Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gond az, hogy abortusz...

Miért gond az, hogy abortusz előtt meg kell hallgatni a magzat szívverését?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem, hogy miért zavar az bárkit, hogy meg kell abortusz előtt hallgatni a szívhangot. Nem tiltották meg, hogy az abortusz mellett döntsön az anya csak előtte még meghallgatják a szívhangot. Ettől még dönthet úgy hogy elveteti a gyereket. Akkor mire fel ez a nagy felháborodás?

Az is egy hülyeség hogy el a kezeket a méhüktől, hiszen a szívhallgatás közben senki nem nyúl a méhükhöz. Ellenben az abortusz során igen. (jó ez szőrszál hasogatás, de értitek mennyire logikátlan :D)

2022. szept. 29. 20:25
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:

"Tehát igenis felelőtlenség. Igen, a fiú részéről is és neki is ugyanígy viselnie kellene a következményeket. És abban is van igazság, hogy a fiú ha akar tovább áll(gyáva féreg) a lány meg ott marad egyedül a gyerekkel."

De most őszintén, ennek melyik részét nem értetted?

Az, hogy fidesz szavazó vagyok nem tudom honnan jött. Nem mintha közöd lenne hozzá, de nem a fideszre szavaztam.

Az meg hogy a férfi nem szólhat bele.. nekem nincs jogom beleszólni, hogy megölik a meg sem született gyerekem? Akkor ha a te feleséged elakarja vetetni a

gyereket de te nem értesz vele egyet szónélkül engeded? Miért nem lehet beleszólása a férfinek?

"Mert az én testem én döntésem?" Nem, nem csak a te tested. Aki benned növekszik az egy másik test. Akár tetszik akár nem.

2022. okt. 1. 09:30
 52/56 anonim ***** válasza:
88%

"Aki benned növekszik az egy másik test. Akár tetszik akár nem."

Régen is ugyan úgy voltak abortuszok.

Hiába van tiltva, csak a legálisan elvégezendő abortuszok fognak csökkenni. Minél jobban tiltod, annál jobban ellenőrizhetetlen, fekete területre lököd át...ami nem csak a magzat, de a nő életét is veszélyezteti. Abortusz mindig lesz, pont úgy ahogy a prostitúció és drogfogyasztás. Csak nem mindegy, hogy ellenőrzött, biztonságos keretek közt történik, vagy életveszélyes, ellenőrizetlen módon. Régebben a teherbe esett lányok a tűt feldugták maguknak és úgy abortáltak, de sok esetben a lány is meghalt.

Vagy volt, hogy régebben összebeszéltek a bábával, aki egy tűt szúrt az újszülőtt baba koponyájába, és azt mondták halva született..ennyi, mit lehet tenni, kár érte.

Meg végülis Amerika is sokra ment annó a szesztilalommal. Átment szépen fekete piacra, azt ment tovább.

2022. okt. 1. 09:51
 53/56 anonim ***** válasza:
74%

Meg az állatoknál is...mikor a nőstény úgy érzi, hogy nem tud gondoskodni róla, vagy beteg akkor megöli/megeszi.

52-es voltam

2022. okt. 1. 09:55
 54/56 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, te tényleg menthetetlenül hülye vagy.

"Az meg hogy a férfi nem szólhat bele.. nekem nincs jogom beleszólni, hogy megölik a meg sem született gyerekem?" - Nem. Onnantól, hogy nem követtél el mindent, hogy az a baba meg se foganjon, nincs jogod beleszólni.

2022. okt. 1. 11:10
 55/56 anonim ***** válasza:
20%

"Az meg hogy a férfi nem szólhat bele.. nekem nincs jogom beleszólni, hogy megölik a meg sem született gyerekem?" - Nem. Onnantól, hogy nem követtél el mindent, hogy az a baba meg se foganjon, nincs jogod beleszólni. "

Igazából itt szerintem vétó joggal kellene rendelkezni. Ha az egyik fél nem szeretne gyereket, akkor a másik sem fog. Azért minek az egyik félre hatalmas szenvedést terhelni? Ez nem egy visszafordíthatatlan folyamat. Teherbe lehet esni, visszafordítani a szülést nem.

2022. okt. 1. 12:28
 56/56 anonim ***** válasza:
88%

Oda szeretnénk eljutni színvonalban, olyan országban élni, hogyha valaki a földön van, nem rúgunk bele még párat, hanem empátiával fordulunk felé.

Az a baj, hogy ebben az országban csak az előbbi megy és a szívhang hallgatás még egy belerúgás az érintettbe.

Képzeld el, hogy minden igyekezeted ellenére teherbe esel, olyan lelki állapotban vagy, hogy teljesen kétségbe vagy esve.

Elmész itthon abortuszra, ahol megalaznak, bűnösnek érzed miattuk magadat, és még jön ez is, hogy szégyelld még jobban magadat.

Vagy elmész Ausztriába, ahol a személyzet segíteni akar, rendes veled, lelkileg támogat, esetleg még beszélgethetsz is egyszer pszichológusssal, adnak egy tablettát, ami sokkal kevésbét megtterhelő.

Melyiket választanád?

2022. okt. 1. 15:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!