LMBTQ-sok! Szerintetek a 200 féle nemi identitásban hinni nem ugyanakkora hülyeség, mint Soros György gyíkemberségében?
Mindkét oldal egymást agymosottazza, és mindkét oldal ugyanakkora szintű kapitális baromságokat állít (szerintem).
Az eddig feltalált nemi identitások:
#40-nek:
Én nem tagadom ezek létét.
Én azt állítom és bizonyítom hogy aberrációk, és csak a mértéküktől függ, hogy kezelendőek -e?
"És azt is érdekesnek találom hogy az arroganciát "főnév"-ként kezeled, mint "arrogáns". Ez ráadásul gyűjtőfogalom."
Hú ember! A nyelvtani kioktatást ne eröltesd. A fogalmakat is fönevekkel illetjük ha meg akarjuk nevezni. A megnevezett dolog neve és jellege külön kategória.
#43-nak:
Szerintem:
1.) Nem neked volt címezve,
2.) mindössze "érdekesnek" találtam amit a címzett értett, nem pedig szabálytalannak, amit te DIREKT értesz, hogy utána okoskodhass.
Ignored.
#45-nek:
És ki közülünk a szerencsés kivételezett?
Mert van, különben nem kommentáltál volna. XD
Mivel ez azt is jelzi, hogy egész eddig követted az eseményeket.
Hogy mi az aberráció az elég szubjektív. Ahogy az is, hogy mit tekintünk konkrétan általánosan elfogadottnak. Tulajdonképpen egy közös megegyezésen alapuló valami, rosszabb helyeken diktatórikusan megszabott dolog.
Aberráltnak tekinthetö egy hétköznapitól eltérö öltözet is, mégsem kezeltek még senkit az öltözködése miatt.
Te inkább "konzervatívnak" és begyepesedettnek tünsz, aki képtelen az új dolgok elfogadására.
Ha holnap általánosan kijelentik, hogy a különbözö fétisek és identitások általánosan elfogadottak és nem mondanak ellent semmilyen erkölcsnek, akkor megszünik ezek aberrált jellege, normális dolgok lesznek.
Ezek a dolgok folyamatosan változnak. Sok ember szerint, az elterjedt szörtelenítési hullám miatt az is aberrált és gusztustalan, ha valaki a szörös pinát szereti, már-már undorítónak titulálnak egy szörös hónaljat is, pedig pár évtizede teljesen normális volt.
Ne keverd össze a véleményt a tényekkel.
#39 “Vagyis elismered, hogy ezek az eltérő viselkedésformák úgy általában a pszichiátria hatáskörébe tartoznának, csak az eltérés mértékétől függ, hogy kezelendőek -e?”
Nem, nem ismerem el. Leginkabb azért nem, mert nem igaz. Eltérő viselkedésformák? Ember! az is eltérő viselkedésforma, hogy jobb, vagy bal kézzel nyitod ki az ajtót. De ha lábbal tolod be, az akkor már az átlagtól eltér, tehát kóros? Gondolkozz már. Vagy csak egy primitív troll vagy. Szerintem ez valószínűbb.
#49-nek:
Én is ismerem ezt a helyzetet. Ez az, amikor páran folytatják a diskurzust, én meg figyelek egy darabig hogy nekem beszól -e valaki? Ha nem, akkor kb 15 válasz után törlöm a figyeltek közül.
#48-nak:
Vagyis elismered hogy viselkedésforma kérdése. Ha pedig abban az elfogadottól nagyobb mértékű az eltérés, akkor az még mindig a pszichiátriára tartozik, vagyis még mindig csak megítélés kérdése hogy elmezavarnak tekintendő -e?
Vagy már azt is tagadni fogod, hogy viselkedés?
Szerintem "ereszd el".
#48-nak:
A #49-es válaszom első fele nekd lett címezve, csak közben törlésre került egy komment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!