Orbán Viktor miért nem érti meg, hogy nem szeretnénk kínaiakkal együtt élni, gazdaságilag és kulturálisan hozzájuk tartozni és még több hitelt felvenni tőlük?
A kínaiak rossz emberek, nagyon. Rászabadították a koronavírust a világra majd azt hazudták, hogy nálunk vége a járványnak. Átvertek minket is hatástalan vakcinákkal 3szoros áron, valamint 12 milliárd forintért hamisított maszkokkal is megrövidítettek minket magyarokat. A kínai kultúrának szerves része a (lány) csecsemő gyilkosság, napi több millió kutyát főznek meg elevenen, élve. Azért élve, mert minél nagyobb fájdalma van az ebnek annál több adrenalin szabadul fel haldoklás közben és annál finomabb lesz állítólag a húsa.
Orbán miért nem érti meg, hogy nem szeretnénk ezekkel együtt élni, nem szeretnénk üzletelni velük, nem szeretnénk tőlük függeni, nem szeretnénk hitelt felvenni tőlük, nem szeretnénk tőlük semmit!!
A világon minden a pénzről szól, ezt jól jegyezd meg.
Lélegeztetőgépet is nem tudom hányszoros áron sikerült vennie a kormánynak, tizen valahányezret, ami tök fölösleges. Ez nem Orbánról szól, nem tudjuk ki mit miért csinál, inkább szerintem ne is tudjuk meg soha.
Ezt a csecsemő gyilkosságot nem tudom honnan vetted, a kutyaevésről meg annyit, hogy Kínában is egy "szűk" réteg csinálja valamelyik keleti régióban és a legtöbb kínai elítéli. Azt is élve kéne megfőzni aki ilyet tesz.
"Ezt a csecsemő gyilkosságot nem tudom honnan vetted"
Kínában 120 fiú gyerekre jut 100 lány. Így könnyen kiszámíthatod, hogy elég sok lány csecsemő gyilkosság áldozata lett.
De ott nem élve főzik meg, hogy a borzalmas haláltusája közben még több hormon szabaduljon fel benne. A kínaiak viszont igen.
Egyáltalán milyen ember az aki képes ilyesmire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!