Soha nincs, hogy a barátnő legalább egyenrangú legyen a gyerekkel?
Párom megteheti, hogy a hét bármelyik részén hozza el a 3 éves gyerekét, 3 napra. Az anyukának is mindegy, mind otthonról dolgoznak, de azt se kell sokat. Holnap reggel kórházba megyünk, iszonyú görcseim vannak, vesegörcs. Azt mondták ma csak vegyek be görcsoldókat, reggel menjek be, vasárnap este úgyse csinálnak semmit. A párom pedig most mondja, hogy a kórházban végig velünk lesz a gyerek is, mert reggel elhozza, rég látta, kb 4 napja. Nem azt mondom, hogy nem bírom ki ha nem fogja a kezem vagy ilyesmi, de akkor ne legyen benn velem, mert ott ugyis csak a gyerekkel kell foglalkozni. Máskor nem lenne gond ha elhozná, szívesen játszom vele, de nem ott.
És egy fél éve írtam ide ki, hogy az előjegyzett szívműtétem előtt két nappal idehozta lázasan. Ezelőtt beteg sem voltam, valahogy ez a kettő idén jött. De miért kell az orrom alá dörgölni, ha a legelesettebb állapotomban vagyok, akkor is neki a gyerek az első.
Kérdeztem, hogy érti-e mire gondolok, miért essik rosszul, de nem érti.
Mi a fenének kell egy gyereket becihálni egy kórházba feleslegesen?
Én biztos nem vinném be a gyermekemet, ha annyira fontos hogy vele legyek, otthon maradnék. Bár a kérdező esetében elhalasztanám 1 napot a láthatást, a gyerek is jobban jár, az apa is, és a barátnő is.
Száz szónak is egy a vége, a párod nem gondolkozik reálisan, nem azt nézi mi a jó a gyereknek és Neked, hanem azt hogy mi jó saját magának. Önző.
Én pont hogy felpontoztalak!
Egyébként ez tényleg sok,amit csinál.Először ne beszéltél vele erről?Bár megmondom őszintén ha én ilyen szituba kerülnék,köpni-nyelni nem tudnék...
Szóval én biztos hogy elgondolkodnék,hogy ez kell-e nekem, mert nehogy már egy szívműtét előtt odahozza lázasan!Ez több,mint sok!
Előző vagyok.
Már ne haragudjon itt a sok anyuka, de ne mondja már senki, hogy a gyereket be kell cipelnie a kórházba a seg.fej apának mert nem bírja az anyjánál hagyni még egy napot.
A véleményem az, hogy hagyd a fenébe ezt a pasit. Neked úgy látom fontos hogy bent legyen veled a kórházban. nyilván segítség kell azért akarod. De ő nem képes ennyit se tenni. Én nagyon dühös lennék. A másik meg szerintem az asszony se tudja hogy a gyereket a kórházba akarja cipelni, mert én nem adnám oda a gyereket hogy egész nap ott kínlódjon szerencsétlen a kórházban.
A pasid egy barom, már bocs. én otthagynám. szenvedjen vele más.
Szerintem meg lehetne ezt normálisan is kezelni és nem feltétlen kell, hogy a gyerek legyen fontosabb. Lehet mindkettő egyformán fontos, főleg, hogy a kérdező feleség lesz, nem pedig alkalmi barátnőcske.
Én biztosan beszélnék a fejével és elmagyaráznám, hogy miért zavar. Ha már magától nem kapcsol...
Egy normális férfinek és persze nőnek mindig a gyermeke lesz az első nem egy párkapcsolat. Ebbe bele kell törődni.
De tény, hogy a szívműtéted előtt betegen nem kellett volna odavinni a kislányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!