Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mentek a mai abortusztörvény...

Mentek a mai abortusztörvény miatti tüntetésre?

Figyelt kérdés

Ma lesz 18 órakor Budapesten, de szerintem más városokban is utcára mehetnénk.

Aki nem megy, az miért nem? Itt már mindenkit érintő kérdés a tét.

2022. szept. 28. 15:23
A kérdező szavazást indított:
Igen, megyek
Nem megyek
22 szavazat
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
31%
Nekem tetszik ez a szívhang dolog, eszemben sincs tüntetni ellene. Én még szigorúbb szabályozást is elképzelhetőnek tartanék.
2022. szept. 28. 15:25
 2/68 A kérdező kommentje:

1-es, te nő vagy?

Nőként nem tudom, ki képes erre azt válaszolni, hogy rendben van:

- a megkérdezésünk nélkül hoztak egy ilyen módosítást

- bárki kerülhet ilyen helyzetbe

2022. szept. 28. 15:26
 3/68 anonim ***** válasza:
77%
Én úgy vagyok érintett, hogy nem abortáltak.
2022. szept. 28. 15:29
 4/68 anonim ***** válasza:
26%

Nem, csak az kerülhet ilyen helyzetbe, aki meg akarja ölni a magzatát.

Miféle megkérdezés? A jogszabályok 99%-át úgy hozzák meg, hogy nincs népszavazás, vagy nemzeti konzultáció, nem lehet mindenről mindenkit megkérdezni. A pedofilokat sem kérdezték meg, amikor szigorúbb büntetést tettek nekik a gyermekvédelmi törvénybe.

2022. szept. 28. 15:31
 5/68 A kérdező kommentje:
3-as, ez egy kicsit más helyzet. Viszont olvastam egy lány írását, aki hasonlóan érintett, ő viszont úgy gondolja, az anyjának joga volt a saját teste felett rendelkezni.
2022. szept. 28. 15:32
 6/68 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem semmi baj a szabályozással. Nem tiltja az abortuszt csak egy extra lépés, hogy biztos legyen a döntésében a nő.
2022. szept. 28. 15:33
 7/68 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem nem érdemes ezzel foglalkozni, nem bagatelizálni akarom, de egy orvos sem fogja ezt alkalmazni, olyan alap dolgokat sem tartanak be, aminek még értelme is lenne, nem hogy ezt ...

S a kormány hozzáálása értem, hogy nem tetszik, de nem tartom okos dolognak, hogy akár a tanárok fizetése, a gyenge forint, a gázárak és sokkal komolyabb problémák mellett ez a gumicsont figyelmet vegyen el...

2022. szept. 28. 15:34
 8/68 A kérdező kommentje:
4-es: bárki kerülhet ilyen helyzetbe akkor is, ha rendesen védekezik. Pearl-index, keress rá.
2022. szept. 28. 15:34
 9/68 A kérdező kommentje:
7-es, sajnos a legtöbben ezt gondolják, hogy ez gumicsont. Való igaz, így máködik a Fidesz. De ez szerintem most nem az, ez annál sokkal durvább, csak már nem veszik sokan észre, mennyire.
2022. szept. 28. 15:35
 10/68 anonim ***** válasza:
28%
5: És az új szabályozás ezt nem is korlátozza. Akkor mit akarsz tüntikézni?
2022. szept. 28. 15:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!