Mentek a mai abortusztörvény miatti tüntetésre?
Ma lesz 18 órakor Budapesten, de szerintem más városokban is utcára mehetnénk.
Aki nem megy, az miért nem? Itt már mindenkit érintő kérdés a tét.
#60 nem értelek. Minden mit számonkérsz, ugyanazt csinálod. Ugyanúgy a nőket hibáztatod, ha megerőszakolják őket, vagy teherbe esnek. És fel vagy háborodva, ha a férfiak felelőssége felől érdeklődünk. És itt szidod a feministákat anélkül, hogy valóban tudnád, hogy mit is jelent. Elmondom, csak hogy te is megértsd. A feminizmus az egyenlőséget akarja elérni. A társadalom úgy alakult, hogy vannak, amiben a férfiak élveznek előnyöket, és vannak, amikben a nők. A feminizmus lényege, hogy ezeket mindkét oldalon kiegyenlítsük. Igen, szerintem fontos, hogy a férfiak is kinyilváníthatssák az érzelmeiket, kérhessenek gond nélkül segítséget, hogy emberek lehessenek, akik néha hibáznak, vagy gyengék. Mélyen elítélem, aki ezzel nem ért egyet. De ez egy külön kérdés, amit aljadék dolog akkor felhozni, amikor a nőket érintő problémákról van szó. Érdekel a férfi lét problémái, és szeretnél erről beszélgetést, társadalmi megegyezést? Akkor indíts. De ne akard ezzel a más igenis valid problémát aláásni, mert akkor neked nem egyenlőség kell, hanem a másik kárán előny. Az abortusz kérdés, a feminizmus nem ás alá mást.
Ha kiírsz egy kérdést a férfi gondokkal kapcsolatban, biztos lehetsz benne, hogy egy normális feminista sem fog ilyeneket kommentelni. Persze, biztos vannak olyanok, akik igen, de ők nem egyenlőséget akarnak. De ha nem történik semmi, és ezekkel a gondokkal kapcsolatban csak megy a kussolás, és csak akkor hozzátok szóba, ha más problémát tárgyalunk, akkor miért vagy meglepve, hogy ezt nem fogadják kitörő örömmel? Ez olyan, mintha az emberek mentális egészségéről , és az öngyilkosság megelőzéséről menne egy vita, és valaki beleokoskodik, hogy de a környezetvédelem mennyivel fontosabb, és hogy álszent mindenki, aki nem ezzel foglalkozik, mert a bolygó is szenved ám piszkosul. Jogos, mert valóban fontos kérdés a környezetvédelem, effektíve nem egy rossz gondolat, csak nem a mentális egészség vitájába tartozik. Érted?
"Ha kiírsz egy kérdést a férfi gondokkal kapcsolatban, biztos lehetsz benne, hogy egy normális feminista sem fog ilyeneket kommentelni. "
Ha védekezni akarsz, biztos lehetsz benne, hogy egy normális férfi sem fogja azt szabotálni sem érzelmi zsarolással, sem máshogy.
"De ne akard ezzel a más igenis valid problémát aláásni, mert akkor neked nem egyenlőség kell, hanem a másik kárán előny."
Hazudsz. Neked kell más kárán előny. Te röhögsz a férfiak problémáin. Te relativizálod az őket ért erőszakot és érzelmi zsarolást. Amikor én olyan stílusban kommenteltem, ami egyenlő mércével mér, mint a feministák a bántalmazott férfiak ellen, azon felháborodtál és behoztad az érzelmi zsarolás faktorát, amiért a férfiak csak kigúnyolást kapnak. Nektek csak a jogok kellenek. A felelősség már nem. Az egész világon mindenki mindenért hibás, csak ti nem, de ti akartok kioktatni az egyenlőségről.
"De ha nem történik semmi, és ezekkel a gondokkal kapcsolatban csak megy a kussolás, és csak akkor hozzátok szóba, ha más problémát tárgyalunk, akkor miért vagy meglepve, hogy ezt nem fogadják kitörő örömmel?"
Már vagy harmadszor mondom, hogy eddig sem kussolás ment. Attól, hogy te ignorálsz mindent és mindenkit saját magadon kívül, ezek jóval korábban felmerültek már. Csak most vagy hajlandó észrevenni, amikor a te jogaiddal hozzák kapcsolatba. Ha most nem lenne ez a cirkusz a törvény körül, soha nem is figyeltél volna oda rá. A világ nem a te látóteredből áll, ami a jelek szerint nem terjed tovább saját magadnál.
Itt egyedül te hibáztatod az erőszakot elszenvedetteket. Mert hogy a férfiak is szenvednek. Igen, a férfiak. Ezek a mocskos szemét állatok. Az alsóbbrendű faj. A másodrendű állampolgárok. Az Untermensch. Az ő sérelmeikre lehet röhögő fejeket írni, mert ők nem számítanak embernek. Ez a feminizmus.
A terhességért igenis felelősek a nők, ha erőszak nem történt. Hogy van az, hogy nekik mentség, hogy érzelmi zsarolás hatása alatt álltak, de egy érzelmileg és/vagy anyagilag kizsigerelt férfinak nem? Ő csak röhögő emojikat érdemel. Mert az olyan rohadt vicces, ha vele történik. Minek ment oda? Minek provokált? Magának köszönheti! Ez a feminizmus.
"45: azért vagyunk képesek, mert a testünkről van szó. Ameddig lesz egy kérdés, én fogok róla beszélni"
Ez például egy értelmes gondolat kérdező, viszont én azt látom, hogy itt repül a gyk az abortusztémára, mint légy a szarra, mindezt értelmetlenül. Vagy mi az értelme ennek? Már vagy 20 kérdésnél ki lett beszélve az abortusztéma de ha jön egy 21. kérdés arra is rácuppantok és úgy vitatkoztok, mintha az életetek múlna rajta. És ne mond nekem, hogy van ennek bármi értelme is, mert semmi nem fog tőle megváltozni az 100%.
#62 "Ha védekezni akarsz, biztos lehetsz benne, hogy egy normális férfi sem fogja azt szabotálni sem érzelmi zsarolással, sem máshogy."
De egy kérdés kiírás és egy abortusz, és annak elkerülése nem említhető egy lapon. Nem is érem hogy gondoltad ezt a párhuzamot.
"Hazudsz. Neked kell más kárán előny. "
Miben? Hogy jogom legyen dönteni arról, hogy szülni akarok-e? Ez előny?
"Te röhögsz a férfiak problémáin"
Hol? Hogy?
"Amikor én olyan stílusban kommenteltem, ami egyenlő mércével mér, mint a feministák a bántalmazott férfiak ellen, azon felháborodtál és behoztad az érzelmi zsarolás faktorát, amiért a férfiak csak kigúnyolást kapnak."
A mércéd nagyon ferde. Azért kommenteltem úgy. Csak annyira eltorzult a világképed, hogy nem látod. A nőket egy homogén masszának tartod, a feministákat különösen. És ez nem fedi a valóságot. Fel sem fogod, amit írok. Engem valóban érdekelnek a férfiak problémái. Csak annak a megvitatásának is megvan a helye és ideje. De ennek nem más kérdések megvitatása alatt van a helye. Szívügyed a téma? Kezdeményezz róla beszélgetést. Vitasd meg. De nem más probléma elsöprésével.
"Nektek csak a jogok kellenek. A felelősség már nem. Az egész világon mindenki mindenért hibás, csak ti nem, de ti akartok kioktatni az egyenlőségről."
Jogok kellenek. Igen, jogok a saját testünkhöz. Felháborító, tudom.
"Attól, hogy te ignorálsz mindent és mindenkit saját magadon kívül, ezek jóval korábban felmerültek már."
Akkor miért kell ide nem tartozó témákat berángatni?
"Ha most nem lenne ez a cirkusz a törvény körül, soha nem is figyeltél volna oda rá. A világ nem a te látóteredből áll, ami a jelek szerint nem terjed tovább saját magadnál."
Amúgy ezt honnan gondolod? Mert nem én kezdtem emlegetni egy olyan kérdés alatt, ami nem erről szól? Szerintem ne akard jobban tudni, hogy a másik mivel, vagy mivel nem foglalkozik. Fogalmad sincs róla.
"Itt egyedül te hibáztatod az erőszakot elszenvedetteket. "
Hol? Mikor írtam ilyet?
"Mert hogy a férfiak is szenvednek. Igen, a férfiak"
Hol írtam, hogy nem?
" Az ő sérelmeikre lehet röhögő fejeket írni, mert ők nem számítanak embernek. Ez a feminizmus."
Arra a hatalmas sérelemre, hogy Cher mit mondott 40 éve? A nőknek a saját testük feletti önrendelkezés jogáért kell küzdeniük, hogy ne vegyék el, vagy ne nehezítsék. A nők ellen követik el a legtöbb nemi erőszakot. Látod? Jó néven veszed, ha egy amúgy valid problémát behozok egy másik témába? Azt lesöpörve azzal?
"Hogy van az, hogy nekik mentség, hogy érzelmi zsarolás hatása alatt álltak, de egy érzelmileg és/vagy anyagilag kizsigerelt férfinak nem?"
Nekik is mentség. De más pénzügyileg kihasználni valakit, és más az egészségét, és testi épségét kockáztatni.
"Minek ment oda? Minek provokált? Magának köszönheti! Ez a feminizmus."
Komolyan ennyire fáj, hogy Chernek nincs szüksége férfira?
"Amúgy szexmegvonástól nem lesz nem kívánt terhesség zsenikém."
Tehát tagadod, hogy rengeteg ilyen nő lenne? Tagadod az érzelmi zsarolást?
"Csak azért, mert nem tudsz rá válaszolni, attól még nem lesz kifogás"
Nem valid érvek, tehát kifogások.
"Már hogy a francba ne a nő viselné?"
A terhesség a nő döntése. A nő teste, a nő döntése, tehát legyen a nő felelőssége. Ne háríthassa át a saját döntésének felelősségét a férfira!
"Akkor, ha szerinted ez ennyire alap, akkor miért viszolyog annyi férfi a gumitól? Hiszen akkor ez csak az ő érdekük, hogy a sok gonosz néni nehogy teherbe ejtse magát."
Akkor szerinted miért viszolyog annyi nő a férfi fogamzásgátlótól? Hiszen akkor ez csak az ő érdekük, hogy a sok gonosz bácsi nehogy teherbe ejtse őket.
"Ilyet sehol nem írtam."
De, igen mindenben a férfiakat hibáztatod.
"Csupán megkérdeztem, hogyha a saját logikád alapján a nő felelőssége, hogy lefekszik-e olyan férfival, aki nem akar gumit húzni, vagy csak “megígéri hogy nagyon vigyáz”, akkor az miért nem a férfi felelőssége, hogy ő se feküdjön le gumi nélkül, a biztonság kedvéért?"
Ezt már megválaszoltam, de vagy figyelmen kívül hagytad, vagy annyira értelmi fogyatékos vagy, hogy nem tudsz szöveget értelmezni.
"Erre van válaszod, mert jöhetsz az incel dumával (bár akkor felmerül a kérdés, hogy mit érdekel a téma, mert úgysem érint), csak kib*szott gáz."
Tipikus shaming tactic. Nincsenek érveid, ezért ez az egyetlen dolog, amit mondani tudsz. Tipikus femináci/woke szokás.
"Miutan a férfi felcsinálta őket. Ha a terhesség ennyire csak a nő felelőssége, akkor a férfinek is kutya kötelessége felelősségteljesen üríteni. Vagy túl nagy elvárás, hogy tartsa kordában a kedveit?"
Miután a nő felcsináltatta magát. Ha a terhesség ennyire csak a férfi felelőssége, akkor a nőnek is kutya kötelessége felelősségteljesen kefélni. Vagy túl nagy elvárás, hogy tartsa kordában a kedveit?
"A férfiak meg megerőszakolják a nőket."
Irreleváns, jelentéktelen mértékű a nemi erőszakok előfordulása. Ezzel szemben a női társadalom nagy része így vagy úgy állami erőszakkal lopja a férfiak pénzét.
"Magyarországon nincs sorkatonaság."
Megint nyíltan hazudsz. Magyarországon is csak a férfiak hadkötelesek. Ha háború van, akkor is csak a férfiakat sorozzák. Nem meglepő tőletek feministáktól, hogy annak ellenére hazudtok mindig nagyokat, hogy most pont aktuális a háború. Na pont ezért sem vagyok hajlandó megvédeni ezt a feminista társadalmat. Ilyen hálátlan dög femináci nőkért és férfiellenes társadalomért nem vagyok hajlandó harcolni.
"
"Amúgy szexmegvonástól nem lesz nem kívánt terhesség zsenikém."
Tehát tagadod, hogy rengeteg ilyen nő lenne? Tagadod az érzelmi zsarolást?"
A kettő között nincs logikai összefüggés. Az általam írt dolgokból ez nem következik. Nyilván vannak érzelmileg bántalmazó nők. Csak attól nem lesz a férfinek gátsebe.
"Nem valid érvek, tehát kifogások."
Azt sajnos nem te döntöd el.
"A terhesség a nő döntése. A nő teste, a nő döntése, tehát legyen a nő felelőssége. Ne háríthassa át a saját döntésének felelősségét a férfira!"
Hogy hárítaná át? Pont ez az, hogy nem hárítja, és nem is teheti. De nem is akarja.
"Akkor szerinted miért viszolyog annyi nő a férfi fogamzásgátlótól?"
Mert nagyon sok mellékhatása van? Az egészen enyhe hangulatingadozásoktól, a migrénen át, a súlygyarapodáson túl a trombózisig (és nagyon szélsőséges esetben akár halál is) minden mellékhatása előjöhet. A guminak milyen mellékhatása van? Nem olyan jó az a 3 perc, mint nélküle?
"De, igen mindenben a férfiakat hibáztatod."
Akkor linkelj ilyet, ahol ezt írom.
"Ezt már megválaszoltam, de vagy figyelmen kívül hagytad, vagy annyira értelmi fogyatékos vagy, hogy nem tudsz szöveget értelmezni."
Nem válaszoltad meg. Mert nem tudod. És szerintem ne minősítgess, mert nem én szelektálok a válaszaimban, hogy melyikre válaszolok, és melyikre nem.
"Nincsenek érveid, ezért ez az egyetlen dolog, amit mondani tudsz. Tipikus femináci/woke szokás."
Attól még, hogy nem veszed figyelembe, direkt kihagyod az érveimet, és kérdéseimet, amire nem tusz válaszolni, vagy szégyelled a válaszadást, attól még azok nagyon is erős érvek. Vagy esetleg nem érted őket? Magyarázzam el részletesebben?
"Miután a nő felcsináltatta magát"
Miért csináltatná fel magát, hogy aztán szenvedjen az abortusszal?
"Irreleváns, jelentéktelen mértékű a nemi erőszakok előfordulása. Ezzel szemben a női társadalom nagy része így vagy úgy állami erőszakkal lopja a férfiak pénzét."
Tényleg? Te úgy döntöttél, hogy jelentéktelen az erőszak a nők ellen? Mutatsz egy ilyen statisztikát, ami kimondja, hogy jelentéktelen? Nem szignifikáns? Amúgy tudod, hogy mennyi a gyerektartás? Pár tízezer forint. Gondolod, hogy abból a nők ott luxus életet élnek a havi 25k-ból? XD És nem a gyerekre költik? Akik amúgy alapvetően tervezett gyerekek voltak? (nyilván nem mind, ebbe felesleges belekötnöd). Annyira buta vagy, mint a föld.
""Magyarországon nincs sorkatonaság."
Megint nyíltan hazudsz."
Mert van sorkatonaság? Nincsen. Idióta
" Ilyen hálátlan dög femináci nőkért és férfiellenes társadalomért nem vagyok hajlandó harcolni."
Mert a feministáknak érted kellene harcolni? A nőgyűlölő incelekért. Tudod mikor.
"A kettő között nincs logikai összefüggés. Az általam írt dolgokból ez nem következik. Nyilván vannak érzelmileg bántalmazó nők. Csak attól nem lesz a férfinek gátsebe."
A kettő teljesen ugyanaz.
"Azt sajnos nem te döntöd el."
Fáj neked az igazság, mi?
"Hogy hárítaná át? Pont ez az, hogy nem hárítja, és nem is teheti. De nem is akarja."
Jelenleg a nők minden felelősséget áthárítanak a férfiakra. Ez is női privilégium, törvény adta többletjoguk.
"Mert nagyon sok mellékhatása van? Az egészen enyhe hangulatingadozásoktól, a migrénen át, a súlygyarapodáson túl a trombózisig (és nagyon szélsőséges esetben akár halál is) minden mellékhatása előjöhet. A guminak milyen mellékhatása van? Nem olyan jó az a 3 perc, mint nélküle?"
Te miről beszélsz? Ja igen, olvasni sem tudsz, vagy szándékosan csúsztatsz. Ez is tökéletesen bizonyíta a hiteltelenséged, hogy milyen hazug vagy. Én a férfi fogamzásgátlóról beszéltem, amit ti feminácik elleneztek. Amúgy a női fogamzásgátlók biztonságosak. Sőt, a nőknek joguk van a már megszült gyerektől is megszabadulni névtelen örökbeadással. Itt "babamentő inkubátor"-ként ismert. Tehát a nőknek még akkor is joguk van kibújni a felelősség alól, hogyha már megszülték a gyereket. Szóval a nőknek számtalan lehetőségük van (beleértve az esemény utáni tablettát és abortuszt is), ilyen nőközpontú a társadalom, úgyhogy a pofádat befogod! Ha a nőknek van abortusz, akkor a férfiaknak is legyen (ne kelljen fizetni gyerektartást, ha a nő a férfi akarata ellenére szül)! Tehát megint kussolnod kell, amíg van a nőknek abortusz (ha a férfiaknak nem lehet, akkor a nőknek se legyen)!
Itt vannak nagyon jó videók pont erről a témáról:
www.youtube.com/watch?v=YkuxGY2eFq8&list=PLxlwskDzJpOOx6n4AzRlBAPGc0OlLHtxf&index=44
"Nem válaszoltad meg. Mert nem tudod."
De megválaszoltam. Nem tehetek róla, hogy nem tudsz szöveget értelmezni.
"Attól még, hogy nem veszed figyelembe, direkt kihagyod az érveimet, és kérdéseimet, amire nem tusz válaszolni, vagy szégyelled a válaszadást, attól még azok nagyon is erős érvek. Vagy esetleg nem érted őket? Magyarázzam el részletesebben?"
Én mindent megválaszoltam, de te nem tudsz olvasni, vagy szándékosan figyelmen kívül hagyod, vagy elferdíted, szalmabáb érveléseket használsz. A te szégyened.
"Miért csináltatná fel magát, hogy aztán szenvedjen az abortusszal?"
Hogy élősködjön a férfin gyerektartással.
"Tényleg? Te úgy döntöttél, hogy jelentéktelen az erőszak a nők ellen? Mutatsz egy ilyen statisztikát, ami kimondja, hogy jelentéktelen? Nem szignifikáns?"
www.youtube.com/watch?v=tWgcraea26s
www.usnews.com/opinion/blogs/economic-intelligence/2013/10/24/statistics-dont-back-up-claims-about-rape-culture
Ha már nemi erőszak, akkor arról ugass, hogy ha egy nő megerőszakol egy fiúgyereket, és a nő teherbe esik, akkor nemcsak hogy a nő megússza, de még gyerektartást is követelhet visszamenőleg is! a fiúgyerektől, amint az betölti a 18. évet.
old.reddit.com/r/MensRights/comments/losddp/rape_victim_forced_to_pay_child_support/
"Amúgy tudod, hogy mennyi a gyerektartás?"
A férfi fizetésének akár a fele is lehet. Sok országban még a férfi teljes fizetésénél nagyobb is lehet.
"Mert van sorkatonaság? Nincsen. Idióta" "Mert a feministáknak érted kellene harcolni? A nőgyűlölő incelekért. Tudod mikor."
Igen, van te idióta. Magyarországon is csak a férfiak hadkötelesek. Ha háború van, akkor is csak a férfiakat sorozzák. Nem meglepő tőletek feministáktól, hogy annak ellenére hazudtok mindig nagyokat, hogy most pont aktuális a háború. Na pont ezért sem vagyok hajlandó megvédeni ezt a feminista társadalmat. Ilyen hálátlan dög femináci nőkért és férfiellenes társadalomért nem vagyok hajlandó harcolni.
Legalább hosszútávon nektek is ugyanaz lesz a sorsotok, mint a nőknek Afganisztánban. Megérdemlitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!