Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki árulja már el! Végig...

Valaki árulja már el! Végig néztem egy félórája az Index címlapját, és nem tűnik nekem úgy, mintha fideszessé váltak volna. Akkor most, hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Sokan sírnak, hogy "jajj, szegény Index is NER tulajdon lett, meg minden" erre most megnéztem a címlapot, nagyon nem tűnik egy Oriogo/Ripost szintnek. Meg, akárhányszor odatévedek, és olvasok ott valamit, nekem nem tűnik úgy, mintha kormánypárti weblappá vált volna.
2021. márc. 17. 16:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A címlapon persze van bulvár is, mert kell vonzani az embereket. A belföld allapot megnézve inkább le lehet mérni, miket tárgyalnak:

[link]

2021. márc. 17. 17:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Csak várjátok meg a választásokat. Gyurcsánnyal lesz tele a címlap.
2021. márc. 17. 17:31
 13/17 A kérdező kommentje:

Nincs sorosozás, gyurcsányozás, brüsszelezés. Persze a Fideszt se szapolják, amolyan objektív, független feelingje van.

Ilyen bátor jóslásokba nem mennék bele. Majd meglátjuk.

2021. márc. 17. 17:37
 14/17 anonim ***** válasza:
48%

12

Több száz médium van NER kézben. Mondjatok egyet is az Indexen kívül, ami részben vagy egészben politikával foglalkozik és nem 100%-ban fidesz propagandát nyom? Az Index is erre a sorsra jut, nem kérdés.

2021. márc. 17. 17:43
 15/17 anonim ***** válasza:

A belföld oldalon most ezt látom:

A szabad sajtó napján pocskondiázott egy újságírót egy fideszes politikus

[link]

2021. márc. 17. 18:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Minek olvasnék indexet, ha ott van a telex, 24, 444. Arra sincs időm, hogy ezt a hármat végig nézzem. Én már le se szarom az indexet.
2021. márc. 17. 19:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Most éppen az van a címlapon, hogy kormányközeliek olyan szállodát akarnak építeni a Balatonnál, ami miatt őrjöngenek a helyiek, de nem tudnak mit tenni, mert kiemelt beruházássá tették:

Index - Belföld - Rettenetes épületszörny magasodhat a balatonaligai parton

[link]

2021. márc. 17. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!