Miért gond az, hogy abortusz előtt meg kell hallgatni a magzat szívverését?
Egyszerűen nem értem, hogy miért zavar az bárkit, hogy meg kell abortusz előtt hallgatni a szívhangot. Nem tiltották meg, hogy az abortusz mellett döntsön az anya csak előtte még meghallgatják a szívhangot. Ettől még dönthet úgy hogy elveteti a gyereket. Akkor mire fel ez a nagy felháborodás?
Az is egy hülyeség hogy el a kezeket a méhüktől, hiszen a szívhallgatás közben senki nem nyúl a méhükhöz. Ellenben az abortusz során igen. (jó ez szőrszál hasogatás, de értitek mennyire logikátlan :D)
Ezekszerint ha nem kellettek a szüleiknek jobb ha meghalnak vagy megsem születnek. Értem.
Nem mellesleg te hányat fogadtál örökbe?
34
"Nem mellesleg te hányat fogadtál örökbe?"
Én azt mondom, aki vemhessen ellenzi az abortuszt, annak kéne ilyen téren példát mutatnia...nem annak, aki abortusz párti, mert az nyilván elveteti minthogy árvaházba adja.
De mivel a magadfajtát felháborítja az abortusz, így nyilván az árva gyerekek sorsa is, nem?
Ha visszaolvasod akkor korábban írtam, hogy vannak esetek mikor az abortusz a megoldás. És pont említettem, hogy ha az anyának az élete van veszélyben az is ilyen. Vagy pl ha bizonyítottan beteg lesz a születendő gyermek. Nekem a kényelmi abortuszokkal van gondom. Mint pl aki egy kaland során nem védekezett. Az igenis vállalja a következményeket a felelőtlenségéért.
Továbbra sem értem miért kellene örökbe fogadnom. Van két gyermekem, akkor miért? Évekkel ezelőtt adtam pénzt rokonaimnak lombik baby programra mert amúgy az milliókba kerül. Az nem számít? Miért mindig az árvaházakkal jönnek az abortusz pártiak? Már írtam, hogy közvetlenül a szülés után egyből örökbe kellene adni olyan szülőknek akiknek nem lehet gyereke. Az egészből ki lehetne hagyni az árvaházat. A gyerek sem úgy nőne fel mint egy árvaházban nevelt. Máshol működik, itt ez miért nem téma?
Az meg kifejezetten vérlázító, hogy egy születendő gyermekre sejtcsomóként hivatkozik valaki. Jobb is hogy nincs gyermeke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!