Ez az ország már tényleg egy röhej?
Figyelt kérdés
A három minden okmányt vitt az APEH-hoz, hogy egy súlyadós csekket kérjen a kocsimra, amin betudom fizetni. Nem adnak, mert csak személyesen kaphatok, vagy külön erre meghatalmazással. Egy sárga csekk, amin fizetni akarok, ilyen nagy érték? Ez nem az első ilyen basztatás. Ezek után, már bárkire leszavazok, csak nem a fideszre, talán akkor lesznek normális jogszabályok, amik könnyítenek és nem nehezítenek az életemen.ma 09:50
1/14 anonim 

válasza:

Regisztralj az ugyfelkapura, akkor nem kell szemelyesen bemenni ugyet intezni
3/14 anonim 

válasza:

Tök felesleges volt bemenni, másét nem adják oda. Online is el tudod intézni. És APEH sincs már jópár éve.
De azért hajrá!
4/14 anonim 

válasza:

A határok MÉG nyitottak, addig mehetsz Isten hirével, amig lehet!
5/14 anonim 

válasza:

Sem Apeh, sem súlyadó nincs. Talán ezért nem igazán értették, hogy ahová mentél mit is szerettél volna.
6/14 anonim 

válasza:

Igen, de németországban már zárva vannak a határok az elhibázott migráncs politika miatt. Milyen jó nekik.
7/14 anonim 

válasza:

6, 2 hete voltam Németországban két különböző határon mentünk át, minden gond nélkül beengedtek, majd ki is jöttem.
8/14 anonim 

válasza:

#5: Gondolom az APEH csak régi, berögzött névként maradt meg, sokan hívják még így a NAV-ot.
Súlyadó pedig hogyne lenne...csak nem ez a hivatalos neve.
Kérdező, hátha ez segít:
9/14 anonim 

válasza:

Fizess átutalással, nem a múlt században élünk. Sok-sok éve nem fizettem be semmiféle csekket.
10/14 anonim 

válasza:

De akkor is van ellenőrzés. Ezzel szemben itthon nem bszgat senki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!