Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Soha nincs, hogy a barátnő...

Soha nincs, hogy a barátnő legalább egyenrangú legyen a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Párom megteheti, hogy a hét bármelyik részén hozza el a 3 éves gyerekét, 3 napra. Az anyukának is mindegy, mind otthonról dolgoznak, de azt se kell sokat. Holnap reggel kórházba megyünk, iszonyú görcseim vannak, vesegörcs. Azt mondták ma csak vegyek be görcsoldókat, reggel menjek be, vasárnap este úgyse csinálnak semmit. A párom pedig most mondja, hogy a kórházban végig velünk lesz a gyerek is, mert reggel elhozza, rég látta, kb 4 napja. Nem azt mondom, hogy nem bírom ki ha nem fogja a kezem vagy ilyesmi, de akkor ne legyen benn velem, mert ott ugyis csak a gyerekkel kell foglalkozni. Máskor nem lenne gond ha elhozná, szívesen játszom vele, de nem ott.

És egy fél éve írtam ide ki, hogy az előjegyzett szívműtétem előtt két nappal idehozta lázasan. Ezelőtt beteg sem voltam, valahogy ez a kettő idén jött. De miért kell az orrom alá dörgölni, ha a legelesettebb állapotomban vagyok, akkor is neki a gyerek az első.

Kérdeztem, hogy érti-e mire gondolok, miért essik rosszul, de nem érti.

2011. aug. 28. 19:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Mindig a gyerek pártján vagyok, de ez most más.

A gyerek anyja is egy állat, hogy egy kórházba hagyja bevinni a kicsit. Ráadásul sűrűn van az apa vele.

Lehet, hogy te szedte szét a családot és a volt feleség direkt szivat?

Ha nem tettél ilyet, beszéld meg ezt a palival, hogy legalább ilyenkor miért nem veled foglalkozik? Ha nem érti meg és nem változtat keress egy gyerek mentes csávót.

2011. aug. 28. 20:44
 22/30 anonim ***** válasza:
87%

A férjemnek is van egy lánya az előző házasságából és sokat foglalkozik vele. Egyszer én is bekaptam egy vesegyulladást, AKKOR, AMIATT kivételesen előre sorolt.

Ha lesz közös gyerek, akkor ilyen helyzetben (mondjuk lázas és iszonyatosan antiszoc is voltam a fájdalomtól) valószínű, hogy az apjára hagynám, vagy nagyszülőkre 1-2 napra, mert én magam se tudnék normálisan foglalkozni. Inkább legyen két napig egy nyugodt rokonnal, mint az adott esetben betegség miatt idegbeteg anyával. Legalábbis 40 fokos lázzal nem voltam épp társadalomba való.

Egyébként a súlyosabb egészségügyi dolgok azok, amik szerintem abszolút prioritást élveznek. A férjemnél is meglepődnék, ha nem a lánya lenne az első helyen, de ha pl kórházba kellene vinni engem valami komoly dologgal (tehát vagy ő visz, vagy mentő), akkor kivételesen a lánya szorulna háttérbe, legalább néhány órára.

2011. aug. 28. 20:47
 23/30 anonim ***** válasza:
31%
Nekem épp elég az, hogy a párod az egy éves gyerekét hagyta el...
2011. aug. 29. 11:32
 24/30 anonim ***** válasza:
70%
Én nem tudnék egy ilyen pasival összejönni. Persze, természetes hogy foglalkozik a gyerekével, én is azt mondom, hogy a gyerek legyen neki az első. De nekem egy párkapcsolatban fontos, hogy én legyek az első egy férfinak, annyi helyzet volt amikor mellőzve éreztem magam, lehet önző dolog de legalább a párkapcsolatomat úgy akarom alakítani hogy ne legyen soha senki fontosabb a páromnak nálam. Éppen ezért gyerekes pasival soha nem jönnék össze, hiszen természetes hogy a gyerek neki a legfontossabb, soha nem is tudnám kérni tőle, hogy ne a gyereket helyezze előtérbe, hiszen minden gyerek megérdemel egy apát. Erre a megoldás hogy messziről elkerülöm a gyerekes férfiakat. Neked is azt ajánlom hogy keress magadnak egy olyan férfit, akinek minden körülmények között te vagy az első, mert ez szerintem elszomorító hogy ennyire nem vagy neki fontos, ennyire nem aggódik érted hogy a gyerek mellett van.
2011. szept. 3. 22:56
 25/30 anonim ***** válasza:

Akárki akármit mond,egy gyerek az első.Bár én nem vagyok ilyen szituációban,mert együtt van a család,de ha a páromnak ilyen betegsége lenne,akkor a gyermekemet odaadom a nagyszülőknek vagy egyedül lenne bent a párom,ugyanis egy gyereknek,ha nem beteg semmi keresni valója sincs egy kórházban.

Az hogy egy elvált apának első a gyereke érthető,de ha mindig ő az első,akkor nincs értelme új kapcsolatot létesítenie,mert így csak megöli azt.Egy elvált gyerekes emebrnek ezzel számolnia kell,hisz a másik fél sose szeretne csak a második lenni.Ez sosem fog működni!

2011. szept. 6. 09:32
 26/30 anonim ***** válasza:
41%

Az természetes, hogy egy szülőnek a gyereke az első. Egy jó szülőnek a saját életénél is fontosabb a gyereke, ez a normális. Ha már olyan párt választottál, akinek gyereke van, ezt el kell fogadnod. Hidd el, a közös gyereketeket is éppen így fogja majd szeretni! (Tapasztalatból írom, a páromnak két nagylánya van, meg egy 3 és fél éves közös fiunk.)

A jelenlegi szituációban viszont nem tartom okos dolognak, hogy a gyereket is beviszi a kórházba. Egy kisgyerek nem oda való, és azért ennyiben valóban tekintettel lehetne rád is, hiszen fájdalmaid vannak, kezelésre szorulsz. Ez egy különleges helyzet, igazán el lehetett volna tolni azt a láthatást, hiszen nem minden nap mész kórházba.

Ha beszélsz a pároddal, nehogy mérlegre tedd magad, meg a gyereket, mert csak te kerülhetsz ki vesztesen! Ellenben azt elmondhatod neki, hogy mivel ez különleges helyzet, igazán lehetne most az egyszer másképpen, mint eddig. És azt is elmondhatod neki, hogy a gyereknek sem biztos, hogy jót tesz, ha kórházba megy, beteg emberek közé.

A féltékenységeddel viszont kezdj valamit, mert hosszú távon olyan tüskéket szerezhetsz, ami megmérgezheti a kapcsolatotokat. Valójában ezt akkor fogod majd megérteni, ha te magad is szülő leszel...

2011. szept. 6. 10:07
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy a műtéted előtt, odaviszi betegen az jelzi, mennyire nem vagy neki fontos, mütétutáni komoly szövődményed is lehetett volna ebből.

Én szakítanék vele, mert figyelmetlen és szerintem a cselédjének tart. Gyereket meg nem is szabadna nagyon bevinnie a kórházba, vele is figyelmetlen.

2011. szept. 6. 10:19
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hülyén tetted fel a kérdést.

Alapvető figyelmesség nincs a párodban irántad.

2011. szept. 6. 10:24
 29/30 anonim ***** válasza:
Az én páromnak is 3 éves a gyereke... Azt mondta, beleszólhatok abba, hogy mikor hozza el a gyereket..mondtam, hogy én nem korlátozom ebben, hozza el amikor akarja..de előtte szóljon, hogy úgy tervezzem a hétvégéket.
2011. szept. 6. 10:44
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

nem lesztek egyenrangúak, teljesen más kapcsolat, nem lehet összehasonlítani a kettőt. Minden esetben mérlegelni kell, ki fontosabb az adott helyzetben. A vesegörcs meg a szívműtét nagyon fontos, most lehetne ebben az esetben rád tekintettel a párod. Kinek jó, hogy ott van egy 3 éves örökmozgó a kórházban? A többi beteget is zavarná csak, főleg, ha rosszul vannak.

Szerintem ez a pasas úgy gondolja, hogy te elfogadod, hogy mindig utolsó vagy, azért van veled. Szerintem meg jobb lenne neked egy másik pasival.

2011. szept. 6. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!