Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nem gáz, ha egy...

Szerintetek nem gáz, ha egy nő 2 gyerekkel úgy akar kinézni, mint egy topmodell?

Figyelt kérdés
Egyik munkatársnőmről van szó, állandóan ditázik, pedig kb 50 kiló, mindennap lejár a fitness terembe és még fut is mellette, közben azt mondja, hogy milyen kövér. Nem vesz fel olcsóbb ruhákat, minden céges bulira csak divattervező által készített koktélruhát vesz fel, mellé drága cipőt. Állandóan a külsejével van elfoglalva, még a gyerekért is úgy megy az oviba, hogy tűsarkút vesz fel. Az utcán meg minden pasi megnézi és ekkora érzi jól magát. Ez nem gáz egy több gyerekes anyától?
2011. nov. 6. 14:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
és? nincs beleszólásod. én is ilyen szeretnék maradni szülés után, szép, igényes, ápolt, csinos nő, aki ad magára, ennyi. és én is el fogok menni magassarkúban az oviba, bölcsibe, iskolába. attól, hogy van párom és gyerekek, még jól esik a dicsérő tekintet, az, hogy nőszámba vesznek, mert az is vagyok. na meg én úgyis magamnak akarok tetszeni főként, ez mindig is így volt. és ott van a számtalan nő esete, aki családalapítás után elhagyja magát, mackónadrágban, lenőtt hajjal, elhíva jár mindenhová, aztán csodálkozik, ha a férj más felé nézelődik.
2011. nov. 6. 15:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
amúgy birkózni, játszani, hemperegni a gyerekkel otthon kell, nem mikor viszi-hozza őket. otthon nyilván nem magassarkúban tipeg, ahogy a játszótéren sem. oda is fel lehet csinosan, ám mégis öltözni. nem látsz be ezekbe a részletekbe, úgyhogy ne szóld meg. főleg, hogy mondod, szereti őket.
2011. nov. 6. 15:11
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
* ám mégis lazán
2011. nov. 6. 15:12
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem, de lehet, hogy en elfogult vagyok, mert a leirasod nagy resze akar rolam is szolhatna.

Nekem is ket gyermekem van, odafigyelek az alakomra, rendszeresen sportolok, normalisan etkezem, hogy a borom is a leheto leghosszabb ideig szep maradjon. Nalam mondjuk ruhaknal nem az olcsosag a kizaro indok es nem ragaszkodom a draga darabokhoz, hanem van egy stilusom, annak megfeleloen oltozom. A kenyelmes ruhaim is csinosak, elegansak, ehhez ragaszkodom. A dragat is megveszem, ha kell es van ra lehetosegem.

De en peldaul meg vagyok elegedve a formammal, nem tartom magam kovernek, rossznak, szerintem ez igy jo, ahogy van.

Jarok fodraszhoz, kozmetikushoz, mert van ra lehetosegem.

Igy is annyi ido, figyelem, szeretet es penz jut a gyermekeimre, amennyire szukseg van, nem toluk sporolok el a magam reszere. Amikor kevesebbet kellett beosztanom (penzbol, vagy munka miatt idobol), akkor magamra szantam kevesebbet, ok ugyaannyit kaptak.

En igy erzem jol magam, ez senkit sem zavar a csaladban.

2011. nov. 6. 15:46
 15/21 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom, van-e gyereked, de akik így leszólják a másik gyerekes, csinos, igényes anyukákat, azok általában féltékenyek, hogy nem csinosak, elhíztak, nincs elég pénzük magukra. Miért ne lehetne igényes, akár ennyire két gyerek után? Csak ezt mondd meg. Úgy veszem ki a szavaidból, hogy ő már ne akarjon tetszeni senkinek, legyen elég a két gyerek. Miért van különbség aközött, hogy 2 gyerekkel ilyen, vagy gyerek nélkül?
2011. nov. 6. 15:59
 16/21 anonim ***** válasza:
66%
Miért rakták át a szépség és divatba a kérdést?
2011. nov. 6. 15:59
 17/21 anonim ***** válasza:
74%

féltékeny idióta qrva

nincs jobb dolgod, mint mással foglalkozni?

2011. nov. 6. 16:36
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenki 2 gyerek után nem foglalkozna magával, elhanyagolná magát, akkor meg az lenne a baj. Foglalkozz magaddal, bár szerintem irigyled.
2011. nov. 6. 18:09
 19/21 anonim ***** válasza:
95%
jázusom miért lenne gáz.. egy nő csak akkor akarhat csinos lenni hogyha még nem szült gyereket? azért álljon már meg a menet.. lehet hogy csak féltékeny vagy, mert te nem vagy ilyen kitartó.
2011. nov. 6. 18:22
 20/21 anonim válasza:

# 10/19

szingliként tetszelegni sokkal jobb? :)

vagy úgy általában sok értelme van kényelmetlen ruhában dolgozni?

2011. nov. 8. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!