Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez az ország már tényleg egy...

Ez az ország már tényleg egy röhej?

Figyelt kérdés
A három minden okmányt vitt az APEH-hoz, hogy egy súlyadós csekket kérjen a kocsimra, amin betudom fizetni. Nem adnak, mert csak személyesen kaphatok, vagy külön erre meghatalmazással. Egy sárga csekk, amin fizetni akarok, ilyen nagy érték? Ez nem az első ilyen basztatás. Ezek után, már bárkire leszavazok, csak nem a fideszre, talán akkor lesznek normális jogszabályok, amik könnyítenek és nem nehezítenek az életemen.
ma 09:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%

10, megállás nélkül léptem be és léptem ki.

Ennyit a bszgatról.

ma 10:55
 12/14 anonim ***** válasza:
27%

Es itthon ki baszogat a határnál, nyomi?

A magyar határon könnyebben átkelsz, mint a németen.

ma 11:04
 13/14 anonim ***** válasza:
57%

13, ez valami verseny? Vagy mi?

Leirtam, hogy megállás nélkül, lassitás nélkül léptem be és ki Németországból, mit kellene még irnom?

ma 11:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Akik az tanácsolják, kívül tágasabb, a gyerekeim már kint vannak. Mennék én is de 70 évesen és hozzá a halastavam kiköltöztetése elég macerás. Ezért, csak vásárolni járok ki. Ja, hogy nem APEH. Nálunk, iroda felett még mindig ez szerepel, mint megnevezés.
ma 11:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!