Hegedűs Zsuzsa mitől gondolta hirtelen meg magát? Olyan nagy lendülettel határolódott el Orbántól, hogy egy pillanatra el is lehetett hinni, hogy komolyan gondolja?
3 lehetőség:
1. Megbeszélték a dolgot, ezért kihátrált.
2. Elküldték neki a selyemzsinórt, hogy amikor beszakadt a Fidesz támogatottsága nyilvánosan ne bomlasszon.
3. Rájött, hogy elzárják a pénzcsapot. Oda milliós fizu, állami Audi stb.
Én azt is el tudom ezek után képzelni, hogy tényleg annyi esze van, mint amennyi látszik.
Kifejezetten örülnék, ha 0rbán végre megbukna, de értelmes ember nem gondolhatta komolyan, hogy a „fajok keveredése” alatt a náci ideológiát kellett érteni... Nyilvánvaló volt, hogy itt a vallási/kulturális keveredést értette alatta (annál nyilvánvalóbb, hogy a csapból is ez folyik évek óta, tehát semmi újdonságot nem mondott ezzel), és világszinten szándékosan túltolták a nácizást. Hegedűs ennek ült fel, de amikor 0rbán Bécsben megmagyarázta a nyilvánvalót, rögtön nem volt probléma.
Tehát én ebből azt a következtetést tudom levonni, hogy Hegedűsnek is a szájába kell rágni mindent, hogy megértse.
↑ 7/ válasza: [Be lehetne fejezni, hogy egy 117 éves múmiát "Zsuzsának" hívtok. …] 2022. júl. 30. 08:27
A Zsuzsa nem beceneve, hanem az anyakönyvezett neve.
1.) „Anyakönyvezni a szülők által meghatározott sorrendben legfeljebb két, a gyermek születési nemének megfelelő utónevet lehet a Nyelvtudományi Intézet által összeállított utónévjegyzékből. Az utónévjegyzéket a Nyelvtudományi Intézet a honlapján teszi közzé.”
↑ 2010. évi I. törvény az anyakönyvi eljárásról 44. § (3)
A törvény hatályos teljes szövege: [link]
2.) A Zsuzsa szerepel „Az ELKH Nyelvtudományi Kutatóközpont által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónevek jegyzéke: női nevek” közzétett honlapján: [link]
Sőt, még a Zsuzsi és Zsuzska is.
Az elérhetősége: [link]
Lehet, azért nem tudsz róla, mert a Nyelvtudományi Intézet közlése szerint nagyon ritka név; azaz, kevesen kapták ezt az utónevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!