Amúgy szerintem is általába véve vagy férfi valaki vagy nő, ha transznemű abban az esetben is egyik nemből a másikba akar átmenni, illetve a semleges neműséget tudom elképzelni úgy hogy hiába születik bármilyen neműnek is valaki egyszerűen egyiknek sem érzi magát, de attól még eredetileg vagy férfinek vagy nőnek született, illetve létezik olyan h hermafroditának születik valaki, de ez nagyon ritkán fordul elő embernél, de ez valóban egy létező dolog hogy ilyenkor mindkét nemiszerve megvan. Az hogy ezeken kívül még minek akarja képzelni magát valaki nemtudom de nem is nagyon érdekel ezeket megtudom érteni és elfogadni amiket felsoroltam a többit nem
2022. nov. 10. 01:29
2/57 anonim válasza:
Soros György brutális pénzekkel támogatta a Baloldali demokratákat. 50 milliárd forintot költött a Soros-NGO a beavatkozásra a választásokba. Az Amerikai Baloldalt már Soros György szervezetei és cégei vezetik. Azaz ma az Egyesült Államok NEM független. A kirakatban a demokrata Baloldaliak, a kasszában Soros György emberei. Soros György átvette az USA irányítását. Soros a Magyar Baloldalba is önti a pénzt. A Magyar Baloldal mit ígért Sorosnak az Amerikai pénzekért? Gondolom belesodródást a háborúba és az Ország irányítását. Borzalmas ami az USA-ba van. Sorosék irányítják már az USA-t a Baloldalon keresztül. Itthon is erre készül a Baloldal.
2022. nov. 10. 01:35
3/57 anonim válasza:
Soros György a legnagyobb ellenségünk mint írtam hisz az USA már az Ő kezébe van a Baloldalnak hála. A Baloldal végleg eladta magát. A Baloldal csak kirakat az USA-ba valójában a Baloldal semmit sem képvisel. A Baloldal csak a Soros -NGO színészei.
Ukrajnát is átvette a Soros-hálózat meg a Biden érdek. A Soros féle fegyvergyáraknak kell a brutális profit és Soros-féle üzletemberek a profit, ehhez asszisztál Zelenszkij az emberük aki épp szétveri Ukrajnát ezeknek a nagytőkéseknek, akik már az USA-t is irányítják.
Transzneműként nem értem ezt a 200 nem dolgot. Vagy azt mondanám, hogy 3 van: nő, férfi, nembináris; vagy azt, hogy nembinárison belül bárhol elhelyezkedhet az adott személy neme, és emiatt végtelen van. Honnan a túróból jön a 200?
2022. nov. 10. 02:14
8/57 anonim válasza:
7.
Mit jelent a transz magyarul?
2022. nov. 10. 02:18
9/57 A kérdező kommentje:
7; :D
Én meg azt mondanám, hogy van férfi és nő, meg egy mentális zavar, amit ma nem polkorrekt annak nevezni.
Nem akarom ezt a vitát kinyitni, de azért nevezd már meg, hogy milyen nemiszervvel rendelkezik egy nembináris vagy egy transz, ami se férfinak, se nőnek nincsen.
2022. nov. 10. 02:31
10/57 anonim válasza:
"Soros György brutális pénzekkel támogatta a Baloldali demokratákat."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!