Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mentek a mai abortusztörvény...

Mentek a mai abortusztörvény miatti tüntetésre?

Figyelt kérdés

Ma lesz 18 órakor Budapesten, de szerintem más városokban is utcára mehetnénk.

Aki nem megy, az miért nem? Itt már mindenkit érintő kérdés a tét.

2022. szept. 28. 15:23
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
19%
#50 én ilyeneket nem írtam. Nem is értek velük egyet. De az viszont tény, hogy a női érzelmi zsarolásnak nem lesz a férfi nemi szervének szétrepedése a vége.
2022. szept. 29. 13:59
 52/68 anonim ***** válasza:
12%
Ez a feminizmus. Aki a feminizmust támogatja, ezt támogatja.
2022. szept. 29. 14:04
 53/68 anonim ***** válasza:
22%
#52 akkor neked fingod nincs hogy mi az a feminizmus.
2022. szept. 29. 14:05
 54/68 anonim ***** válasza:
32%
2022. szept. 29. 14:10
 55/68 anonim ***** válasza:
21%
#54 ez most ennyire a lelkedbe gázolt? 😂 legalább nem abba akar beleszólni, hogy elköttesd magadat.
2022. szept. 29. 14:20
 56/68 anonim ***** válasza:
10%

Ugyanez fordított nemekkel és a nőjogi szervezetek visítva vonulnak utcára. De ha férfi kapja, érte nem kár. Ők nem számítanak.

"női érzelmi zsarolásnak nem lesz a férfi nemi szervének szétrepedése a vége."

Tehát ha fizikai sérelem nem éri a férfit, akkor az nem is számít, ha "csak" a pénzétől és a jó hírnevétől fosztják meg. Érte nem kár. Aki hagyja, megérdemli. Azért sem kár, akiben testi kárt okozott a nő. Minek ment oda? Minek provokált?

100% ugyanaz vagy, mint a nemi erőszakot relativizálók, semmivel sem több. Csak neked a nemed miatt automatikusan igazat adnak, mert aki nem, az kirekesztő rasszista náci.

2022. szept. 29. 14:29
 57/68 anonim ***** válasza:
19%
#56 ugyanmár annyi ilyen van. Tele van a net a hülyébbnél hülyébb férfi hülyeségekkel. Múltkor volt ez az Andrew Tate nyíltan szexista nőgyűlölő majom. Ez is nyomhatta a f@szságait évekig. Sőt. Még valami kurzust is tartott ebből. Amég a családon belüli erőszak, a nők ellen elkövetett erőszak ilyen magas, addig nem lehet azt mondani, hogy a nők visszaélnek bármivel. Fékezzék meg az erőszakot. Majd annak lesz eredménye.
2022. szept. 29. 14:45
 58/68 anonim ***** válasza:
12%

És le is tiltották. Lett következménye. Aki meg nőként csinálja ugyanezt férfiakkal szemben, az istenítve van. Aki más gondol, az nőgyűlölő, rasszista, náci, kirekesztő, homofób és így tovább. Cancel X

Csak szólok, hogy a nagy erős, önálló ,független feminista forradalmatoknak kezdettől fogva voltak férfi támogatói, akiket ti semmibe vesztek, letagadtok.

Úgy vártok empátiát, hogy ti a legkevésbé sem tanúsítotok semennyit a férfiak felé, akiket kollektív bűnösöknek bélyegeztek és egybemostok mindenféle börtöntöltelék vadállattal, csak mert ellent mertek mondani nektek. Ez minden, csak nem egyenlőség.

Lehet, hogy tiszteletettel és a másik érdemeinek elismerésével elismerésével nem ütköznétek ekkora ellenállásba. Valamint ha nem tagadnátok le valós problémákat, nem relativizálnátok és tennétek nevetség tárgyává a férfiakat ért sérelmeket. Elképzelhető, hogy nem nőtt volna ekkorára a szakadék. De csak egy tipp. Alsóbbrendű fajként biztos nincs igazam.

2022. szept. 29. 14:59
 59/68 anonim ***** válasza:
100%

#58 évekig működött, és profitált a nőgyűlöletből. Úgy hogy amúgy konkrét videó van róla, hogy egy nőt ver, hogy házkutatás közben két nőt találtak az ingatlanjában, akiket akaratuk ellenére tartott ott, és kényszerített prostitúcióra. Nem csoda hogy tiltották.

“ Csak szólok, hogy a nagy erős, önálló ,független feminista forradalmatoknak kezdettől fogva voltak férfi támogatói, akiket ti semmibe vesztek, letagadtok.”

Tudom, hogy vannak férfiak akik támogatnak. A barátom is feminista. Nagyon is tisztában vagyunk vele, és köszönjük nekik, hálásak vagyunk, hogy az ép ész szerint cselekszenek. Persze, nyilván vannak férfi gyűlölő emberek is, én nem vallom annak magam. A férfi problémák is ugyanolyan fontosak. A mentális problémákkal való segítség kérés nehézsége a magasabb öngyilkosság, stb nagyon fontos kérdések. De nem akkor amikor egy másik fontos kérdést tárgyalunk. Nem lehet ezekkel a nagyon is valid kérdésekkel lekicsinyleni a nőket érintő problémát. Leginkább azért, mert csak ilyenkor hozzátok fel őket. Magukban nem zavarnak titeket sem a problémák, csak akkor, ha ezzel hitelteleníteni lehet a női problémákat.

2022. szept. 29. 15:28
 60/68 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy undorító hazugság és képmutatás a részedről. Hogy a fenébe ne zavart volna, amikor a szóban forgó dolgok megtörténtek velem? Titeket nem zavar, amíg fel nem merül a női nemtörődömség érvként az ilyen társadalmi kérdésekben. Éppen most húzod keresztül, hogy fontosnak tartanád ezeket, mert egész addig nem figyeltél oda rájuk, amíg útba nem kerültek. Bőven az aktuális törvény előtt is szó volt róluk, maximum feltetted a szemellenzőt és befogtad a füled. A felsorolás a női válaszokról, amiket az engem ért sérelmekre kaptam, azok jóval korábbról származnak. És nem én vagyok az egyetlen, akinek a problémái senkit nem érdekelnek, amíg olyan helyen nem beszélek róluk, ahol az egyenlőbbik nem nem tud keresztülnézni rajtuk. Nem vagyok se náci, se homofób, se rasszista, se oroszpárti, se nőgyűlölő, se erőszaktevő és semmit nem pártolok ezek közül. Ember vagyok. Pont ugyanazt az áldozathibáztatást képviseled, amit a valódi soviniszták képviseltek. Amiért eredetileg létrejött a feminizmus és amivé vált mostanra. Lehet erre is röhögő fejet írni, ez mindent el is mond erről a csodálatos egyenlő szép új világról.
2022. szept. 29. 15:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!