LMBTQ-sok! Szerintetek a 200 féle nemi identitásban hinni nem ugyanakkora hülyeség, mint Soros György gyíkemberségében?
Mindkét oldal egymást agymosottazza, és mindkét oldal ugyanakkora szintű kapitális baromságokat állít (szerintem).
Az eddig feltalált nemi identitások:
Nem tudom mi bajod a kategorizálással. Minden tudományos területen kismillió meghatározás van a különbözö általános és speciális esetek megkülönböztetésére és rendszerezésére. Az általad linkelt listán én azt látom, hogy egy kezdetleges pszichológiai tudományterület van kialakulóban, ami a szexualitással foglalkozik, illetve annak irányait igyekeznek rendszerbe foglalni.
Ugyanilyen módon bövült a jelenleg nem tudománynak tekintett ezotéria. Vannak csillagjegyek, aztán transzcendensek, stb.
Egyszerü rendszertani megközelítés.
Figyelj!
Én az embereket nemi identitásuk alapján két csoportra osztom:
- Hetero
- Aberrált. (Pejoratív felhang nélkül)
És szerintem igazam van.
#19-nek:
Lehet cifrázni, de az a lényegen nem változtat az én szemszögemből.
Rákényszerítesz, hogy durván fogalmazzak.
Aki nem azt tekinti szexuális aktusnak hogy a faxa jár ki-be a p'nában, vagy amit még elfogadhatónak tartok az a nem kölcsönös anál és a kölcsönösnek is tekinthető orál, az aberrált.
Remélem érthető voltam. Igyekeztem.
Szerintem ez a linkelt oldal itt-ott paródiába hajlik, nem tudom, mennyire lehet komolyan venni. De azokon is jót szoktam mosolyogni, akik azzal jönnek, hogy "felejtsük el a gender-hülyeséget, a tudomány szerint csak két nem létezik". Tessék, itt lehet művelődni a nemeket érintő tudományos állásponttal kapcsolatban - és semmi olyan nem szerepel itt, ami ne lenne évtizedek óta jelen a hazai orvosi és természettudományos oktatásban (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!