Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem gondoljátok, hogy azonnal...

Nem gondoljátok, hogy azonnal be kellene zárni mindent mielőtt nagyobb lesz a baj?

Figyelt kérdés
Kezdenek emelkedni az esetszámok, már most 3x-osora a napi új fertőzöttek száma, mint 3 hete. Ráadásul most mindenki megy nyaralni, fesztiválozni, ami szintén segít a vírus terjedésének. Mire várnak Orbánék? Meg akarják várni, hogy megint berobbanjon a vírus, mint tavaly meg tavaly előtt? Hát nem tanulnak a hibáikból? Azonnal le kellene fújni minden rendezvényt, bezárni az összes vendéglátó helységet.

2022. júl. 17. 19:35
 121/142 anonim ***** válasza:
86%

Igen!Másik meg az hogy maga egy ápoló mondta nekem nevetve hogy nyugodtan vegyem le a kórteremben azt a sz@rt,szó szerint így mondta:)

Na mondom jól van:D Ebben minden véleménye benne volt!Nem mindenki elvakult.

2022. aug. 13. 09:52
 122/142 anonim ***** válasza:
0%
117..Olaszországban pl.se iskola ,se munkahely nincs ha nincs oltás..Nem azt mondtam hogy minden nyugati országban,hanem hogy nyugaton is ez van .Nyílván az hogy nem tudsz szöveget értelmezni s meg a vírusban sem hiszel..(Azért a gyerekkori oltások megvannak gondolom) is azt feltetelezi hogy nem egy edukált társadalmi réteg tagja vagy. De belepofàzol olyanba amihez hülye vagy..Én sem ugatom a kasszásnak hogy húzza az uborkát..
2022. aug. 13. 09:58
 123/142 anonim ***** válasza:
0%
Azért a kórházak fertőtlenítettek..Mindenki oltott..Ha leveszed minimális esélye van hogy elkapod..Főleg ha volt előtte teszt is..80-as IQ felett ezt megértik. De a tàrsadalom18-20%-a hasznavehetetlen oltatlan söpredék..Ha legalább háború lenne akkor golyófogó lenne..De így ...Csak eszik,iszik,baszik mint az állat s élősködik a középosztalyon..
2022. aug. 13. 10:01
 124/142 anonim ***** válasza:
100%
#123! Itt derül ki, hogy nem hogy orvos nem vagy, a 8 általánosod sincs meg. Hallottál már kórházi fertőzésről? Minden kórház tele van vele. A wc falán hónapok óta rászáradt sz@r. A műtőbe azonnal behívtak, ahogy kitolták az előző beteget. Gondolom, milyen komoly fertőtlenítés lehet 2 beteg között...Miközben nyomták belém az altatót, a műtőorvos még vígan mobilozott a rohadtul nem fertőtlenített mobilján. Csoda, ha egyáltalán kezet mosnak műtét előtt. Egyébként sem oltott és tesztelt mindenki, se a betegek se a látogatók közül. Nem mintha oltott nem lehetne covidos🙄
2022. aug. 13. 10:11
 125/142 anonim ***** válasza:
100%

124 Így van!Engem sem teszteltek bár az orvos riogatni próbált hogy kelleni fog a gyorsteszt mivel nem vagyok beoltva,én meg mondtam hogy no problem akkor lehet tesztelni kit érdekel:) Aztán a nővér röhögött hogy milyen gyorstesztről beszélek én?Mondtam neki hogy az orvos mondta hogy kell.

Erre a nővér mondta hogy akkor kell ha ott töltöm az éjszakát de mivel nem töltöm ott az éjszakát így nem kell semmiféle teszt:)

Majd szépen haza is mentem délután gond nélkül.

2022. aug. 13. 10:47
 126/142 A kérdező kommentje:

Csak finoman jelzem, hogy már 50ezer az aktiv esetek száma. 1 honapja 10ezer volt. Persze én szóltam már akkor is, de le lettem hülyézve...

Aztán nekem lett igazam.

2022. aug. 13. 13:18
 127/142 anonim ***** válasza:
100%

Annyira okos vagy!

Szerintem gyorsan zárd be a böngésződet is, nehogy az új típusú démonvírus kiugorjon a monitorból és rád vesse magát.

Írunk ha elmúlt a veszély, és előjöhetsz.

2022. aug. 13. 13:23
 128/142 qkker1 ***** válasza:
95%

"Csak finoman jelzem, hogy már 50ezer az aktiv esetek száma"

Hol? Az tuti,hogy nem Magyarországon.

2022. aug. 13. 13:44
 129/142 anonim ***** válasza:
100%

#126! És akkor most mi van? Olcsóbb lesz a kenyér?

Nem tudom, neked feltűnt-e, de amikor minden zárva volt, akkor is nőtt a hullámok idején. Ezért nevezik hullámnak. Eddig még soha nem voltál náthás? Vagy abba is bele szoktál halni? Komolyan mondom, jó dolgodban nem tudod, min hisztizz. Nincs problémád? Szólj, adok szívesen.😉

2022. aug. 13. 13:48
 130/142 anonim ***** válasza:
100%

Hehe! Némely kommentet olvasva azt gondolom, hogy sok Lidl kasszásba több ész szorult, mint itt az állítólagos diplomáséba.

A józan gondolkodáshoz, összefüggések felismeréséhez nem kell ám diploma, kedves tanult kollégák, sőt! Úgy látom, hogy egyes esetekben még káros is, mi több: érthetetlen, hogy hogy szerezte! :)

2022. aug. 13. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!