Szerintetek sem mehet ez így tovább? Ti is azt gondoljátok hogy még nagyobb baj lesz mint ami most van?
milyen törvény is akar korlátozni abban, hogy legyen bárkid is?
a saját hülyeségedet ne kend másra
Mi nem mehet?
Tegyèl èrte ès nem leszel egyedül,vàlj vonzóvà,tanulj meg kommunikàlni a nőkkel.
Az a baj,hogy a palik beszèlgetni sem tudnak iszonyat mit bènàznak.
Mesèltèk nekem ezt is a nők,kb. se egzisztencia,se sportossàg,se cèlok,de dumàlni se tudnak,ezek szerintem ne akarjan kapcsolatot előbb magàt èpìtse fel.
dehogy mindannyian
én régen padlón voltam, nem akartam kapcsolatot, utána hozzáláttam, megkerestem mit kellene tennem és azóta volt sok lehetőségem, kapcsolatom is
rinyálni mindig lehet, meg mást hibáztatni, ha nincs kapcsolatod az a TE hibád!
neked kell tenned azért, hogy összejöjjön és nem a sült galambra várni és sírni
Szerintem nincs ezzel baj.
Számomra a munka az élet, így a nyugdíjjal nemcsak a munka, hanem az életem is véget érne.
Szóval én személy szerint csak örülök neki, ha nem lesz vagy minél később lesz nyugdíj, és minél tovább lehet dolgozni.
Otthon ülni egyedül, nyugdíjasként, éveken át, borzalom lehet.
"Mesèltèk nekem ezt is a nők,kb. se egzisztencia,se sportossàg,se cèlok,de dumàlni se tudnak,ezek szerintem ne akarjan kapcsolatot előbb magàt èpìtse fel."
még jó, hogy te annyira okos gyerek vagy, hogy tanácsokat adj bárkinek is.
8-as tudod NŐK mondták ezt és mondják is.
Nem hiába szídják a palikat,mondjuk lehetne belőle tanulni és nem lennétek frusztráltak,mondom NŐKkel beszélgettem ezekről,mind ki vannak a magyar palikra.
Tudod nekem nincs bajom a nőkkel érdekes.
nem tudsz magyarul beszélni, se helyesen írni
téged ez nem frusztrál?
és a neked panaszkodó nőket nem frusztrálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!