LMBTQ-sok! Szerintetek a 200 féle nemi identitásban hinni nem ugyanakkora hülyeség, mint Soros György gyíkemberségében?
Mindkét oldal egymást agymosottazza, és mindkét oldal ugyanakkora szintű kapitális baromságokat állít (szerintem).
Az eddig feltalált nemi identitások:
#21-nek:
Biológiai szempontból 4 különböző neműnek tekinthető ember létezik:
-férfi
-nő
-férfi hermafrodita
-hímnős
Minden más csak a delikvens gondolatainak terméke, tehát elme kérdése.
Veheted célzásnak.
Nem igazán. A fasz-pina párosítás nem zárja ki a sok általam említett fétist. A konkrét aktuson kívüli részeik tulajdonképpen elöjátékok. Vagy mi a helyzet azzal ha egy férfi nöi fehérnemüben szexel teljesen heteró módon egy növel, mert ettöl kerül fokozottabb izgalmi állapotba?
Az viszont nekem furcsa, hogy a nem kölcsönös anált elfogadhatónak tartod. Miért gondolod, hogy a nök seggbe dughatóak, az mitöl normális? Vagy mennyire normális az, hogy a nöket egy minden nyíláson megdugható lénynek tekinti a férfiak nagy része, de ha két férfi közösül akkor az elfogadhatatlan?
Ráadásul a sok felsorolt nemi identitás jó része nem zárja ki a klasszikus heteró beállítottságot, nem következik belölük, hogy nem nö-férfi szexelésröl van szó.
#24-nek:
Pszichológia: Az emberi viselkedést és gondolkodást tanulmányozó szakág, amely az emberi agyat és az annak tulajdonított elmeműködéseket vizsgálja és befolyásolja; lélektan.
Igen, hallottam már róla. Pontosan erre hivatkoztam amikor az ELMÉT említettem. És ha az eltér a megszokottól, akkor léphetünk az ELMEKÓRTAN, vagyis a pszichiátria irányába.
Ezt te hoztad fel! XD
Öhm.... hol függ össze a kettő? Mármint ha létezik 200 féle nem, akkor Soros nem lehet gyíkember? Vagy ha csak két nem van, akkor Soros gyíkember? Vagy... mi?:D
Attól még, hogy én reggeliztem, attól még neked lehet foteled.
#28-nak:
Vegyél picit vissza, mert rossz irányba tapogatózol. Azt hiszed hogy ismersz, és ismered a reakcióimat, de most kiugrott hogy tévedsz.
Azt gondolod hogy az arrogancia egy stílus, én pedig ebben a stílusban "nyomulok". És ha egy arrogáns embert szembesítesz a viselkedésével, akkor az várhatóan közli, hogy nem érdekel a véleménye. Ez nem én vagyok!
Nálam az amit te arroganciának érzékelsz, az nem mesterkélt viselkedés. Ha az lenne, akkor nem találnék telibe a mondandómmal érzékeny pontokat! Én válasz közben átlátom az összefüggéseket, és előre felépített koncepcióval válaszolok, ami például téged pontosan oda vezetett, ahová én irányítottam. Bocsesz amiért manipuláltalak, de ez van.
Ez nem stílus. Ez ÉN vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!