Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem gondoljátok, hogy azonnal...

Nem gondoljátok, hogy azonnal be kellene zárni mindent mielőtt nagyobb lesz a baj?

Figyelt kérdés
Kezdenek emelkedni az esetszámok, már most 3x-osora a napi új fertőzöttek száma, mint 3 hete. Ráadásul most mindenki megy nyaralni, fesztiválozni, ami szintén segít a vírus terjedésének. Mire várnak Orbánék? Meg akarják várni, hogy megint berobbanjon a vírus, mint tavaly meg tavaly előtt? Hát nem tanulnak a hibáikból? Azonnal le kellene fújni minden rendezvényt, bezárni az összes vendéglátó helységet.

2022. júl. 17. 19:35
 111/142 anonim ***** válasza:
100%

Igen,akinek van némi sütnivalója az tudja de legalábbis sejti hogy miért nőnek az esetszámok:) Aki meg nem tájékozódik annak marad az örökös rettegés amíg csak él és persze a sorban állás az oltópontoknál de nem baj mert az ő döntése csak akkor békén kellene hagyni azt aki máshogy gondolja és nem folyamatosan vegzálni:)

Ennyike volna az egész.Nem komplikált😊

2022. aug. 13. 09:22
 112/142 anonim ***** válasza:
4%
Kedves 110-es..Hol szereztél orvosi diplomát?A Lidl kassza egyetemen?Én a SOTE-n..Be vagyunk oltva,ha nagyobb tömegbe vagyok akkor azt csináljuk ami nyugaton van ..Minimum ffp2 de inkább ffp3 maszk szakszerűen felrakva..Segítek a vírusok nem magukban szállnak,hanem közvetítő közeggel..Jelen esetben a köhögésnél nyállal..Aminek 99,8%-át felfogja az FFP3 maszk..S 95%-áw az FFP 2 maszk..Ha h.lye vagy valamihez nem baj,kellenek az országnak kasszások is,de legalább baromságot ne mondj..Teljes zárást mi is f.szságnak tartanánk..Zárt térve lesz amúgy szeptembertől bevezetve,azt csiripelték orvosi közegekben a madarak,de más nem kell.
2022. aug. 13. 09:29
 113/142 anonim ***** válasza:
0%
Mindig a nyugathoz akarunk tartozni de a szabályait nem követjük..Ott az oltatlan nem is dolgozhat..Itt is ez kéne..Aztán vegetáljon a söpredék..
2022. aug. 13. 09:29
 114/142 A kérdező kommentje:

Végre egy normális hozzászóló! Egyetértek a #112-es és #113 kommentelővel!

Én az oltatlanokat legszívesebben karanténra ítélném, megszegés esetén felfüggesztett, majd börtön.

2022. aug. 13. 09:34
 115/142 anonim ***** válasza:
100%

112 és 113 Ugyanaz..

Kérdező, csináltál magadnak még egy account-ot hogy megvédd magad? 😅😅😅

2022. aug. 13. 09:38
 116/142 anonim ***** válasza:
0%
Nem,csak még hozzáírtam..Tudom hogy én vagyok a 112 és 113..És akkor mi van..Nem tilos még hozzáírni.
2022. aug. 13. 09:42
 117/142 anonim ***** válasza:
100%
113: Honnan veszed, hogy az oltatlan nem dolgozhat Nyugaton? Én Hollandiában élek, és nagy valószínűséggel észrevettem volna, ha lenne ilyen szabály.
2022. aug. 13. 09:46
 118/142 anonim ***** válasza:
100%

#116 Inkább azt fejtsd ki hogy miért jó Covid rettegőnek lenni?

Nem lenne jobb normális emberként élni? A paranoiákat manapság már nagyon jól tudják kezelni!

2022. aug. 13. 09:48
 119/142 anonim ***** válasza:
100%
117 Ez a betegelméjű vakcinácik vágyálma tudod:))) Csak arra nem gondolnak hogy akkor a gazdaság bedől:))) Annyi agy már nincsen szegényeknek csak a ótás meg a maszk meg a hülyeségek:DDD
2022. aug. 13. 09:48
 120/142 anonim ***** válasza:
100%

#112! Érdekes, itt mindenki orvos, és az oltások mellett a maszkot is pártolja. Ehhez képest, ha bemész egy eü.intézménybe, elvétve hord maszkot némelyik, pedig elvileg kötelező. Most voltam kórházban. Onnan lehetett felismerni a dolgozókat, hogy nekik az állukon volt a maszk.

Fura világ ez. Régen az orvosok voltak maszkban, a betegek nem, most meg fordítva 🙄

2022. aug. 13. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!