Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mentek a mai abortusztörvény...

Mentek a mai abortusztörvény miatti tüntetésre?

Figyelt kérdés

Ma lesz 18 órakor Budapesten, de szerintem más városokban is utcára mehetnénk.

Aki nem megy, az miért nem? Itt már mindenkit érintő kérdés a tét.

2022. szept. 28. 15:23
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
58%

#40 “ Ez egy tipikus próbálkozás arra, hogy a nőket kibújtasd a felelősségvállalás alól.

Egyébként a nők szokták érzelmi zsarolni a férfiakat például a terhességgel, szexmegvonással, stb”

Tehát tagadod, hogy rengeteg ilyen férfi lenne? Tagadod az érzelmi zsarolást? Amúgy szexmegvonástól nem lesz nem kívánt terhesség zsenikém.

“ Hiba. Ne magadból indulj ki! A te kifogásaid nem érvek.”

Teljesen valid érvek. Csak azért, mert nem tudsz rá válaszolni, attól még nem lesz kifogás 😂😂

“ Pont, hogy nem a nő viseli a következményeket, hanem áthárítja a férfira. Én azt mondtam, hogy ennek nem így kellene lennie.”

Már hogy a francba ne a nő viselné? Talán nem ő lesz terhes? Nem az ő szerveit nyomorgatja össze a magzat? Nem az ő vaginája fog szétszakadni? Nem az ő hasfalát vágják fel? Vagy az a férfi? Szerintem nem. A nő viseli a következményeket ezt kár vitatnod. A nő viseli a terhesség és a szülés minden veszélyét és kockázatát. Nem a férfi.

“ Pont a nők azok, akik nem felelősségteljesen használják a fogamzásgátlót, hanem aljas módon.”

Akkor, ha szerinted ez ennyire alap, akkor miért viszolyog annyi férfi a gumitól? Hiszen akkor ez csak az ő érdekük, hogy a sok gonosz néni nehogy teherbe ejtse magát.

“ Szerintetek mindenért a férfi a hibás, a nő csak áldozat lehet. ”

Ilyet sehol nem írtam. Csupán megkérdeztem, hogyha a saját logikád alapján a nő felelőssége, hogy lefekszik-e olyan férfival, aki nem akar gumit húzni, vagy csak “megígéri hogy nagyon vigyáz”, akkor az miért nem a férfi felelőssége, hogy ő se feküdjön le gumi nélkül, a biztonság kedvéért? Erre van válaszod, mert jöhetsz az incel dumával (bár akkor felmerül a kérdés, hogy mit érdekel a téma, mert úgysem érint), csak kib*szott gáz.

“ Nektek nőknek az a célotok, hogy hazugságokkal, félrevezetéssel szándékosan csapdába csaljátok a férfiakat.”

És ezért nem húznak maguktól gumit a férfiak? De arra válaszolj már, hogy miért akarná teherbe ejteni magát a nő, aki amúgy abortuszt akar?

“ A nők lopják el a férfiak pénzét állami erőszakkal. Pl. divorce rape.”

Miutan a férfi felcsinálta őket. Ha a terhesség ennyire csak a nő felelőssége, akkor a férfinek is kutya kötelessége felelősségteljesen üríteni. Vagy túl nagy elvárás, hogy tartsa kordában a kedveit?

A férfiak meg megerőszakolják a nőket.

2022. szept. 29. 07:14
 42/68 anonim ***** válasza:
22%

"A nőnek is."

- Kivéve, ha erőszak áldozata lesz.

- Vannak olyan esetek, amikor csak gumival lehet védekezni egy párnak, de a férfi arra nem hajlandó, és a szexről sem akar lemondani (pl. fogamzásgátló tabletta csak 40 éves korig szedhető, de nem mindenki szedhet ilyet, van, akinek a szervezete kidobja a spirált... stb.).

2022. szept. 29. 09:57
 43/68 anonim ***** válasza:
19%

"a férfiakat sem kérdezik meg, hogy akarnak-e sorkatonák lenni"

Magyarországon nincs sorkatonaság.

2022. szept. 29. 09:59
 44/68 anonim ***** válasza:
2022. szept. 29. 10:08
 45/68 anonim ***** válasza:
0%
Ti meddig lesztek képesek pörögni ezen a barom abortusz témán? Amióta kijött a rendelet, a gyakori népének 90% ezen vitatkozik és látszólag nem hagyják abba. Belerúgtak a nőkbe oké de ez akkor is így lesz ha ti még 15 kérdés alatt is ezen vitáztok 100 kommentig, csak szólok.
2022. szept. 29. 10:45
 46/68 A kérdező kommentje:
45: azért vagyunk képesek, mert a testünkről van szó. Ameddig lesz egy kérdés, én fogok róla beszélni.
2022. szept. 29. 12:33
 47/68 anonim ***** válasza:
75%
Minden nőnek megvan a döntési joga, hogy olyan férfit válasszon, aki húz gumit.
2022. szept. 29. 13:25
 48/68 anonim ***** válasza:
40%
#47 te sem ismered akkor az átlag férfit. Az érzelmi zsarolást. A manipulációt. “Nem kell a gumi, az olyan kényelmetlen” “majd nagyon vigyázok” “nem igaz, hogy nem vagy ennyire képes” “ha tényleg szeretnél, akkor megtennéd értem”. Komolyan ennyire érzelmi intelligencia nulla emberek vannak?
2022. szept. 29. 13:32
 49/68 anonim ***** válasza:
31%
47-es, ezért vagyok egyedülálló nő több, mint 15 éve... :-D
2022. szept. 29. 13:38
 50/68 anonim ***** válasza:
73%

48 Érdekes, amikor én hoztam fel a nőktől elszenvedett érzelmi zsarolást, akkor a következőket kaptam:

-Akit lehet zsarolni, az meg is érdemli.

-Nem muszáj csajozni. Verheted egyedül otthon magadnak.

-Ha ez a tapasztalatod, akkor rosszul választasz.

-Hímsoviniszta vagy.

-Normális nő nem ilyen. Ha te ilyeneket fogsz ki, az csak a te hibád.

-Kiprovokáltad. Mindenki azt kapja, amit megérdemel.

-Menj pszichológushoz, valami nincs rendben veled.

Ugyanennek a fordítottja:

-Minden a férfiak hibája!

-Szexista disznók!

-Nincs joguk a személyi szabadságjogaimat korlátozni!

Csak az nem látja itt az undorító kettős mércét, aki nem akarja látni.

2022. szept. 29. 13:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!