Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe? A volt barátnőmmel 2 évet voltunk, együtt (kisebb-nagyobb szünetekkel) általában én szakítottam, amikor úgy éreztem h már nem az igazi és csak nyűglődünk.
"De nélküle sem bírom."
Talán kinyögni neki ezt:DD
Az a baj, hogy ebből nem derül ki, hogy a megszokás tart mellette (igazából nem szereted annyira, csak azért bírod nehezen nélküle, mert már nagyon megszoktad, az életed részévé vált), vagy a megszokás távolít el tőle (igazán szereted, de mikor együtt vagytok, nem tudtok mit kezdeni egymással, nem elég érdekes a kapcsolatotok, elunalmasodik). Vagy esetleg szeretitek egymás, de nagyon különböző típusok vagytok, ezért nehezen jöttök ki egymással amikor együtt vagytok.
Neked kell rájönnöd, miről van szó és ennek alapján dönteni. Az első verziónál akármilyen nehéz, nem a legjobb döntés, ha folytatjátok. A másodiknál csal a kapcsolatotokon kell valahogy változtatni, javítani, jobban odafigyelni a másik igényeire.
A harmadiknál meg kétesélyes: vagy megtanultuk úgy élni, hogy bizonyos kompromisszumokat mindketten vállaltok, vagy ha túl nagyok az ellentétek, akkor nem biztos, hogy egymásnak valók vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!