Szerintetek nem gáz, ha egy nő 2 gyerekkel úgy akar kinézni, mint egy topmodell?
Szerintem nem, de lehet, hogy en elfogult vagyok, mert a leirasod nagy resze akar rolam is szolhatna.
Nekem is ket gyermekem van, odafigyelek az alakomra, rendszeresen sportolok, normalisan etkezem, hogy a borom is a leheto leghosszabb ideig szep maradjon. Nalam mondjuk ruhaknal nem az olcsosag a kizaro indok es nem ragaszkodom a draga darabokhoz, hanem van egy stilusom, annak megfeleloen oltozom. A kenyelmes ruhaim is csinosak, elegansak, ehhez ragaszkodom. A dragat is megveszem, ha kell es van ra lehetosegem.
De en peldaul meg vagyok elegedve a formammal, nem tartom magam kovernek, rossznak, szerintem ez igy jo, ahogy van.
Jarok fodraszhoz, kozmetikushoz, mert van ra lehetosegem.
Igy is annyi ido, figyelem, szeretet es penz jut a gyermekeimre, amennyire szukseg van, nem toluk sporolok el a magam reszere. Amikor kevesebbet kellett beosztanom (penzbol, vagy munka miatt idobol), akkor magamra szantam kevesebbet, ok ugyaannyit kaptak.
En igy erzem jol magam, ez senkit sem zavar a csaladban.
féltékeny idióta qrva
nincs jobb dolgod, mint mással foglalkozni?
# 10/19
szingliként tetszelegni sokkal jobb? :)
vagy úgy általában sok értelme van kényelmetlen ruhában dolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!