Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet, hogy elvétve...

Hogy lehet, hogy elvétve találkozok fideszessel, mégis mindig ezek nyernek?

Figyelt kérdés
Itt is kb 20 százalék az arányuk. Kb ezt az arányt tudom a környezetemben is. Persze sok olyan buta ember van, akik benyelték a mzpbezáratjaakorházakat meg kiküldkatonának meg stb. De ezek a fél bites agyúak két MTV reklám után a kutyaxart is jóízűen majszolnák, és én lennék a hülye meg a lázadó, hogy kilógok a sorból. De tényleg ennyi hülye van?
2022. nov. 24. 23:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem jársz vidéken.
2022. nov. 24. 23:47
 2/20 anonim ***** válasza:
61%
Úgy lehet, hogy ők se büszkék magukra, ezért titkolják, hogy azok. Meg is értem, én is szégyellném.
2022. nov. 24. 23:49
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
az átlag ember nem fogja a másik orrára kötni hogy kire szavazatott. Mert minek? csak értelmetlen veszekedésbe torkollik (saját tapasztalat)
2022. nov. 24. 23:57
 4/20 anonim ***** válasza:
39%
Én sem látok egyet sem... Mindig azt gondolom hogy ezek választási csalnak...
2022. nov. 25. 00:01
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
Honnan veszed, hogy elvétve találkozol Fideszessel? Senkinek sincs a homlokára írva.
2022. nov. 25. 00:04
 6/20 anonim ***** válasza:
57%

Tulajdonképpen három szám az egész:

Listán Fideszre szavazott: 3.060.706 fő

Választásra jogosult: 8.215.304 fő

Magyarország teljes lakossága: 9.711.688 fő

A választásra jogosultak közül a Fideszre szavazók aránya:

37,3%

A teljes lakosságra vetített Fideszre szavazók aránya: 31,5%

Vagyis 10-ből 3-4 ember az aki a Fideszre szavazott - ez persze nem azt jelenti, hogy aki nem szavazott, az mást támogat. De a "hangos többség" tulajdonképpen egy harmadnyi kisebbség. Az, hogy a választási rendszer olyan, amilyen, az más kérdés.

Én hasonló arányt látok a környezetemben, kb. 10-ből 3-4 ember támogatja teljes mellszélességgel a jelenleg kormánypártiakat, a többiek vagy semlegesek, vagy eltérő véleménnyel vannak. Szerintem a választási eredmény reprezentálja a lakosságot.

2022. nov. 25. 00:20
 7/20 anonim ***** válasza:
26%

Ahogy a fideszesek gondolkodásmódja érthetetlen számodra kérdező, számomra ugyanúgy felfoghatatlan hogy êpelméjű ember hogyan képes gyurcsányra vagy karácsonyra szavazni.

Hogyan támogathat egy tiszességes ember egy olyan hazudozót mint mzp ?

2022. nov. 25. 00:24
 8/20 anonim ***** válasza:
34%

Egyéni körzetekben az nyert aki több szavazatot kapott. Ez így van minden demokratikus ország választási rendszerében. Nem tudom hogy ezzel mi a baja a liberálisoknak azon kívül hogy nem az ő jelöltjük volt a befutó a legtöbb helyen.

2022. nov. 25. 00:28
 9/20 anonim ***** válasza:
85%
Apám 10 évig titkolta, kvázi elhallgatta, hogy a fideszre szavaz. Most a negyedik kétharmad után érezte azt, hogy felvállalhatja (mondjuk azóta már azt mondja megbánta, hogy rájuk szavazott, de hagyjuk ezt). A lényeg, ha szóba kerül a politika és valaki nagyon csöndben van, nem szidja a kormányt az valószínüleg fideszes. Mert ezek az emberek tényleg szégyellik vállalni és nem fognak dicsekedni vele.
2022. nov. 25. 03:56
 10/20 anonim ***** válasza:
33%
#7 Gyurcsányt és Karácsonyt még értem, de MZP, mint hazudozó? Számomra tök hiteles az a fazon. Azt vágom, hogy a Fidesez lekaraktergyilkolta és a kontextusából kiragadott, összeollózott mondataival mosta a fideszesek agyát, de teljes interjúkból, teljes beszédeiből, írásaiból tudsz nekem mondani példákat hazugságra? Utánanéznék.
2022. nov. 25. 05:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!