Milyen ez az alkat? Képekkel
Fogyni kéne? Vagy elég lenne tornázni, és azzal formásítani? Melyik testrészekre kéne leginkább tornázni?
Szerintem semmi baj nincs az alakoddal! Csinos vagy! Fogynod biztos nem kell.
Formásítani - inkább ezt ajánlanám. :)
Szóval hogy válaszóljak a kérdésedre, fogynod nem kell, elég ha csak tórnázól!!
Neked szeríntem nem kell külön edzened semmit. Egyszerüen csak ha kicsit tornázól feszesebb lessz a tested. És ha tornázol laposab lessz a hasad .
Ezt azért mondom hogy nem kell naponta csinálni 300 felülést, mert fölösleges, akkor csak nagyok lessznek a hasizmok, és az nem szép, föleg nem egy lányon. Ha mozogsz, mindenhól égetsz zsírt, a hasadon is. Szóval csak tórnázál.
Egyébként jó tested van, karcsú vagy, kicsit van a hasadon és mint valaki mondta kicsit vékonyab combok és tökéletes lenne, nem mintha most bármi kifogásom lenne rajtad, csak most hogy alaposan néztem míg találtam valami hibát.
De az is lehet hogy csak a tartástól/ szemszög miatt néz úgy ki mintha lenne valami a hasadon.
De szóval, nyugottan csak tornázál, neked már jó a tested csak "izmosítani" kell rajta. De az magától jön szeríntem ha tórnázol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!