Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » LMBTQ-sok! Szerintetek a 200...

LMBTQ-sok! Szerintetek a 200 féle nemi identitásban hinni nem ugyanakkora hülyeség, mint Soros György gyíkemberségében?

Figyelt kérdés

Mindkét oldal egymást agymosottazza, és mindkét oldal ugyanakkora szintű kapitális baromságokat állít (szerintem).

Az eddig feltalált nemi identitások:

[link]

2022. nov. 10. 01:21
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
44%
Felőlem kitalálhatnak még kismilliót is, köszönöm szépen én tökéletesen jól megvagyok a " tudatlan " férfi-nő kapcsolattal.
2022. nov. 10. 04:31
 12/57 anonim ***** válasza:
86%
Én bevallom, hogy szeretnék Soros György lenni és 92 éves koromban, lehet lassan 93 olyan supernatural legyek, hogy a föld nyugati felét egyszemélyben irányitsam.
2022. nov. 10. 06:54
 13/57 anonim ***** válasza:
88%
Rossz a hasonlat. 200 nemben hinni olyan, mint abban hinni, hogy van egy szakállas pasi a felhők között, aki diktál. Mindemellett mindenkinek szíve joga abban hinni, amiben akar.
2022. nov. 10. 07:02
 14/57 anonim ***** válasza:
92%
#14 az tök jó, mert a legtöbb művészeti alkotáson így ábrázolják 🙃 amúgy nem hiszek benne, felőlem akar szivárvány csillám póni is lehet
2022. nov. 10. 07:09
 15/57 A kérdező kommentje:
Alig ábrázolják emberként Istent, legalább legyél tisztában azzal, amiről okoskodsz. Maximum egy fénycsóva vagy felhő, ami megjelenik.
2022. nov. 10. 07:12
 16/57 anonim ***** válasza:
93%
#16 te most csak trollkodsz? 😂😂😂 vagy akkor szólj Michelangelonak (pl Ádám teremtése) meg a többi festő zseninek, hogy rosszul csinálják 😂😂
2022. nov. 10. 07:20
 17/57 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom mi bajod a kategorizálással. Minden tudományos területen kismillió meghatározás van a különbözö általános és speciális esetek megkülönböztetésére és rendszerezésére. Az általad linkelt listán én azt látom, hogy egy kezdetleges pszichológiai tudományterület van kialakulóban, ami a szexualitással foglalkozik, illetve annak irányait igyekeznek rendszerbe foglalni.

Ugyanilyen módon bövült a jelenleg nem tudománynak tekintett ezotéria. Vannak csillagjegyek, aztán transzcendensek, stb.

Egyszerü rendszertani megközelítés.

2022. nov. 10. 08:29
 18/57 DK-s ***** válasza:
17%

Figyelj!

Én az embereket nemi identitásuk alapján két csoportra osztom:

- Hetero

- Aberrált. (Pejoratív felhang nélkül)

És szerintem igazam van.

2022. nov. 10. 08:38
 19/57 DK-s ***** válasza:
26%

#19-nek:

Lehet cifrázni, de az a lényegen nem változtat az én szemszögemből.

Rákényszerítesz, hogy durván fogalmazzak.

Aki nem azt tekinti szexuális aktusnak hogy a faxa jár ki-be a p'nában, vagy amit még elfogadhatónak tartok az a nem kölcsönös anál és a kölcsönösnek is tekinthető orál, az aberrált.

Remélem érthető voltam. Igyekeztem.

2022. nov. 10. 09:11
 20/57 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ez a linkelt oldal itt-ott paródiába hajlik, nem tudom, mennyire lehet komolyan venni. De azokon is jót szoktam mosolyogni, akik azzal jönnek, hogy "felejtsük el a gender-hülyeséget, a tudomány szerint csak két nem létezik". Tessék, itt lehet művelődni a nemeket érintő tudományos állásponttal kapcsolatban - és semmi olyan nem szerepel itt, ami ne lenne évtizedek óta jelen a hazai orvosi és természettudományos oktatásban (is).

[link]

2022. nov. 10. 09:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!