Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy lánynál/nőnél a legfontosa...

Egy lánynál/nőnél a legfontosabb hogy egy igazi topmodell alkat legyen vagy a kicsit nagyobb fenekű lányok is jó nők?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak a topmodell alkat a jó. Aki nem úgy néz ki, az általában magányosan hal meg. Vannak erre statisztikák is.

Na de most komolyan, mitől kevesebb az az ember, aki nem úgy néz ki, mint a modellek az újságokban? A férfinak társ kell vagy kirakatbaba mutogatni?

2011. jún. 13. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a vékonyakat szeretem.
2011. jún. 13. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:

én 'nagyobb fenekű' lány vagyok :D

körte alakom van, a csípőm széles , a fenekem és a combom meg kicsit nagyobb, de egyáltalán nem vészes.

2 idióta osztálytársam van, akiknek a pálcikák jönnek be és engem szólnak le, amúgy a többi osztálytársam szerint teljesen rendben vagyok :DDD van rajtam mit fogni, de tényleg nem vagyok dagadt :) a barátomnak is így tetszem :)

meg olyan vékonynak lenni amúgyis egészségtelen...

17/L

2011. jún. 13. 13:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Én összetenném a 2 kezem, ha ilyen alkatom lenne.

De ehelyett mi van:

Olyan vagyok, mint egy T betű jó sok hájjal:-S

2011. jún. 13. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Körte vagyok én is, és néha komolyabban foglalkoztat az öngyilkosság... 3év étkezési zavar után nem merek belekezdeni fogyókúrába. 160cm és 62kg vagyok. Igaz, van barátom, de akkor sem tudom magam elfogadni... valószinüleg sose tudom majdés egy életen át rejtegetnem kell magamat. je. (y)
2011. jún. 15. 13:28
 6/7 anonim válasza:

Én vékony vagyok 168cm és 48 kg nekem így jó így érzem jól magam

14/L

2011. júl. 1. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:

A modellek nem feltétlen szépek!

Most komolyan, kinek kell egy egész életre egy vékonyka nő az ágyba?

Ha már jól néz ki, akkor legyen hozzá fenék is meg lábak!

Az ágyban meg had érezzem a testét! (Nem pedig a csontjainak a ropogását!)

2012. ápr. 14. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!