Ha a Fidesznek 4.szerre van 2/3a és 12 éve vannak a porondon akkor miért nem lehet Fideszessel találkozni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 17:31
1/12 anonim válasza:
Párttaggal vagy elkötelezett szavazóval?
Párttagot én is csak távolról ismerek, de elkötelezett szavazója legalább 20 éve a rokonságom 90%-a.
2/12 anonim válasza:
Én is fideszes vagyok de sok minden nem tetszik, az Unióhoz a viszonyunk és a menekültek, migránsok állandó emlegetése.
3/12 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Az évi összecsődített Békameneten kívül én nem látok fideszest. Sőt, se a munkahelyemen (200 fős cég), se a lakóhelyemen (nem BP), se az ismerőseim közt nem tudok fideszesről. Most vagy az van, hogy tényleg M.o. legeldugottabb koszfészkeiben élnek, vagy ők maguk is szégyellik, hogy fideszesek, és letagadják.
5/12 anonim válasza:
Azért, mert nem hangoztatják, kussban vannak, más témák jobban foglalkoztatják őket, mint a politika. Szerinted miért?
7/12 anonim válasza:
KImész Romániába s csomó Fideszessel találkozhatsz.
8/12 meszike91 válasza:
nagyon sok van pedig, főleg idősebbek
9/12 anonim válasza:
[ma 17:38]: Óriási mértékben kettészakadt az ország. Ha emilyenek a köreid (munkahely, lakhely, baráti kör, stb.), akkor elvétve fogsz fideszessel találkozni. Ha meg amolyanok, akkor elvétve fogsz nemfideszessel találkozni. Mindenki ül a buborékjában, a másikfajta buborékról csak elméleti szinten tud. Választásokkor meglepődik, hogy nahát, van a másik buborék is, nemcsak elméleti szinten, hanem valóságban, milliós táborral. És jelenleg a fideszes a nagyobb.
Nagyon szomorú ez, és sok évtizedes vagy évszázados távlatban akár az ország közjogi kettészakadásához is vezethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!