Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » LMBTQ-sok! Szerintetek a 200...

LMBTQ-sok! Szerintetek a 200 féle nemi identitásban hinni nem ugyanakkora hülyeség, mint Soros György gyíkemberségében?

Figyelt kérdés

Mindkét oldal egymást agymosottazza, és mindkét oldal ugyanakkora szintű kapitális baromságokat állít (szerintem).

Az eddig feltalált nemi identitások:

[link]

2022. nov. 10. 01:21
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
96%
#26 attól, hogy valami “eltér a megszokottól”, még nem lesz kóros. Ennyit arról, hogy ismered a pszichológiát. Ami amúgy többek között az identitás, nemi identitás, önkép, önismeretet is kutatja. Visszább az agarakkal okoska.
2022. nov. 10. 10:15
 32/57 DK-s ***** válasza:
0%

#32-nek:

A hagyományos férfi-női kapcsolattól eltérő szexuális viselkedés-formák VISELKEDÉS-formák, igaz?

A viselkedés az a gondolkodás, vagyis az elme kérdése, igaz?

Ha egy viselkedés szélsőséges mértékben eltér a megszokottól, az pedig már a pszichiátria területe, igaz?

Most már csak a "szélsőséges" határában kell megegyeznünk. Minden más csak süket duma.

2022. nov. 10. 10:20
 33/57 anonim ***** válasza:
100%
Röhej mind2
2022. nov. 10. 10:21
 34/57 DK-s ***** válasza:
0%

#32-nek:

Ha te vagy #28, akkor pontosan arra tartasz, ahová irányítottalak.

"Két vállra" fektetlek.

2022. nov. 10. 10:23
 35/57 anonim ***** válasza:
96%
#34 pontosan, a szélsőséges szó mértéke a lényeg. Viszont azt nem te döntöd el. A pszichológia dönt. És úgy döntött, hogy másik nemként, vagy nem a szokott bináris nemek közül azonosítani magát nem patológiás. Tehát ennyi a lényeg. Persze, véleményed lehet, de akkor vállald, hogy az nem egyezik meg a hivatalos TUDOMÁNYOS állásponttal, és ne állíts hamis dolgokat, hogy mégis az.
2022. nov. 10. 10:24
 36/57 anonim ***** válasza:
100%

"Azt gondolod hogy az arrogancia egy stílus, én pedig ebben a stílusban "nyomulok"."

Nem, azt gondolom, hogy az arrogancia egy személyiséghiba, de igyekeztem nem a személyedet minősíteni, csak a megnyilvánulását. Érdekes, hogy épp ebben korrigálsz.

"nem találnék telibe a mondandómmal érzékeny pontokat"

Nem találtál: családos, heteroszexuális férfiként nem vagyok a céltáblád, nincs mit magamra vennem. Engem pusztán az a fölényeskedő bunkóság zavar, ami árad minden hozzászólásodból.

"Én válasz közben átlátom az összefüggéseket, és előre felépített koncepcióval válaszolok, ami például téged pontosan oda vezetett, ahová én irányítottam."

Ezen jót nevettem, beavatnál ebbe a nagy mestertervbe? Igazán érdekelne ez a felépített koncepció.

2022. nov. 10. 10:24
 37/57 anonim ***** válasza:
100%
#35 nem én vagyok, de a stílusból igen csak érdemes lenne visszavenni. Mert ha ilyen szélsőséges vagy (mert én azt mondom, tehát akkor úgy is van, a te logikád szerint), akkor kóros elmebajban szenvedsz 🙃
2022. nov. 10. 10:25
 38/57 DK-s ***** válasza:
0%

#36-nak:

"a szélsőséges szó mértéke a lényeg."

Vagyis elismered, hogy ezek az eltérő viselkedésformák úgy általában a pszichiátria hatáskörébe tartoznának, csak az eltérés mértékétől függ, hogy kezelendőek -e?

Köszönöm. Ennyi elég volt.

#37-nek:

Megmosolyogtatónak találom hogy téged egy beszélgetésben mennyire befolyásol az illedelmesség.

És azt is érdekesnek találom hogy az arroganciát "főnév"-ként kezeled, mint "arrogáns". Ez ráadásul gyűjtőfogalom.

Ha mellőzted volna a felesleges tiszteletkört az udvariaskodással, akkor nem szaporítottuk volna feleslegesen a szót. Az arrogáns viselkedést én különválasztom az arrogáns személytől. Vannak akik arrogánsan viselkednek, de azoknak a legtöbbje mindössze kisebbségi komplexusokkal küzd, és azokat igyekszik kompenzálni.

Én azok sorait erősítem, akik az alap-jellemükből következőleg tűnnek arrogánsnak. Barátaim nincsenek, soha nem is voltak, és igényt sem tartottam rá. Qrva jól elvagyok magamban, és irritál a társaság. Nem tudok "viselkedni", mert nem is vagyok hajlandó. Legtöbbször kimondom amit gondolok.

"nem találnék telibe a mondandómmal érzékeny pontokat"

Ezt magadra vetted, én viszont konkrétan erre értettem:

A #22-es válaszomban mintegy véletlenül használtam az "elme" kifejezést. Vártam, hogy valaki benyögi -e a pszichológiát? XD

Benyögted, lecsaptam rá.

Ez megválaszolta az utolsó kérdésed is.

2022. nov. 10. 10:42
 39/57 anonim ***** válasza:
100%

DK-s, ezek mind speciális esetek megnevezései. Az hogy tagadod egy létezö dolog létét nem vezet sehova. Ez nem vélemény kérdése. Léteznek ilyen beállítottságú emberek és kész. Ezeket pedig nemi identitásnak nevezzük hivatalosan.

Próbálj meg szétválogatni egy láda almát színárnyalat szerint. Jönni fog a probléma, hogy melyik mekkora felületen piros, mennyire sötét vagy világos, stb. Ha pontos akarsz lenni elöbb utóbb észreveszed, hogy nem két kupacszor sok almád lesz, hanem sok kicsi kupac.

2022. nov. 10. 10:44
 40/57 DK-s ***** válasza:
0%

#37-nek:

Imádom ezt az oldalt. Tök jól szórakozom.

2022. nov. 10. 10:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!