Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem gondoljátok, hogy azonnal...

Nem gondoljátok, hogy azonnal be kellene zárni mindent mielőtt nagyobb lesz a baj?

Figyelt kérdés
Kezdenek emelkedni az esetszámok, már most 3x-osora a napi új fertőzöttek száma, mint 3 hete. Ráadásul most mindenki megy nyaralni, fesztiválozni, ami szintén segít a vírus terjedésének. Mire várnak Orbánék? Meg akarják várni, hogy megint berobbanjon a vírus, mint tavaly meg tavaly előtt? Hát nem tanulnak a hibáikból? Azonnal le kellene fújni minden rendezvényt, bezárni az összes vendéglátó helységet.

2022. júl. 17. 19:35
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/142 anonim ***** válasza:
100%
Agyalágyult a kerdező.
2022. júl. 30. 13:13
 62/142 anonim ***** válasza:
85%

Mikor szembe jön a valóság:(

videa.hu/videok/tudomany-technika/izraeli-oltottak-nyilatkozatai-magyar-felirattal-astra-zeneca-citokinvihar-UL0io6m7reNt4N8m

2022. júl. 30. 13:52
 63/142 anonim ***** válasza:
82%
videa.hu/videok/tudomany-technika/izraeli-oltottak-nyilatkozatai-magyar-felirattal-astra-zeneca-citokinvihar-UL0io6m7reNt4N8m
2022. júl. 30. 13:53
 64/142 anonim ***** válasza:
100%

#62, #63 Ezt eddig is tudtuk.

Csak úgy néz ki hogy nagyon sokan szeretik az oroszrulettet, így hát ennek ellenére is mennek oltatni.

Én személy szerint nem vagyok a saját magam ellensége, így hát nem is vettem fel semmilyen Covid oltást.

Viszont meglepő volt látni a kígyózó sorokat az oltópontokon.. Értem én hogy sz@r az élet, de ennyire mindenki ártani akar magának??

2022. júl. 30. 14:04
 65/142 anonim ***** válasza:
100%

Igen,megdöbbentő számomra is hogy hogy merik beadatni maguknak.Sőt még hogy maguknak a gyerekeknek is:(

Nem értem egyszerűen hogy hogy lehetséges ez hogy még mindig nincs kivonva a forgalomból ez a szer mert már kiderült róla sok minden.

Én sem kértem 1 adagot sem és nem is fogok főleg a kutatási eredmények fényében amik kijöttek.Nem akarnak maguknak ártani az emberek,ők azt hiszik hogy megmentik magukat vele tehát épp ellenkezőleg gondolják.Mert sok emberrel nem történt baj hozzáteszem hála az Istennek azt hiszik hogy akkor a másik hazudik ezzel kapcsolatban vagy nem a szertől lettek problémái.Csak azt nem értik meg hogy nem vagyunk egyformák és nem mindegyik ugyanazt tartalmazza.Erről már több ízben volt is szó.Hogy mi az igazság az talán sosem derül ki viszont hogy nem stimmel valami az hétszentség.Lehet erről hosszasan vitázni is mert az egyik fél úgysem tudja meggyőzni a másik felet az igazáról és végül csak buta személyeskedésbe csap át a dolog aminek semmi értelme mert nem kell egymást utáni mivel ez a céljuk azoknak akik ezt az egészet beizzították.

Remélem hogy mindenki egyszer megérti és nem egymást szidják az emberek.

2022. júl. 30. 14:21
 66/142 anonim ***** válasza:
90%
Egymást utálni
2022. júl. 30. 14:22
 67/142 anonim ***** válasza:
86%

Na jó, te csak egy unatkozó kis troll vagy, fogalmad sincs a körülményekről, csak a szádat jártatod feleslegesen.

Ne foglalkozzatok vele, csak másokkal szórakozik, ezt élvezi.

2022. júl. 30. 14:45
 68/142 Zigethy ***** válasza:
100%
#58 Kérdező, egyre inkább az az érzésem, hogy csak trollkodsz itt, mindenesetre jobb, ha tudod, az ilyen stílusért mifelénk már tasli jár.
2022. júl. 30. 15:41
 69/142 A kérdező kommentje:
Mifelénk meg feljelentés, ideális esetben meg börtönbüntetés járna azoknak a felelőtlen állampolgároknak, akik veszélyeztetik a környezetükben lévőket.
2022. júl. 30. 15:55
 70/142 anonim ***** válasza:
100%
#69 Igen, csak éppen az hogy valaki éli az életét, nem számít veszélyeztetésnek!
2022. júl. 30. 16:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!