Nem gondoljátok, hogy azonnal be kellene zárni mindent mielőtt nagyobb lesz a baj?
Igen!Másik meg az hogy maga egy ápoló mondta nekem nevetve hogy nyugodtan vegyem le a kórteremben azt a sz@rt,szó szerint így mondta:)
Na mondom jól van:D Ebben minden véleménye benne volt!Nem mindenki elvakult.
124 Így van!Engem sem teszteltek bár az orvos riogatni próbált hogy kelleni fog a gyorsteszt mivel nem vagyok beoltva,én meg mondtam hogy no problem akkor lehet tesztelni kit érdekel:) Aztán a nővér röhögött hogy milyen gyorstesztről beszélek én?Mondtam neki hogy az orvos mondta hogy kell.
Erre a nővér mondta hogy akkor kell ha ott töltöm az éjszakát de mivel nem töltöm ott az éjszakát így nem kell semmiféle teszt:)
Majd szépen haza is mentem délután gond nélkül.
Csak finoman jelzem, hogy már 50ezer az aktiv esetek száma. 1 honapja 10ezer volt. Persze én szóltam már akkor is, de le lettem hülyézve...
Aztán nekem lett igazam.
Annyira okos vagy!
Szerintem gyorsan zárd be a böngésződet is, nehogy az új típusú démonvírus kiugorjon a monitorból és rád vesse magát.
Írunk ha elmúlt a veszély, és előjöhetsz.
"Csak finoman jelzem, hogy már 50ezer az aktiv esetek száma"
Hol? Az tuti,hogy nem Magyarországon.
#126! És akkor most mi van? Olcsóbb lesz a kenyér?
Nem tudom, neked feltűnt-e, de amikor minden zárva volt, akkor is nőtt a hullámok idején. Ezért nevezik hullámnak. Eddig még soha nem voltál náthás? Vagy abba is bele szoktál halni? Komolyan mondom, jó dolgodban nem tudod, min hisztizz. Nincs problémád? Szólj, adok szívesen.😉
Hehe! Némely kommentet olvasva azt gondolom, hogy sok Lidl kasszásba több ész szorult, mint itt az állítólagos diplomáséba.
A józan gondolkodáshoz, összefüggések felismeréséhez nem kell ám diploma, kedves tanult kollégák, sőt! Úgy látom, hogy egyes esetekben még káros is, mi több: érthetetlen, hogy hogy szerezte! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!