Szerintetek a legtöbben a kormánypártra szavaztak vagy az összefogás ellen?
Én mindkettő Ellen szavaztam. (Normális Párt)
Természetesen tudtam, hogy a szavazatom a kukába megy, mégsem tudtam jobbat.
(PL. vérfideszes főnököm júniusban lecseszett, hogy nem oltatom magam)
A legtöbben orbán és a fidesz ellen szavaztak csak ezt orbán és a fidesz elcsalta, félrevezette az embereket csalások sorozatával manipulálta meg a választást és így tudta csak legyőzni az ellenzéket.
Persze az ellenzék is követett el hibákat de ha tisztességes egyenlő küzdelemben kellett volna megméretni magukat akkor az ellenzék győzött volna.
Is-is.
Azért a Fidesznek is van néhány olyan megmozdulása, ami miatt lehet értük rajongani.
Az ellenzék ellen meg valljuk be nem volt nehéz hergelni, csak nézünk egy névsort: Vadai Ágnes, Gyurcsány, Dobrev, Kunhalmi, Jakab - ezek az ,,emberek" önmagukban elegek ahhoz, hogy az ellenzéket komolytalanná tegyék, ha ezek az emberek megszólalnak még az sem kell hogy a Fidesz ellenkampányt indítson.
4
Ha van választás, amit nem csaltak el, ez az, gyakorlatilag az össze helyen voltak megfigyelők, az összes biztosíték rendelkezésre állt, hogy ne tudja senki sem elcsalni.
A megfigyelők ki is mondták a verdiktet hogy a kormánypárt számos csalással befojásolta az eredményeket.
Akkor most miről beszélünk???
A kormánypártra!
Én rengeteg Fidesz szavazót ismerek, ők valami mellett szoktak szavazni, nem valami/ valaki ellen.
Az az ellenzéki szavazók privilégiuma ( lsd Orbánfóbia, mint állandó, gyógyíthatatlan kórság).
7# forrást tudsz adni??
Köszönöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!