Nem én pontozok le mindekit 0%-ra, kiváncsi vagyok mindenki véleményére. Ezek szerint vannak, akik még egyet is értenek vele. Számomra ezzel egyre inkább a világ elmaradottabb feléhez tartozik az ország.
2022. szept. 28. 15:40
12/68 anonim válasza:
Én írtam, hogy nekem nincs gondom vele, mert nem veszi el a döntést a nőtöl.Szerinted mi a probléma ezzel az intézkedéssel, még nem fejtetted ki a véleményed.
2022. szept. 28. 15:41
13/68 A kérdező kommentje:
Az a probléma véleményem szerint, hogy feleslegesen kínozza meg a nőket. Sokan nem hobbiból mennek abortuszra (azt én se támogatom, hidd el), hanem mert olyan lehetetlen helyzetbe kerültek. Velük ezt meglépni még egy rúgás beléjük. Embertelen.
Az abortuszok ellen máshogy is lehetne tenni, mint ezzel a kínzással, például edukációval, ingyenes fogamzásgátlással (több Ny-EU országban ingyenes, pl. Hollandiában). Nem ettől lesz kevesebb abortusz, csak még megviseltebbek lesznek az amúgy is mentálisan a béka s*gge alatti állapotban lévő magyarok.
2022. szept. 28. 15:46
14/68 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg fordítva megközelíteni. Mi van azzal, aki mondjuk vívódik és nem teljesen 100%-os a döntésében. Eldönti, hogy abortuszt szeretne, de amikor elmegy az orvoshoz meggondolja magát. Ha nem menne el,akkor elveteti de így születik egy kisbaba.
2022. szept. 28. 15:48
15/68 anonim válasza:
Szerintem az a probléma, hogy szükségtelenül egy plusz terhet rak a nők vállára. Komolyan azt gondoljátok, hogy aki nem engedheti meg a gyereket, és abortuszra megy, majd a szívhang meghallgatásától lesz pénze pelenkára? Vagy akkor nem lesz tőle veszélyeztetett terhes? Vagy akkor az erőszak, ami által fogant, hirtelen törlődik a nő emlékezetéből? Vagy a nőt, akit elhagyott a párja a terhesség hírére, hirtelen meggondolja magát? Egy felesleges és sok esetben traumatikus plusz lépés. Amivel megint csak és kizárólag a nőt büntetik, csak azért, mert működő méhe van. Nem hiszem el, hogy még mindig vannak ilyen érzelmi intelligencia zéró emberek, akik nem látják a problémát ezzel.
2022. szept. 28. 15:49
16/68 anonim válasza:
Igen elképzelhető, hogy lesz ilyen. Ha csak 1 is már megérte.
2022. szept. 28. 15:51
17/68 anonim válasza:
Bár értem a problémát, én gumicsontnak érzem, másrészt kötött teendőim vannak mára, nem vagyok időmilliomos és osztódni sem tudok. De a petíciót aláírtam, most csak ezzel tudok hozzájárulni az ügyhöz.
2022. szept. 28. 15:56
18/68 anonim válasza:
Persze azért mennek Magyarországon abortuszra a nők mert nem tudják hogy lesz a gyerek (edukáció) meg nyilván nincs pénzük gumira.... ez akkora sügérség minthogy az m1 miatt nyer a Fidesz annak ellenére hogy a 80-as nagyik is fb-n kommentelnek a celebhírekhez
2022. szept. 28. 16:00
19/68 anonim válasza:
#16 jó lenne, ha a már megszületett, mélyszegénységben, vagy bántalmazó családban elő, vagy állami nevelésben elő gyerekek miatt aggódnál ennyire.
#18 mert olyan nagy baj lenne a színvonalas szexuális felvilágosító program és az ingyenesen hozzáférhető fogamzásgátló eszközök? Mert tudod, kik mennek a legtöbb abortuszra? Nem a diplomás, jól kereső nők. Nem. Hanem a fiatal, aluliskolázott, rosszabb anyagi hátterű nők. Nem látsz összefüggést?
2022. szept. 28. 16:24
20/68 anonim válasza:
#19 borzasztó demagóg duma amit nyomsz.
Nehéz elfogadni, hogy valaki más véleményen van mint te?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!