Tételezzük fel, hogy Putyin egy taktikai atomfegyver bevetése mellett dönt. A szektás eszementek szokásuk szerint ezt is úgy fogják hinni, hogy az amerikaiak tették, vagy az ukránok támadták meg saját magukat?
De troll vagy! Ezt azért tetted fel,mert fel lett téve egy ilyen kérdés, hogy :
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
És az elklenkezőjéből akarsz hasznot húzni meg kevered a trutyit!
Nem vagyok szektás, de ez bevett katonai taktika.
És amiben a CIA keze benne van, ...
5.
Igy van és a troll kérdés is forditva sült el, előbb vagy utóbb az igazság mindig kiderül
#6-nak:
Elhiszed, ha azt mondom hogy én már a válaszolás előtt tudtam ezt? XD
Mert tudtam.
1: Én is remélem, hogy ilyen nem lesz.
2,6: Nem trollkodás. Ezt láttuk eddig is. Ez a bizonyos réteg az ukránokra kent majdnem mindent. Azzal az állítással, hogy az ukránok tették, hogy az oroszokra kenhessék. Utána mindig hozzáteszik, hogy ők nem oroszpártiak, csak reálisan látják.
3: Ne félj, ezek képesek lennének bemagyarázni, hogy az ukránoknak miért lehetett mégis atombombájuk.
4: Semmi újat nem mondott azzal, hogy ha az oroszok atomfegyvert vetnek be és a másodlagos hatások útján érintett lesz bármelyik NATO ország akkor arra válaszlépéseket tesznek.
8: Ezekből nem következik, hogy az amerikaiak tennék. Semmit nem áldoztak fel ukrajnában az amerikaiak. Puccs az volt. A későbbi választások eredménye nem tetszett Moszkvának és hogy nem ők választhattak ki valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!