Csalódott ellenzékiek,ti kire szavaztatok a választáson?
Jobb a rossz mint a jó?
Ezekszerint örökre marad a fidesz bármilyen rossz is lesz.
#3-as vagyok: én is ettől tartok, mert szerintem így gondolodnak sokan (szerintem 4-es így értette, csak írásban nem jön rendesen át).
A langyos állóvíz, de legalább már ismerjük.
7/7 Erre én is kíváncsi vagyok épp ész érv nincs ellene. Dolgozhatnánk áramért meg a gázért.
Családi kocsi támogatás, babaváró hitelt jó felnyalni, meg az adó visszatérítést, de azért váltsák le. Benzin árstop jól jön nem nekik?
furán áll a szavazás, egy igazi normális ellenzéki támogató sosem szavazna át a mi hazánkra. már csak azért sem mert minden épeszű tudja, hogy a fidesz csicskái.
a hetesnek és nyolcasnak pedig:
hogy mi a rossz, hát úgy majdnem minden. A családtámogatásokat stb. az ellenzék sem tagadja, hogy jók lennének, a baj azzal van ahogyan működik és amilyen feltételekkel igényelhető. De pl. a családi pótlék gyurcsány óta nem emelkedtek egy ft. ot sem (és itt nem őt fényezem mert nem szeretem a dk-t de ez az igazság.). Az adó visszatérítéssel sem lenne baj ha nem most időzítették volna mikor több mint 1400 milliárd forint az államkassza hiánya. A elképesztő méretű korrupciójukat meg amit az eu is megelégelt és megvonja a támogatásokat arról már nem is beszélve. De még van millió más indok amit fellehetne hozni, de kár mert ismerem a fidszeseket akármit mondasz akármivel alátámasztva nem fogják elhinni. ha orbán azt mondja a narancs az új fekete azt is elfogadnák.
röviden tömören nem a kisembereket szolgálják akiket kell és szükségük lenne rá, hanem saját magukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!