Akik a Fideszre szavaztak legutóbb, azok a következő választáson már nem fognak?
#59, akkor mondhatjuk azt, hogy a te válaszod a tipikus jobboldali válaszok jeles képviselete? Vagyis ha az ember kifejti az álláspontját, akkor arra csak annyi a válaszotok, hogy be kell utalni az elmegyógyintézetbe?
És akkor még ti veszitek zokon, amikor letudatlanoznak titeket, közben még az alapvető párbeszédre is életképtelenek vagytok...
Másik tipikus dolog; ha valaki nem nyalogatja bő nyállal 0rbánt, azon nyomban „ballipsivé” válik a szemetekben. Az meg sem fordul a fejetekben, hogy esetleg az a másik nem szimpatizál a másik oldallal sem. Ugyan rájuk szavaztam, de nem azért, mert hűdejónak tartanám őket, hanem azért, amiért már korábban leírtam; 0rbánéknál bármi csak jobb lehet.
#62 Megtetszett a tapsvihar?:)) Nincs bajom az ellenzéki szavazókkal. Elfogadom az érveiket. Te vagy, akinél a 2. szóból kiderült, hogy sérült.
És nem tévedtem.
Ha a csökött agyad a bő nyállal nyalogatás közben csak az általánosításig jutott, az a Te egyéni problémád.
Amúgy szórakoztató figura vagy:))
#63, miért van, az hogy ti váltig állítjátok, hogy soha nem sértegettek senkit, ehhez képest a te válaszodból egyszer sem hiányzott?
Az inkább vall agyi sérültségre, hogy mást sem csinálsz, csak a beszélgetőpartnert minősíted ahelyett, hogy érdemben válaszolnál a felvetett dolgokra. Ami még érdekesebb, hogy te beszélsz általánosításról, holott te hozakodtál azzal elő előbb, hogy én a "baloldal jeles képviselője" vagyok.
Fejtsd már ki, kérlek, hogy mégis mitől váltam én azzá? Avagy milyenek a baloldali gondolkodásúak?
Már persze azzal együtt, hogy leszögeztem, hogy nem szimpatizálok velük sem, de ha már kettejük között kellett választani, akkor inkább őket választottam...
Remélem, hogy a vita egy következő szintre tud majd emelkedni. A következő szint az, hogy befejezed a rágalmazás szintű személyeskedést. Lássuk, képes vagy-e rá.
A kormány dolga alacsonyan tartani a munkaerő-KÖLTSÉGEKET.
Nem a béreket.
De a kommunisták:
a) nem tudnak angolul
b) mindig hazudnak
c) nem értik a különbséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!