Mentek a mai abortusztörvény miatti tüntetésre?
Ma lesz 18 órakor Budapesten, de szerintem más városokban is utcára mehetnénk.
Aki nem megy, az miért nem? Itt már mindenkit érintő kérdés a tét.
#40 “ Ez egy tipikus próbálkozás arra, hogy a nőket kibújtasd a felelősségvállalás alól.
Egyébként a nők szokták érzelmi zsarolni a férfiakat például a terhességgel, szexmegvonással, stb”
Tehát tagadod, hogy rengeteg ilyen férfi lenne? Tagadod az érzelmi zsarolást? Amúgy szexmegvonástól nem lesz nem kívánt terhesség zsenikém.
“ Hiba. Ne magadból indulj ki! A te kifogásaid nem érvek.”
Teljesen valid érvek. Csak azért, mert nem tudsz rá válaszolni, attól még nem lesz kifogás 😂😂
“ Pont, hogy nem a nő viseli a következményeket, hanem áthárítja a férfira. Én azt mondtam, hogy ennek nem így kellene lennie.”
Már hogy a francba ne a nő viselné? Talán nem ő lesz terhes? Nem az ő szerveit nyomorgatja össze a magzat? Nem az ő vaginája fog szétszakadni? Nem az ő hasfalát vágják fel? Vagy az a férfi? Szerintem nem. A nő viseli a következményeket ezt kár vitatnod. A nő viseli a terhesség és a szülés minden veszélyét és kockázatát. Nem a férfi.
“ Pont a nők azok, akik nem felelősségteljesen használják a fogamzásgátlót, hanem aljas módon.”
Akkor, ha szerinted ez ennyire alap, akkor miért viszolyog annyi férfi a gumitól? Hiszen akkor ez csak az ő érdekük, hogy a sok gonosz néni nehogy teherbe ejtse magát.
“ Szerintetek mindenért a férfi a hibás, a nő csak áldozat lehet. ”
Ilyet sehol nem írtam. Csupán megkérdeztem, hogyha a saját logikád alapján a nő felelőssége, hogy lefekszik-e olyan férfival, aki nem akar gumit húzni, vagy csak “megígéri hogy nagyon vigyáz”, akkor az miért nem a férfi felelőssége, hogy ő se feküdjön le gumi nélkül, a biztonság kedvéért? Erre van válaszod, mert jöhetsz az incel dumával (bár akkor felmerül a kérdés, hogy mit érdekel a téma, mert úgysem érint), csak kib*szott gáz.
“ Nektek nőknek az a célotok, hogy hazugságokkal, félrevezetéssel szándékosan csapdába csaljátok a férfiakat.”
És ezért nem húznak maguktól gumit a férfiak? De arra válaszolj már, hogy miért akarná teherbe ejteni magát a nő, aki amúgy abortuszt akar?
“ A nők lopják el a férfiak pénzét állami erőszakkal. Pl. divorce rape.”
Miutan a férfi felcsinálta őket. Ha a terhesség ennyire csak a nő felelőssége, akkor a férfinek is kutya kötelessége felelősségteljesen üríteni. Vagy túl nagy elvárás, hogy tartsa kordában a kedveit?
A férfiak meg megerőszakolják a nőket.
"A nőnek is."
- Kivéve, ha erőszak áldozata lesz.
- Vannak olyan esetek, amikor csak gumival lehet védekezni egy párnak, de a férfi arra nem hajlandó, és a szexről sem akar lemondani (pl. fogamzásgátló tabletta csak 40 éves korig szedhető, de nem mindenki szedhet ilyet, van, akinek a szervezete kidobja a spirált... stb.).
"a férfiakat sem kérdezik meg, hogy akarnak-e sorkatonák lenni"
Magyarországon nincs sorkatonaság.
48 Érdekes, amikor én hoztam fel a nőktől elszenvedett érzelmi zsarolást, akkor a következőket kaptam:
-Akit lehet zsarolni, az meg is érdemli.
-Nem muszáj csajozni. Verheted egyedül otthon magadnak.
-Ha ez a tapasztalatod, akkor rosszul választasz.
-Hímsoviniszta vagy.
-Normális nő nem ilyen. Ha te ilyeneket fogsz ki, az csak a te hibád.
-Kiprovokáltad. Mindenki azt kapja, amit megérdemel.
-Menj pszichológushoz, valami nincs rendben veled.
Ugyanennek a fordítottja:
-Minden a férfiak hibája!
-Szexista disznók!
-Nincs joguk a személyi szabadságjogaimat korlátozni!
Csak az nem látja itt az undorító kettős mércét, aki nem akarja látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!