Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Olyan van hoygy a nagyobb...

Olyan van hoygy a nagyobb piacokon van olcsobban igazi Nike?

Figyelt kérdés

Arrol van szo hogy a baratnom heti szinten kap Nike cipoket es igazikat es at mondja h picon vettek 6000Ft-ert. Annyira Azert nem gazdagok h havi 60000Ft ertekben vegyenek Nikekat. Szval letezik ilyen?

(Nekem is Nikem van, felreertes ne essek)

2016. okt. 15. 18:18
 1/9 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Bármelyik piacon találhatsz olyan Nike cipőt, amelyik

- Olcsó

- Nem lopott

- Eredeti

És ebből a három jelzőből kettőt szabadon választhatsz!

:-D

2016. okt. 15. 18:28
 2/9 A kérdező kommentje:
:D ok
2016. okt. 15. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Olyan van, hogy egy megbízható külföldi webshopból kapsz egy 35 ezres Nike-t 20 ezerért akcióban, nagy mázlival akár 18 körül is (ilyenkor már elég hiányos méret-, és színválasztékkal).

Olyan nincs, hogy egy piacon 6000-ért eredetit kapsz bármiből is, sőt egy piacon jellemzően már az is ritka, ha normál áron eredetit kapsz :P

2016. okt. 15. 18:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Huh Utolso valaszolo ez erdekes mert en igazi Nike boltbol egy Niket 13 000-ert veszek. Es igazi
2016. okt. 15. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Külföldön van, ahol olcsóbb, de nem ennyivel.

Egyébként meg nem csak 35 ezres Air Max-ek vannak, néha 9-10-ért is árulnak Nike cipőket. Meglepő, de a márkaboltokban néha elég nagy kedvezmények vannak a kifutó modellekre.

Én mondjuk nem szeretem a márkát, mert ami olcsóbb, az kissé gagyi, illetve az sem tetszik, hogy ennyire túlhype-olt a márka. Ez a nagy hamisítási arány is lejáratja a márkát. A piacos sztoriról a Louis Vuitton táskák jutnak eszembe. Ugye ez egy nagymúltú luxusmárka, minden nő álma volt egy ilyen táska. Most viszont ha besétálnál egy plázába egy eredeti LV-vel, akkor is az jönne le az embereknek, hogy "ez a marha nő hamisított táskát hord", mert 50x annyi keleti kópiát árulnak belőle, mint ahány eredeti létezik.

2016. okt. 15. 19:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Kérdező: az ugye megvan, hogy van 13 ezres meg 30 ezres nike is, és mindkettő eredeti. Mivel a sport rovatba írtad, feltételeztem, hogy egy sportcipőt szeretnél, nem valami divatcuccot, nézd meg, hogy egy vomero, egy pega, vagy egy foci csuka mibe kerül.

Ezért bátorkodtam a 30 ezres példát felhozni, de persze lefuttathatod 13-ezerrel is, egy 13 ezres cipőt sem nagyon fogsz féláron kapni, az már giga mázli kategória.

2016. okt. 15. 19:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. okt. 15. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:

az air max kópiákat árulják 8 körül.

de rá kell kérdezned az árustól az ilyesmire ahol vannak cipők,mert ezeket nem szokták kitenni,mert ha meglátják megbírságolja és bezáratja a vám kommandó a boltot.

2016. okt. 15. 22:21
 9/9 anonim válasza:

Szabatkai piacon 4000-5000 forintért lehet venni nagyon jó minőségű hamisítottat.

Mi sokat járunk oda :)

2016. okt. 20. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!