Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Soha nincs, hogy a barátnő...

Soha nincs, hogy a barátnő legalább egyenrangú legyen a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Párom megteheti, hogy a hét bármelyik részén hozza el a 3 éves gyerekét, 3 napra. Az anyukának is mindegy, mind otthonról dolgoznak, de azt se kell sokat. Holnap reggel kórházba megyünk, iszonyú görcseim vannak, vesegörcs. Azt mondták ma csak vegyek be görcsoldókat, reggel menjek be, vasárnap este úgyse csinálnak semmit. A párom pedig most mondja, hogy a kórházban végig velünk lesz a gyerek is, mert reggel elhozza, rég látta, kb 4 napja. Nem azt mondom, hogy nem bírom ki ha nem fogja a kezem vagy ilyesmi, de akkor ne legyen benn velem, mert ott ugyis csak a gyerekkel kell foglalkozni. Máskor nem lenne gond ha elhozná, szívesen játszom vele, de nem ott.

És egy fél éve írtam ide ki, hogy az előjegyzett szívműtétem előtt két nappal idehozta lázasan. Ezelőtt beteg sem voltam, valahogy ez a kettő idén jött. De miért kell az orrom alá dörgölni, ha a legelesettebb állapotomban vagyok, akkor is neki a gyerek az első.

Kérdeztem, hogy érti-e mire gondolok, miért essik rosszul, de nem érti.

2011. aug. 28. 19:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
37%

Nocsak, féltékenyek vagyunk? (:

Ha a közös gyermeketek lenne, nem zavarna, hogy milyen fontos neki, sőt...

2011. aug. 28. 19:17
 2/30 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem szakíts vele, ebben a kapcsolatban te csak vesztesként jöhetsz ki.

Esetleg akkor lehet változas ha szülsz neki te is egy gyereket, akkor te leszel előnyben hiszen mindig az új gyerek az ász.

Mindent bele kislány!!!

2011. aug. 28. 19:18
 3/30 anonim ***** válasza:
69%

Ebben az esetben talán tényleg nem annyira jó ha ott a gyerek,de a kérdésedre válaszolva szerintem nincs olyan hogy egy barátnő egyenrangu legyen egy gyerekkel.

Báris én nem tudok olyan embert elképzelni az életemben aki fontosabb legyen mint a gyerekem.

2011. aug. 28. 19:19
 4/30 anonim ***** válasza:
66%
Ezt el kell fogadnod. Egy igazi szülőnek mindig a gyereke lesz az első. Ha nem tudod elfogadni, akkor olyan valakit kell keresni, akinek nincs gyereke.
2011. aug. 28. 19:19
 5/30 anonim ***** válasza:
60%
Teljesen igazad van, megértelek. A férjeddel ezt meg kellene beszélned, hátha tudsz rá hatni. Ha túl büszke, vagy agresszív típus, akkor pedig inkább hagyd, megszoksz vagy megszöksz-szerű a dolog. :( De mindenesetre próbáld meg, hátha kicsit észheztér, hogy a te egészségednek fontosabbnak kellene lennie, mint az, hogy a gyereket 2 nappal többet vagy kevesebbet látja, vagy előbb látja-e. Ha annyira ő a legfontosabb neki, akkor költözzön vissza az exéhez.
2011. aug. 28. 19:20
 6/30 anonim ***** válasza:
40%

nehogymár egy gyerekkel akarja magához láncolni, pff... szánalmas.

barátnő jöhet-mehet, de a gyereke a gyereke marad. kész, ezt el kell fogadni, vagy ha nem megy, akkor nincs értelme a kapcsolatnak.

illetve kommunikálni kell vele, elmondani, ha azt szeretnéd, hogy csak veled foglalkozzon akkor, amikor szükséged van rá.

2011. aug. 28. 19:20
 7/30 A kérdező kommentje:

Amúgy két éve vagyunk együtt, szóval akár kezelhetne is többként, mint egy barátnőt, hisz tervezzük az esküvőt....

Az hiányzik, hogy nincs beleérzőképessége. Ennyire nem értékeli, hogy főzök, mosok rá, sokat vagyok a gyerkőccel, egy napot kértem csak.

2011. aug. 28. 19:23
 8/30 anonim ***** válasza:
43%
Örülj ennek. A közös gyereketeket sem fogja soha elhagyni.
2011. aug. 28. 19:24
 9/30 A kérdező kommentje:
Ja, és 27 vagyok, nem kislány.
2011. aug. 28. 19:25
 10/30 anonim ***** válasza:
60%

Ezt akkor fogod átérezni igazán ha gyereked lessz.

Önnmagában már az sem egy jó dolog hogy nem mindennap vannak együtt,ez lenne az ideális,dehát nem igy van.A szülők elváltak,ez van,de attól hogy ők nem egy igazi család attól még a gyereke a legfontosabb ugyanugy mintha együtt volnának.

Ha ti közösen alapitotok családot te is azt szeretnéd hogy bármi is történik az életben,elváltok vagy bármi ...szoval hogy az apjának fontos legyen,lehet uj élete ujra de a gyereke a gyereke marad.

2011. aug. 28. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!