Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki árulja már el! Végig...

Valaki árulja már el! Végig néztem egy félórája az Index címlapját, és nem tűnik nekem úgy, mintha fideszessé váltak volna. Akkor most, hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Sokan sírnak, hogy "jajj, szegény Index is NER tulajdon lett, meg minden" erre most megnéztem a címlapot, nagyon nem tűnik egy Oriogo/Ripost szintnek. Meg, akárhányszor odatévedek, és olvasok ott valamit, nekem nem tűnik úgy, mintha kormánypárti weblappá vált volna.
2021. márc. 17. 16:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Akik azt mondják, hogy fideszes lett, azt gondolják, hogy most látszólag kormányellenesek, hogy ne pártoljanak el az olvasók, majd a választás közeledtével fokozatosan csökken a kormányellenes cikkek száma, és nő az ellenzék kritikája, hogy így befolyásolják az olvasóit a választások előtt.

Ez persze csak teória, egyelőre elég kritikus.

2021. márc. 17. 16:33
 2/17 anonim ***** válasza:
27%

Abszolút nem lett Fideszes. ÁLTALÁNOSÍTVA most az elvakultabban kormánykritikus részéből lett a Telex, a mérsékeltebben kormánykritikus vagy akár objektív (ehhez jobban közelítő) része maradt Index.

Szerintem jelentősen jobb a minőség is azóta, de 70%-ban maradt ugyanaz a portál.

3/17 anonim ***** válasza:
42%

szép fokoztosan... azért már a fidesz is lapít mert nem akar EU tankokat Bp.en

:DDDDDDDD

4/17 anonim ***** válasza:
78%
Neked azért nem tűnik úgy, mert az origóhoz, vagy a 888-hoz vagy szokva.
 5/17 A kérdező kommentje:

Mellé lőttél, mert egyiket sem olvasom, csak ritkán, ha röhögni akarok. Sorry.:(

2021. márc. 17. 16:37
 6/17 anonim ***** válasza:
17%

#1 Igen, ez a meséjük. De amikor tulajdonos váltás volt évekkel ezelőtt az indexnél, akkor is ezzel jöttek, hogy "egyenlőre csak úgy tesznek mintha..." aztán nem történt semmi változás.

A volt indexeseknek semmi oka nem volt akkor sem a felzúdulásra, amikor kiléptek. Maga Dull Szabolcs ismerte el később egy tévés interjúban, hogy nem is volt semmiféle ráhatás vagy befolyásolás a vezetőség részéről, scak úgy érezte, hogy MAJD esetleg lesz.

A valóság azóta már lelepleződött, csak az ellenzéki hívek nem akarnak hinni a szemüknek, mert az üti a teóriájukat a gaz zorbánról és a fidesz médiaelnyomásáról. Szimplán néhány régi indexes saját lapot akart magának csinálni és meg akarták szerezni hozzá az index olvasóit, ahogy egy füst alatt tönkre is akarták tenni a riválisukat, az indexet és hírverést is akartak csapni maguk körül.

Ha összességében nézed akkor be is jött nekik.

Nekünk meg 1 index helyett most van a nyakunkon 2.

2021. márc. 17. 16:43
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem elkezdett bulvarosodni és ettől origosnak tűnik.
2021. márc. 17. 16:44
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Vezető hírek: Győzike, Breki, Várkonyi...

Nekem ez inkább Blikkdex-nek tűnik, nem híroldalnak.

2021. márc. 17. 16:55
 9/17 anonim ***** válasza:
87%
Ha olvasol is más újságíróktól elég szépen leírják, hogy a Fidesznek nem az a terve az Index-el, hogy Origo 2.0 legyen belőle, arra ott az origó, egy fiatalos, jobbára politika független hírportált akarnak, ami megtartja az olvasói tábort, és közben szépen egyre kevesebb a kormánykritikus cikk meg van néhány finoman Fidesz nyaló benne. Ezt láthatjuk amúgy a gyakorlatban is.
2021. márc. 17. 17:04
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként az egyik legolvashatóbb hírportál az ismertebbek közül. A többin erősen megy a keményvonalas lihegés, és készre gyúrva nyeletik veled az ideológiájukat.
2021. márc. 17. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!