Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gond az, hogy abortusz...

Miért gond az, hogy abortusz előtt meg kell hallgatni a magzat szívverését?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem, hogy miért zavar az bárkit, hogy meg kell abortusz előtt hallgatni a szívhangot. Nem tiltották meg, hogy az abortusz mellett döntsön az anya csak előtte még meghallgatják a szívhangot. Ettől még dönthet úgy hogy elveteti a gyereket. Akkor mire fel ez a nagy felháborodás?

Az is egy hülyeség hogy el a kezeket a méhüktől, hiszen a szívhallgatás közben senki nem nyúl a méhükhöz. Ellenben az abortusz során igen. (jó ez szőrszál hasogatás, de értitek mennyire logikátlan :D)

2022. szept. 29. 20:25
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:

Undorító akinek eltérő véleménye van, hát mit képzel az ilyen?

Mert nekik végül összejött a baba 🤷‍♂️

2022. szept. 30. 15:55
 42/56 anonim ***** válasza:
85%

"Ha valaki annyira felelőtlen, hogy nem védekezik, akkor legyen benne annyi, hogy ne gyilkoljon azért, hogy kényelemben éljen tovább. Vállalja a tetteiért a következményeket."

Amikor egy nő teherbe esik, akkor tulajdonképpen pontosan ki is felejtett el védekezni? Kézenfekvő dolog, hogy a nő, ha nem akar gyereket, szedjen tablettát. A jelenlegi körülmények között egyre kevesebben engedhetik ezt meg maguknak (egy doboz fogamzásgátló tabletta ára jelenleg 10ezer Ft körül mozog). Ugyanakkor vannak nők szép számmal, akik nem is szedhetnek, mert bizony a hormontartalmú tablettáknak egy sereg veszélyes és/vagy az életminőséget jelentősen rontó mellékhatása van, sok esetben éppen a drasztikus libidócsökkenés. (Mondjuk ez utóbbi esetben tényleg hatékony fogamzásgátló módszernek tekinthető.) Szóval akkor mi a megoldás? Aki anyagi vagy eü. okokból nem tud tablettát szedni, az ne szexeljen? Már így is itt nyígtok folyamatosan (tisztelet a kivételnek), hogy nem jut nektek nő. Képzeld el azt az "ideális" társadalmat, ahol a nők önkéntes cölibátussal védekeznek... Én mondjuk inkább elképzelni sem akarom. De szerinted ez lenne az ideális.

És akkor most nézzük a másik oldalt. Tényleg akkor is a nő a felelős, ha a pali nem hajlandó vagy nem tud gumit húzni? Meg akkor is, ha a pasi nem képes annyi önuralomra, hogy időben kivegye? E kettő közül egyébként egyik sem veszélyezteti a teremtés koronáit sem sztrókkal, sem hormonzavarral, sem nemiszervi gyulladásokkal, mégsem hajlandó vagy képes rá a férfiak jelentős része. De az az ótvar nő, ha már ilyen felelőtlen volt, akkor büntessük meg alaposan egy nem kívánt terhesség során. Nem elég, hogy ő viszi a testét kés alá, hogy neki kell meghoznia egy soha nem éppen könnyű és felemelő döntést, még előtte gyötörjük meg kicsit a magzatának a szívhangjával, jó is az, hadd szóljon! Tanulja meg egy életre a leckét a rohadék!!!

Az fel sem merül benned, hogy a szívhangrendelettel tulajdonképpen a ti felelőtlenségetek miatt büntetik a nőket? Ugyanis egyetlen nő sem lett még soha terhes a saját orgazmusától. A tiétektől annál többen. Úgyhogy minekutána teli torokból ítélkezel az abortuszra kényszerülő nők felett, javaslom, innentől a farkad is és az ejakulátumod is tartsd a gatyádban, nehogy a te "gyereked" legyen a következő áldozat.

2022. szept. 30. 20:07
 43/56 A kérdező kommentje:

Huh.. elösször is, a tablettát én sem támogatom, mert hosszú távon valóban számos hormonális zavart okozhat a nőknél. Ebben nincs vita közöttünk.

Azt viszont ne magyarázd meg nekem ha a férfi nem akar gumit húzni akkor a nő nem mondhat nemet. Persze, bele lehet kötni abba a megfogalmazásba, hogy azt írtam hogy ő (a nő) nem védekezik, de nem érdemes. Aki akarta érteni azt értette. Ha a fiú nem akar gumit húzni a lánynak még mindig joga van nemet mondani. Tehát igenis felelőtlenség. Igen, a fiú részéről is és neki is ugyanígy viselnie kellene a következményeket. És abban is van igazság, hogy a fiú ha akar tovább áll(gyáva féreg) a lány meg ott marad egyedül a gyerekkel. De mint mondtam, joga van nemet mondani, ha fiú egy felelőtlen barom.

Azt megjegyzem ha a fiú időben veszi ki az nem egy 100%-os védekezési módszer.

Ha meg annyira zavar, hogy a mi orgazmusunktól lesztek terhesek: vegyél magadnak egy vibrátort. Attól nem leszel terhes.

2022. szept. 30. 20:40
 44/56 anonim ***** válasza:
85%

"Ha meg annyira zavar, hogy a mi orgazmusunktól lesztek terhesek: vegyél magadnak egy vibrátort. Attól nem leszel terhes."

Ezt mégis hogy raktad össze? Engem nem a teherbeesés biológiája zavar, hanem a felelősség áthárítása. És ezzel a mondattal megint csúnyán kikerülted a személyes felelősséget. A benne rejlő tenyérbemászó arroganciáról nem is beszélve... Ami azt illeti, a vibrátortól én valóban nem leszek terhes. De ha minden nő a védekezés ezen formáját választaná, akkor nektek igen-igen szar lenne... Szerintem fentebb igen szájbarágósan kifejtettem ennek lényegét, csak az nem érti, aki nem akarja. Meg akinek 70 alatti az IQ-ja. És igen, a nőnek joga van nemet mondani. Más kérdés, hogy ezt a nemet a férfi vajon mennyire tartja tiszteletben...

2022. szept. 30. 21:05
 45/56 A kérdező kommentje:

Szerintem meg pont te hárítottad át a felelősséget azzal, hogy a férfiak orgazmusából vezeted le az egészet. Képzeld ahhoz, hogy legyen gyerek ahhoz egy nő is kell. Még ha női orgazmus konkrétan nem is feltétel. De kell egy petesejt is, ami meg a nőknek van. A férfinak nő nélkül is lehet orgazmusa és abból nem leszek gyerek. Tehát az érvelésed téves. Kiragadtál egy dolgot, ami a nőnek nincs (a magömlést) és azt írtad, hogy a férfi miatt lesz gyerek.. és még én hárítom a felelősséget? Én pont arról írtam, hogy mindkét félnek van felelőssége. Akinek van legalább 70 feletti IQ-ja az megértette. Valamint azt írtam, hogy az vegyen vibrátort akit zavar az általad leírt dolog. Nem azt, hogy minden nő.

Az meg hogy a férfi mennyire tartja tiszteletben: talán erőszakról beszélünk? Ez esetben érthető az abortusz. De ha csak egyszerűen nem tartja tiszteletben, akkor miért kell a nőnek lefeküdnie vele? Kötelezi valaki? Ha nem tartja tiszteletben akkor nem érdemli meg a nőt, tehát a nő akkor miért foglalkozik vele tovább? Legyen tartása és keressen mást aki többre tartja. Ha szereti a férfi akkor ne azon múljon már, hogy húz-e gumit előtte vagy sem. Ne kelljen már ezt pont egy nőnek magyarázni..

2022. szept. 30. 21:26
 46/56 anonim ***** válasza:
85%
Veled tulajdonképpen felesleges is vitatkozni, mert folyamatosan tereled el a fókuszt. Az érvelésem onnan indult, hogy szerinted ha már az a nő felelőtlen volt, viselje a következményeit. Csak éppen kihagytad a képletből a férfit. Az a nő nem egyedül volt felelőtlen, ugyanakkor a következményeket egyedül kell viselnie. Akár abortusz, akár szülés, ő viszi a vásárra a bőrét. Utána is ő fog két-háromóránként felkelni a csecsemőhöz és tönkremenni a kimerültségben, anyagilag és érzelmileg elsősorban és/vagy kizárólag ő lesz a felelős azért a gyerekért gyakorlatilag egész további életében. Hol van eközben a férfi felelőssége? Elárulom: sehol. Jöhetsz te itt ilyen bájos lózungokkal, hogy de mer igen, ő is felelős. Ja, csak éppen – az esetek jó részében - szarik bele. És most kapaszkodj meg: sok esetben még közösen vállalt gyerek megszületése után is nagy ívben szarik bele. Veszi a kalapját, és lelép. Mert megteheti. És ha helyes ez így, ha nem, így működik. Ha tudomásul veszed, ha nem, ez a valóság, amivel nők tömegei kénytelenek naponta szembenézni. És ilyen körülmények között engeditek meg magatoknak, hogy teli pofával ítélkezzetek a nők felett.
2022. okt. 1. 00:24
 47/56 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és ami a tiszteletben tartást illeti: nem csak fizikai erőszakkal lehet egy nőt manipulálni.

Nem tudom, mennyi biológiai, biokémiai ismerettel rendelkezel, de talán tudod, hogy a szerelem, vagy akár csak a szexuális vágy számtalan, a drogokhoz hasonló örömhormont termel. Próbáltál már racionálisan gondolkodni szerelmesen vagy akár csak álló farokkal? Biológiai tény: nem a legegyszerűbben kivitelezhető gyakorlat. Ugyanez áll a nőkre is. És bizony ezt a szellemileg ködös állapotot férfiak tömegei hajlamosak kihasználni.

De ennél drasztikusabb példa is volt a környezetemben nem kívánt terhességre: fiú és lány megállapodtak abban, hogy megszakítással védekeznek. Remekül működött is a dolog. Majd a fiú egy napon úgy döntött, hogy ő mégis gyereket akar. Csak épp elfelejtett szólni róla a lánynak. Mondjuk egy ilyen esetben hol és mikor kellene a nőnek nemet mondani?

2022. okt. 1. 00:37
 48/56 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen agyhalottakra hiába pazaroljátok az időt. Az ilyenek, meg al epontozós agyhalott Fideszes haverjai csak ehhez értenek. Fújni, amit a nagyvezér diktál, mert az a trendi. Ezeknek egy épkézláb agysejtjük sincs.
2022. okt. 1. 00:54
 49/56 anonim ***** válasza:
88%
Jó uram, értsd már meg, hogy férfiként ebbe nem pofázunk bele. Nem és kész. Ezer olyan aspektusa van, amelyet férfiként soha nem fogunk átélni, nem kell együtt élnünk a következményeivel, logikusan tehát nem pofázunk bele. Eddigi életed során mi volt a legnagyobb nem kívánt felelősség, ami a nyakadba szakadt?
2022. okt. 1. 08:42
 50/56 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, légy szíves, hallgasd végig ezt a videót. Akár szimpatikus neked a készítője, akár nem. Felolvas benne egy levelet, amiben egy nő írja le a saját kálváriáját, nem spoilerezek, hallgasd meg, ha ezután is ragaszkodsz a véleményedhez, akkor menthetetlenül hülye vagy.

[link]

2022. okt. 1. 08:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!