Szerintetek nem gáz, ha egy nő 2 gyerekkel úgy akar kinézni, mint egy topmodell?
Nem.
Ha meg tök topis lenne, melegítőben meg edzőcipőben, az lenne a baj.
Sosem értettem, miért a más dolgával kell foglalkozni, ha őt ez teszi boldoggá,téged miért zavar?
Attól, mert valaki szült, még nő is, legalábbis így kellene lennie, de sokan meg abba a hibába esnek, hogy x gyerek után 'elengedik' magukat.
Miért lenne gáz? Ha ez az igénye, akkor a 2 gyerek miatt adja fel?
Ahogy kiveszem a szavaidból, nem vagy te kicsit féltékeny rá?
Nem gáz. Én is 50 kiló vagyok (a magasság pl. nagyon nem mindegy..), rendszeresen sportolok, márkás ruháim vannak, hordok tűsarkút, emellett 4 gyereket nevelek, akik köszönik szépen, jól vannak.
Nem csak anya vagyok, de nő, feleség és dolgozó is.
minden nő leginkább a külsejével van elfoglalva. nem "gáz", azt csinál amit akar, és "gáz", mert az emberek nagy része tényleg leragad a külsőnél. szegényes lélekre vall, hogy még mindig egy tini szintjén van leragadva, akit az éltet, hogy mások megnézik. de általában 2 gyerek után már nincs is ennél nagyobb öröme egy nőnek.
szóval buta de nem kell bántani érte, ha a gyerekekkel jól bánik, csináljon amit akar.
diéta: a diétázás nem baj, ha egészséges táplálkozást értünk alatta. a sport is jó dolog. a koplalás a baj. önmagában az 50 kiló semmit sem mond, mert az összetétel a magasság és a testalkat függvényében derülhet csak ki mitől egészséges valaki.
lehetőleg divatmániát se tanuljon tőle a gyerek, mert belőle is csak egy üres buta liba lesz ha felnő.
azzal is egyetértek, hogy nem ez a világ legnagyobb problémája. valószínű hogy a kérdező egy irigykedő löttyedt hölgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!