Ti se gondoljátok/nézitek "igazi" motornak a robogókat? A 125ccm-es és annál nagyobb motorok számomra az igazi motorok.
Az én szememben a robogók csak ilyen úgymond "gyorsbiciklik" :D
Nem látom értelmét a robogóknak.
Csak én vagyok ezzel így?
20/n
Pl egy burgmant ami robogonak szamit, motornak nézek
De a kis tottyogo sz4rokat , amikkel városban csorognak azt nem.
Egy cross motor megint mas , hiába 50ccm.
Először is a 20/n az inkább 20/L :)
Nehogy már azt hidd,hogy aki robogózik az egy lúzer gyorsbiciklis.
Rengeteg ember van,idősebbek is vidéken vagy akárhol,akik magasból tesznek az ilyen felfogásokra,mint a Tiéd,mert arra kell nekik a robogó,hogy eljárjanak dolgozni,meg a boltba,a kosarába beledobálni a cuccokat,ide oda elugrani a faluban,stb.
Lehet,hogy egy robogós tudna venni értékes nagymotort,de valamiért nem kell neki,és másra költi a pénzét.
Nagyon bután és gyerekesen látod ezt a kérdést.
A robogó az robogó (kismotor).
Igencsak hasznos találmány városba. Nagyon kicsi a fordulóköre, bárhol átfér, ahol egy bicikli. Dugóban körbemotorozod az ott szerencsétlenkedő sportmotorosokat. Ha úgy van simán felemeled a padkára, feltolod egy rámpán.
Amíg nem robogóztál városban, ne ítélkezz.
Ne bántsátok, biztos betolt apuka az elkényeztetett segge alá egy A-jogsit, meg valami hétszámjegyű árú motort, és most úgy gondolja, hogy akinek ennél kevesebb van, az nem ember.
Majd kinövi, kislány még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!