Nem gondoljátok, hogy azonnal be kellene zárni mindent mielőtt nagyobb lesz a baj?
Én simán elmennék diplomával is Lidl kasszásnak, ha többet fizet. 4 évvel ezelőtt nettó 170-et kaptam a szakmámban, azóta váltottam, 8 általánossal végezhető helyen kapom az akkori fizetésem 2,5-szeresét. Egy műszak, senki se b×sztat, még kafetéria és céges telefon is jár, havi egy hetet céges autó.
Jajj jajjj jajjjjj mindmeghalunk!!!!:)))))
Szaladj gyorsan az ótásodér mer akkó nem pusztulsz meg na:)))
Megmondta profi ceci mami hogy mindmeghalunk már 3 éve akkó úgy is van meg a zállatorvos is megmondta hogy a fszát szopnátok le vakcinácik!!
Jajj, de buta vagy...
Ezt a kérdést nyomta be valószínűleg a kérdező már:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Kérdező!
Fogd már fel, hogy ez már mindig velünk marad és mindig így lesz, mert a vírusok mutálódnak !!!
De ha te az egész hátralévő életedet bezárva akarod tölteni, akkor csináld!
De ne kényszeríts erre másokat!
Mindenki saját felelőssége, hogy akar-e immunizálódni természetesen átesve vagy meghalni saját felelősségre, de szabadon élve a hátralévő napjait avagy inkább rettegésben elvegetálgat szétszúratva a természetes védekező-mechanizmusát és termékké beáraztatva magát.
A döntés legyen mindenki saját ügye!
Ha akarsz, nyugodtan hordjál maszkot egyszerre akár tízet is, hátha jót teszel vele a tüdődnek....
Én minden nap látok embereket maszkban még akár a 40 fokos hőségben is - szegények nem tudják, hogy a parányi vírus úgy megy át az olyan maszkokon, mint kés a vajon - de legalább előtte még jól megszívatják magukat, meg nevetségessé válnak. Ő dolguk, tegyék! Engem nem zavar mások tudatlansága.
De az viszont igen, amikor ezek akarnák megszabni a többieknek, hogy mit kellene csinálni....
Megmondom én, hogy mit kellene csinálni:
ÖNÁLLÓAN GONDOLKODNI !!
És nem beszpni a rémhírterjesztő propagandákat!
Igen, valószínűleg emelkedni fognak az esetszámok, de az értelmesebbje azt is tudja, hogy ez miért történik....
A többieknek marad a rettegés.
Inkább add el a tévédet és ne olvass mainstream híreket, hidd el, hogy az segítene a legtöbbet mindenkin!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!