

Valahogy mégis miniszterelnök. Szóval sokan szavaznak fideszre.

2021. máj. 12. 20:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Valami baj van, az biztos. Az utóbbi időben NYÍLT Kalergi terv reklám folyik a köztévében. Az M5-ön néger színészekkel játszatott szerepekkel mennek klasszikusok, vagy filmek. A Pesti tévében félnégereket reklámoznak magyarként, még a Mi vagyunk a magyarok műsorba se találnak érdemesebbet a beszélgetésre.

Egy önálló kínai egyetem is csak arra lesz jó, hogy a genetikumukat idetelepítsék.

Érdemes lenne kimutatást készíteni arról, hogy a Mo-on tanuló egyetemisták közül hány % hagyja Mo-on a genetikai lábnyomát.

"kínaiak eddig is éltek Mo-on"? Mióta is? Hát az a baj, amióta a nyugati szemét ideért.

És mi baj a "szovjetekkel"? Akik mellesleg oroszok, ugye. Európaiak, mint mi. Mint a Darvas Iván volt.

Ugye, azt tudja mindenki, hogy ha ez a "békés vegyítés" folytatódik, akkor a magyaroknak, akik nem akarnak részt venni a Kalergi tervben, ideje lesz a rezervátumokat kijelölni, hogy a saját életüket élhessék. Hol lesz a mi rezervátumunk, ahová megtehetjük, hogy CSAK a saját fajtánkat engedjük be?

Nem tudom, mi történt, de ez nincs rendben.

2021. máj. 12. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!