Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem gondoljátok, hogy azonnal...

Nem gondoljátok, hogy azonnal be kellene zárni mindent mielőtt nagyobb lesz a baj?

Figyelt kérdés
Kezdenek emelkedni az esetszámok, már most 3x-osora a napi új fertőzöttek száma, mint 3 hete. Ráadásul most mindenki megy nyaralni, fesztiválozni, ami szintén segít a vírus terjedésének. Mire várnak Orbánék? Meg akarják várni, hogy megint berobbanjon a vírus, mint tavaly meg tavaly előtt? Hát nem tanulnak a hibáikból? Azonnal le kellene fújni minden rendezvényt, bezárni az összes vendéglátó helységet.

2022. júl. 17. 19:35
 101/142 anonim ***** válasza:
100%

Én simán elmennék diplomával is Lidl kasszásnak, ha többet fizet. 4 évvel ezelőtt nettó 170-et kaptam a szakmámban, azóta váltottam, 8 általánossal végezhető helyen kapom az akkori fizetésem 2,5-szeresét. Egy műszak, senki se b×sztat, még kafetéria és céges telefon is jár, havi egy hetet céges autó.

2022. aug. 1. 11:21
 102/142 A kérdező kommentje:

[link]

Új vírustörzs jelent meg, persze a kormány le sem szarja... Vicc.

2022. aug. 12. 20:00
 103/142 anonim ***** válasza:
91%

Jajj jajjj jajjjjj mindmeghalunk!!!!:)))))

Szaladj gyorsan az ótásodér mer akkó nem pusztulsz meg na:)))

Megmondta profi ceci mami hogy mindmeghalunk már 3 éve akkó úgy is van meg a zállatorvos is megmondta hogy a fszát szopnátok le vakcinácik!!

2022. aug. 12. 20:03
 104/142 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, Kérdező! Téged még mindig nem zártak be?😮
2022. aug. 12. 20:05
 105/142 A kérdező kommentje:

Jajj, de buta vagy...

2022. aug. 12. 20:06
 106/142 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem azt írja új törzs jelent meg a kérdező agyában
2022. aug. 12. 20:14
 107/142 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést nyomta be valószínűleg a kérdező már:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..

2022. aug. 12. 20:30
 108/142 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon unatkozik és ebből áll a kis élete!:) Vírus imádó🤣🤣
2022. aug. 12. 21:03
 109/142 Zigethy ***** válasza:
94%
#108 Szerintem autista lehet.
2022. aug. 12. 21:05
 110/142 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Fogd már fel, hogy ez már mindig velünk marad és mindig így lesz, mert a vírusok mutálódnak !!!

De ha te az egész hátralévő életedet bezárva akarod tölteni, akkor csináld!

De ne kényszeríts erre másokat!

Mindenki saját felelőssége, hogy akar-e immunizálódni természetesen átesve vagy meghalni saját felelősségre, de szabadon élve a hátralévő napjait avagy inkább rettegésben elvegetálgat szétszúratva a természetes védekező-mechanizmusát és termékké beáraztatva magát.

A döntés legyen mindenki saját ügye!

Ha akarsz, nyugodtan hordjál maszkot egyszerre akár tízet is, hátha jót teszel vele a tüdődnek....

Én minden nap látok embereket maszkban még akár a 40 fokos hőségben is - szegények nem tudják, hogy a parányi vírus úgy megy át az olyan maszkokon, mint kés a vajon - de legalább előtte még jól megszívatják magukat, meg nevetségessé válnak. Ő dolguk, tegyék! Engem nem zavar mások tudatlansága.

De az viszont igen, amikor ezek akarnák megszabni a többieknek, hogy mit kellene csinálni....

Megmondom én, hogy mit kellene csinálni:

ÖNÁLLÓAN GONDOLKODNI !!

És nem beszpni a rémhírterjesztő propagandákat!

Igen, valószínűleg emelkedni fognak az esetszámok, de az értelmesebbje azt is tudja, hogy ez miért történik....

A többieknek marad a rettegés.

Inkább add el a tévédet és ne olvass mainstream híreket, hidd el, hogy az segítene a legtöbbet mindenkin!

2022. aug. 12. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!