Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszessek. Ti mit szerettek...

Fideszessek. Ti mit szerettek Orbánban?

Figyelt kérdés

2020. júl. 17. 08:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Én még a legelső választáson (1998) támogattam, akkor még ésszel csináltak dolgokat viszont már akkor is volt bennük akarat és határozottság.
2020. júl. 17. 08:38
 2/13 A kérdező kommentje:
Èn ellenzéki vagyok, ès èn is így vagyok ezzel.
2020. júl. 17. 08:40
 3/13 anonim ***** válasza:
74%

Én azt, hogy egy "s"-el írja a "Fideszessek" szót!

Feriékhez képest jobban menedzseli a gazdaságot, a hülyeségek mellet történtek jó dolgok is, elsősorban a gazdaságban. Bár itt is leginkább a nagy multik a stratégiai partnerek és ők kapják a nagy támogatásokat.

Szerintem indokolt volt a kerítés a déli határra.

A CSOK is pozítiv szerintem.

Talán a honvédség megerősítése, modernizálása..

Közmunkaprogram is jobb a semminél.

Ami rossz vagy sejtelmes vagy pénzszórás:

Paksi bővítés,

Kisvasútépítés,

Belgrád-Budapest vasút állítólag nagyon drága.

Magyar Tudományos Akadémiától elvették a kutatóhálózatokat.

Most ezek jutottak eszembe.....

2020. júl. 17. 08:44
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Van elképzelése a jövőről, van egy reális célkitűzés. Ezzel szemben az ellenzék jövőképe annyi, hogy "váltsunk kormányt", nulla programmal, semmi felvázolt és realista jövőképpel.
2020. júl. 17. 08:59
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Ha visszatekintek az MSZP és Gyurcsány "kormányzására" a rengeteg hazugságra, megszorításra stb. és megnézem miket tett le az asztalra a Fidesz az elmúlt 10 évben akkor egyértelműen a Fidesz és Orbán a nyerő.

Az ellenzék meg még mindig ott tart, hogy a bukott Gyurcsány DK-ja a legerősebb ellenzéki párt és már az egykor jobb oldali Jobbik is hozzá húz, esik is szét rendesen..

Majd ha feltud mutatni valamilyen értelmes pártot, értelmes emberekkel akik nem adják fel az elveiket egyből, hogy kis hatalomhoz jussanak aztán összekapjanak már polgármesteri szinten is a koncon akkor átgondolom, hogy kire szavazzak, de a jelenlegi palettán elég egyértelműen a Fidesz az egyetlen opció!

2020. júl. 17. 09:33
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

Én mint fideszes azt szeretem benne, hogy olyan mint én. Pontosabban, én olyan vagyok, mint ő. Mindketten pedig, olyanok vagyunk mint a többi fideszes. A többi fideszes pedig olyan, mint mi ketten - Viktorral.

Tuggya valaki, mikor lesz megint krumpliosztás?

2020. júl. 17. 10:59
 7/13 A kérdező kommentje:
Èn nem
2020. júl. 17. 11:12
 8/13 mindentudó99 ***** válasza:
12%
Mindíg ad krumplit. Az aprajàt elvetettem. Bőséges termés lesz.
2020. júl. 17. 11:31
 9/13 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező!

Te mit szeretsz mondjuk Vadai Ágiban?

2020. júl. 17. 11:32
 10/13 anonim ***** válasza:
70%
Kettes igazad van van reális célja. Maradjon a főügyész Polt Péter, hogy ne bizonyíthassák rá a korrupciót. Mészáros Lőrinc már nem a leggazdagabb lopni kell még neki. N csatlakozzunk az Eu ügyészséghez, mert ők is rájuk bizonyíthatják a lopást. Uszítsunk Soros és Brüsszel ellen ez kell a proliknak. Van célkitűzése.
2020. júl. 17. 15:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!