Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mentek a mai abortusztörvény...

Mentek a mai abortusztörvény miatti tüntetésre?

Figyelt kérdés

Ma lesz 18 órakor Budapesten, de szerintem más városokban is utcára mehetnénk.

Aki nem megy, az miért nem? Itt már mindenkit érintő kérdés a tét.

2022. szept. 28. 15:23
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
68%
#20 nekem nagyon úgy tűnik, hogy szerinted “demagóg” az a vélemény, ami nem egyezik a tiéddel🤷🏻‍♀️
2022. szept. 28. 16:39
 22/68 anonim ***** válasza:
85%
20# Mitől demagóg a 19-es válasza. Igenis a megelőzésre kellene fókuszálni és akkor kevesebb lenne az abortusz.
2022. szept. 28. 16:41
 23/68 anonim ***** válasza:
17%

Nem, hanem az, hogy van egy téma és teljesen mást kezd el bedobálni, hogy csak akkor lehet ebben véleményem ha azok is szívügyeim.

Teljesen megértem, ha valakinek más véleménye van, el is fogadom, de ott nem volt semmi érvelés, csak támadás, hogy én ezt nem érhetem. Ez a demagóg.

2022. szept. 28. 16:43
 24/68 anonim ***** válasza:
0%
És azt a részt nem is nekem mondta ezért nem is arra reflektáltam.
2022. szept. 28. 16:43
 25/68 anonim ***** válasza:
75%
#23 szóval csak akkor érdekelnek az “ártatlan életek”, ha azok még nem születtek meg? A megszületett gyerekek nem fontosabbak? Mert szerintem lennie kellene egy prioritásnak. Először legyenek rendben a már élő gyerekek, nyomorba meg ne termeljenek feleslegesen “ártatlan életeket”.
2022. szept. 28. 17:11
 26/68 anonim ***** válasza:
12%
#25 jesszus, ezt hogy sikerült összehoznod? Állítottam valahol, hogy nem érdekelnek?
2022. szept. 28. 17:21
 27/68 anonim ***** válasza:
69%
#26 valamiért mégis fontosabb más emberek méhében turkálni, mint a megszületett gyerekeken segíteni.
2022. szept. 28. 17:32
 28/68 anonim ***** válasza:
0%
#27 Nem fontosabb, lehet párhuzamosan csinálni a kettőt. Te mostad ezt a két témát össze. Szerintem mindkettő fontos és szerintem ez(amiről a topik szól) nem egy káros kezdeményezés.
2022. szept. 28. 18:42
 29/68 anonim ***** válasza:
100%
#28 tényleg? Hány kezdeményezés indult az elmúlt 1 évben a mélyszegénységben élő gyermekek megsegítésére? Hány indult a családon belüli erőszak megfékezésére? Hány törvényjavaslat született ezeknek a kezelésére? Vagy hány rendeletet fogadtak el ezekkel kapcsolatban? Csak azt mondom, hogyha a kormány, és az emberek ennyire aggódnak azokért a szegény embriókért, akkor talán érdemes élenne a már élő gyerekekkel kezdeni. Mert ez így nettó hipokritizmus.
2022. szept. 28. 19:05
 30/68 anonim ***** válasza:
0%
A kormány azon van, hogy minél kevesebb abortusz legyen és minél több gyerek szülessen. Emiatt hozták ezt a törvényt és azért csak ezt, hogy ne csorbuljon a nők joga. Csinálhatták volna azt is ami az USA-ban vam.
2022. szept. 28. 19:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!